Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Łoho, a ja się pochwalę. Zrobiłam dziś pierwszy raz w zyciu krokiety.
Pyyycha. JAkoś mi się zawsze wydawało, że masa roboty z nimi, ale nie było źle.
Fasia, super ta kiecka nowa a cena tym bardziej. To jakaś sieć sklepów jest ta Szachownica? Bo u mnie nie ma w Toruniu chyba. A szkoda.
Ja z fryzurą nie pomogę, bo nigdy mi się nie udaje wystroić na Święta.Praktycznie zawsze w domu z tatą i TŻ, więc jak grzeję jedzenie to ledwo mam kiedy się przebrać i pomalować. Jakbym jeszcze z włosami kombinowała, to by wszystko wystygło.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AMY no ja też się dziwiłam hehe
A tak na serio to miałam beznadziejną fryzurę na ślubie, jakies kuźwa przypięte loczki
Na sesji ślubnej za to uważam, że wyglądałam ślicznie w prostych rozpuszczonych włosach (ja nie lubię siebie na zdjęciach:P)
IWONKA no własnnie myślalam, żeby je jakoś na bok zebrać .. pomyślimy
MANTISSA gratuluję krokietów, ja też nigdy nie robiłam
My idziemy z mężem, moim tatą i bratem do teściów gdzie będzie jeszcze szwagierka, ciocia i wujek, kuzynka z mężem i później jeszcze drugi kuzyn z żoną i dwójką dzieci zawita, także wypadałoby wyglądać ładnie no i przede wszystkim pięknie muszę zaprezentować Julka w nowej kiecce
Szachownica to sieciówka .. -
iwonka1077 wrote:a moje dziecko korzysta z tego ze siedze na kompie i łazi mi po kancie kanapy, kaskaderka, mówię wam czasem to zawału idzie dostać co te dzieci wymyslą, mamuski co maja dzieci wiedza o co chodzi a wy żyjecie jeszcze w nieświadomości
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lali ja pamiętam jak byłam malutka i byłam u babci na wsi na wakacjach. Stanęłam na krześle, wyjęłam z szuflady nożyczki i sobie pięknie przycięłam włosy
myslałam, że moja Mama i ciotki na zawał zejdą jak mnie zobaczyły
a włosy oczywiście ładnie wrzuciłam do szuflady żeby nikt nie widział co zrobiłam:D
Anka1501, Lali lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lali wrote:No a moja corka ma duzo wlosow i sa krecone i placz co rano przy czesaniu jest, wiec mowie jej dzis ze moge jej obciac tak jak maja chlopcy, a teraz wieczorem szukala nozyczek bo mowi ze musi wlosy obciac!!! Wszystkie nozyczki pochowalam od razu!!!
Lali moja siostrzenica tez ma takie mega grube włosy i zawsze był płacz przy czesaniu. Kupiłam jej taki spray do włosów z FM i mała szczęśliwa bo juz ja nic nie ciągnie -
Amy wrote:Fasia bo ja nieznoszę sobie robić zdjęć
co widać właśnie na FB
Mi robi mążw zasadzie lubię siebie w Jego obiektywie
Jak jedziemy na wakacje to przywozimy tysiące zdjęć na kartach .. a później jest problem wybrać te najfajniejsze, bo robi się z tych "super fajnych" kilka set
Pokaż pokaż! Bo na FB nie masz nic