Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no ja tez tak mam az sobie zurawinke suszona kupilam bo się bałam że jakaś infekcja czy co??
Dobra zmykam mąz wrócił już
to do juterka, może przed snem poczytam co tam jeszcze naskrobiecie...Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Ja tam się zacięłam gdy składałam przysięgę. Bo mi mąż wmówił przed ślubem że się pomylę w zwrocie - " i nie opuszczę Cię aż do śmierci" że powiem że " nie dopuszczę Cię aż do śmierci " no i kurde stoję przed nim ryczę i się zacięłam Wstyd !
hehehe ja się pomyliłąm i oczywiście nikt nie zauważył oprócz mnie
powiedziałąm biorę SOBIE ciebie za męża..buahahahaha
prawie wybuchłąm śmiechem przed ołtarzem
Angela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mam tak troszkę dziwnie ostatnio... A właściwie to juz z miesiąc lub dwa ze cycki moze i rosną ale takie raczej miękkie sa a siusiu tez nie biegam za bardzo. W nocy to nawet wstawać nie muszę...
Oho! I to mnie zastanawiać zaczyna ze wy latacie z kilkoma kropelkami a ja nieee... -
Amy wrote:hehehe ja się pomyliłąm i oczywiście nikt nie zauważył oprócz mnie
powiedziałąm biorę SOBIE ciebie za męża..buahahahaha
prawie wybuchłąm śmiechem przed ołtarzem
Mój mąż powiedział to samo i teraz mówi, że ślub jest nieważny, bo się pomylił w przysiędze
My mówiliśmy z pamięci, nie chcielismy powtarzać po księdzu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Mój mąż powiedział to samo i teraz mówi, że ślub jest nieważny, bo się pomylił w przysiędze
My mówiliśmy z pamięci, nie chcielismy powtarzać po księdzu
no to ja powtarzałam ale po swojemu
też mojemu mówię, że ślub nieważnyFasia lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Jak to jest mozliwe ze i u Poloznej i u lekarza dzis wg ich kaledarzyka mam 24+6 a belly i moj kalenadarz w tel pokazuja 25+1 ? Termin miesiaczki ostatniej sie zgadza i termin porodu tez.... dziwnee..
Mi w szpitalu położna wyliczyla 3 różne terminy aż sama zglupialanajpierw 8 kwietnia co jej po wiedziałam ze trochę za późno potem 31 marca a na końcu jakimś cudem wyszło jej 4 kwietnia
mantissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Kurdę no rozumiem jak w tej wersji się baba pomyli ale facet ?
No i sobie wzięłaś męża
U mnie każdy pomyślał że ja się zacięłam bo płakałam - choć moja mama niestety nie była na moim ślubie i film oglądała to powiedziała że ja się śmiałamI np moja babcia znak krzyża z tego wszystkiego zrobiła na odwrót
wzięłam wzięłamżeby to raz?
To policjant, więc wiesz, nie dopuści i hóy
ach te emocjea babcia ze znakiem krzyża MEGA
hehehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 18:46
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Gosha Ty szczęściaro !! Nie marudź tylko się ciesz! Wiesz jak boli brzuch i pęcherz, że niby Ci się sikać chce, pędzisz do kibla a tak kropelka
Umówiłam sobie USG prywatnie na 8 stycznia, niech mnie przebadają dodatkowo bo przeciez mi pipe i tyłek rozsadza, teraz to nawet w nocy przy obrocie sie budzę z bólunie wiem co mnie tak ciągnie w dół mocno, moze dlatego ze Mały tyłkiem mi tam siedzi i pewnie podskakuje sobie...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny