Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lali wrote:No a moja corka ma duzo wlosow i sa krecone i placz co rano przy czesaniu jest, wiec mowie jej dzis ze moge jej obciac tak jak maja chlopcy, a teraz wieczorem szukala nozyczek bo mowi ze musi wlosy obciac!!! Wszystkie nozyczki pochowalam od razu!!!
Lali lubi tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Lali moja siostrzenica tez ma takie mega grube włosy i zawsze był płacz przy czesaniu. Kupiłam jej taki spray do włosów z FM i mała szczęśliwa bo juz ja nic nie ciągnie
O Anka a wrzucisz mi jakis link do tego sprayu? Byloby super bo meczarnia straszna. -
Mantissa co to za podglądanie ?
Swoją drogą jak zobaczyłam nazwisko to się wystraszyłam - mój były takie miał
Boziu jak Ty młodziutko wyglądasz !! Jakbyś miała 18 lat))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 18:02
-
nick nieaktualnyo mam zdjęcia ale z tyłu chyba nie mam tutaj, mąż zabrał laptopa więc jeszcze na meilu sprawdzę może tam mam jakieś zdjęcia z tyłu
tak wyglądało z przodu i z boku
[URL=http://www.fotosik.pl
[URL=http://www.fotosik.p
o takiego koczka miałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 19:39
Fasia, iwonka1077, Lali, Hela85, Gosha, Rudzia, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Mantissa co to za podglądanie ?
Swoją drogą jak zobaczyłam nazwisko to się wystraszyłam - mój były takie miał
Boziu jak Ty młodziutko wyglądasz !! Jakbyś miała 18 lat))
Zdjęcia chciałam zobaczyć, a co.
Wybacz to nazwisko moje, też go nie lubię. xD Mam nadzieję, ze w przyszłym roku się zmieni.
I dziękuję, dziękuję.Jeszcze mnie o dowód w sklepach pytają.
Piękna suknia, Amy!Amy, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Amy a co nakladasz? Jaki kolor?
ostatnio jakiś taki ciemniejszy nakładałam, w lecie długo szukałam koloru taki który by mi odpowiadał i znalazłąm w rossmanie ale nie pamietam jakiej firmy - ale frma ma tylko 4 kolory, blond, czarny, brązowy i rudy - i tak są te kolory nazwanei mnie ten odcień rudego bardzo podpasował. Farba kosztuje jakies 6 zł i kiedys wzięłam tylko żeby zobaczyć co to za gówno i o dziwo kolor był MEGA
hwesta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ufff bo już myślałam, że znowu mi się coś dzieje
dzięki
a najgorzej jak wychodzę z domu! Sikam przed wyjściem, dojeżdżam 3km dalej do sklepu i jak wysiadam z auta to mam wrażenie, że się zaraz posikam