Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny co robicie z włosami na Święta? Jaką fryzurę? Ja jak widać na ostatnich zdjęciach od kilku miesięcy chodzę w takim kitku na górze głowy. Kiedyś miałam grzywkę ukośną od lewej do prawej strony buzi. Teraz grzywkę zapuściłam, bo jak siedzę w domu to rzadziej myję głowę więc jest mi po prostu wygodniej spiąć włosy i mieć święty spokój. No i teraz nie wiem jak się uczesać, bo grzywa już mi sięga go połowy policzków i brak mi pomysłów na fryza jakiegoś prostego ..
-
nick nieaktualnyFasia wrote:dziewczyny co robicie z włosami na Święta? Jaką fryzurę? Ja jak widać na ostatnich zdjęciach od kilku miesięcy chodzę w takim kitku na górze głowy. Kiedyś miałam grzywkę ukośną od lewej do prawej strony buzi. Teraz grzywkę zapuściłam, bo jak siedzę w domu to rzadziej myję głowę więc jest mi po prostu wygodniej spiąć włosy i mieć święty spokój. No i teraz nie wiem jak się uczesać, bo grzywa już mi sięga go połowy policzków i brak mi pomysłów na fryza jakiegoś prostego ..
a ja też non stop włosy zwijam w koczka, ale myślałam o obcięciu do ramion, ale mi szkoda, i kupiłam opaskę i będę miała, wyprostowane i rozpuszczone :] chyba że mi się nie będzie chciało prostować to pójdę w kręconych :] -
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:dziewczyny co robicie z włosami na Święta? Jaką fryzurę? Ja jak widać na ostatnich zdjęciach od kilku miesięcy chodzę w takim kitku na górze głowy. Kiedyś miałam grzywkę ukośną od lewej do prawej strony buzi. Teraz grzywkę zapuściłam, bo jak siedzę w domu to rzadziej myję głowę więc jest mi po prostu wygodniej spiąć włosy i mieć święty spokój. No i teraz nie wiem jak się uczesać, bo grzywa już mi sięga go połowy policzków i brak mi pomysłów na fryza jakiegoś prostego ..
-
nick nieaktualny
-
a moje dziecko korzysta z tego ze siedze na kompie i łazi mi po kancie kanapy, kaskaderka, mówię wam czasem to zawału idzie dostać co te dzieci wymyslą, mamuski co maja dzieci wiedza o co chodzi a wy żyjecie jeszcze w nieświadomości
Anka1501, mantissa, Lali, KasiaKwiatek, Hela85, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Amy wrote:Fasia a ja się pytam, dlaczego nei masz takich włosów jak na zdjęciu na fb, zaraz zalajkuje żebyś się skapnęła które!!!
To były najdłuższe włosy jakie w zyciu miałamzapuszczałam je na ślub i po sesji ślubnej chyba trochę ścięłam, bo mi się bardzo niszczyły przez farbowanie na taki jasny blond i przez długość. Ja mam bardzo cieniutkie i kruche włosy i taka długość im nie służy, niestety
mąż mnie w nich uwielbiał.. ale wiesz co? teraz są niewiele krótsze, tylko ciemniejsze i bez grzywki
Anka plan zajebistyteż skorzystam
Hwesta tylko skąd ja takie cudo do włosów wezmę ?? no i pewnie trzeba mieć do tego grube włosy, a ja mam piórka ..
Anka1501, Amy lubią tę wiadomość