X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehhh GOSHA ja się nie wypowiadam, bo będę Wam zamęt siać z tymi szyjkami :P Dobrze, że wizyta umówiona - trzeba sprawdzić

ANGELA to miałaś wesoły ślub :D

HWESTA trzeba było leżeć :P

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 21:03

Fasia lubi tę wiadomość

• 8485 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny kupilyscie juz jakies kremy masci do malucha jak tak to jakie?

https://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
    Aniołek Lipiec 2017[*]
    Aniołek czerwiec 2013[*]
    Aniołek styczeń 2014 [*]
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FASIA tak naprawdę po Twoich przejściach z ta szyjka umówiłam ta wizytę żeby spr czy wszystko jest ok :)
    Przezorny zawsze ubezpieczony :)
    Ale dzisiaj i tak dałam czadu i umylam 5 okien w domu w tym 3 wielkie balkonowe :) az sie dziwnie jasno w domu zrobiło ;)

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    8485 wrote:
    Ja mam kupiony sudocrem, resztę chemii kupię jak najpóźniej aby termin był dłuższy.

• Fasia Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    8485 - ja nie mam żadnych kosmetyków dla dziecka. Myślę, ze z końcem stycznia zajmę się zakupem tych rzeczy

GOSHA - nienormalna !! Tyle okien ?? Ja bym w łeb dostała od męża :P Nie no, serio to bym się nie odważyła .. Ale cieszę sie, że umówiłaś się na wizytę żeby sprawdzić. Ja to teraz tak sie boję o Julka, że głowa mała :( Co jestem w wc to sprawdzam czy papier jest czysty czy się coś pojawia .. Chodzę wolno .. wstaję powoli .. w nocy przekręcam się powoli .. staram się nie stać długo, nie chodzić .. Nie wiem jak ja będe po ciąży funkcjonować :P

ANGELA - nie kupowałam tych chusteczek ale dzięki za info!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 19:08

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    8485 wrote:
    Ja nic nie kupiłam.. Poczekam az mi powie pediatra w szpitalu co potrzeba. A kremów jesli chodzi Ci o takie nawilżające itp to nie kupuje wogole, na oliwce bedzie sie dzidzia chowała. Ale to i tak kupię na koniec ze wzgl na terminy ważności :)

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FASIA u mnie prze te okna nic nie było juz widac, wcale nie przesadzam... :) ale dałam radę, a mój za mna firanki wieszal :) :) :)

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam dzisiaj na tym przedstawieniu u synka :) jego niesamowita rola drugoplanowa która grał (był śniegiem) dla mnie była wyjątkowa :) a naplakalam sie jak głupia tam... Zwale winę na hormony...;)

Dzisiaj poszłam do swojej lekarki o przedłużenie chorobowego a ona mi wyjeżdża ze ma w kompie info medyczna dla mnie do wydrukowania. Myślałam ze jakies stare wyniki badan czy cos. Okazało sie to wyniki analizy jak to ona ujela kawałeczka embrionu z kwietnia :( jak poroniłam to mi wzięli to do przebadania i nie odebrałam tego wyników do teraz.
    Dziwnie jakos mi sie zrobiło...

mimka84, Robotka1 lubią tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha wrote:
    FASIA u mnie prze te okna nic nie było juz widac, wcale nie przesadzam... :) ale dałam radę, a mój za mna firanki wieszal :) :) :)

Wierzę, bo we wrześniu moje też tak wyglądały :P Udało mi się umyć wszystkie poza kuchennym a i tak dostałam takie opierd*** od rodziny, że mi sie odechciało :P kuchenne dalej brudne no bo kto w domu to zrobi jak nie jedyna kobieta? Niestety teraz nawet nie próbuję .. Jakoś im dalej ta ciąża jest tym bardziej się boję o Julka i naprawdę przystopowałam. Boję się sytuacji, że jak coś się stanie to nie wybaczę sobie tego do końca życia .. nie mówiąc o mężu .. Od brudnego okna w kuchni nie umrę :)
    Fajnie, że mąż przynajmniej z firanami pomaga :)))

Co za baba ... mogła sobie odpuścić te wyniki :/ Zero empatii ..

A rola syna musiała być genialna :D jak się gra śnieg? :D :D :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 19:18

iwonka1077 lubi tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Jaga Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.wszystkodowlosow.pl/index.php?p1627,alfaparf-semi-di-lino-diamante-cristalli-liquidi-plynne-krysztalki-30-ml

Lali kup małej te kryształki, 2 naciśnięcia pompki rozcierasz na ręce i wcierasz po myciu, albo jak wstaje rano jedno naciśnięcie i na suche. Jako , że pracuje na tej firmie od 6 lat przeszło i tylko używam tej firmy mogę polecić. Kryształki starczą na spoojnie 3-4 miesiące.Możesz kupić też
    http://www.wszystkodowlosow.pl/index.php?p1631,alfaparf-semi-di-lino-diamante-illuminating-shine-lotion-plyn-z-krysztalkow-12-x-13-ml
    taka ampułka na 2 x po myciu włosków. Będą się lepiej rozczesywać odżywią się, a i sama możesz spokojnie używać.

Fasia, Lali lubią tę wiadomość

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2014, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzis juz laba moj kochany zemną jest w domu do końca stycznia:) jaki szczęśliwy ze zemną jest :) jej dzis gifta od firmy dostałam :) pieniężnego :) no i super kotek moj pomoże mi sypialnie ogarnąć ,karnisz przywierci nowy ah jej ,Jakis napalony on na mnie Hahaha :) mówi ze pięknie wygladam ah co za facet kochany .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 19:27

Gosha lubi tę wiadomość

• Gosha Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak sie gra śnieg..? No wiesz trzeba sie ubrać na biało i byc tłem :) i tak było super, tylko popłakał sie na scenie jak mnie zobaczył bo chciał od razu do mnie przyjść... Dzieciaki...

Fasia lubi tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2014, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zegarki w domu mogę pochować i budziki po wylanczać :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 19:29

Hela85 lubi tę wiadomość

• mantissa Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    8485 wrote:

ja jeszcze nic nie mam, więc kosmetyków tym bardziej. :P W lutym będę myśleć. Na pewno będe kupować jak najmniej - do włosów i ciała malucha jedno, oliwkę, puder? Poczytam co jest bardzo potrzebne dla takiego noworodka, bo opinie są przeróżne. Tak jak z pępkiem - jedni mówią, że Octanisept, drudzy spirytus a trzeci, że nic, byle sucho było. Zobaczę co położna powie.

A w ogóle miałam pytać, i co, chodzi któraś z was na te spotkania edukacyjne z położną od 21 tygodnia? Ja się w końcu muszę zapisać, tylko nie wiem czy wybrać taką jedną baardzo polecaną i zachwalaną, czy inną, która dodatkowo ma szkołę rodzenia i wtedy miałabym ją za darmo. Ale nie wiem czy w ogóle chcę chodzić na szkołę rodzenia, bo mój raczej nie będzie ze mną chodził, bo przerażony wizją porodu jest, to nie chcę go zmuszać. A samej to mi trochę głupio będzie, jak wszyscy w parach...

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie juz Relax się zaczyna :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kosmetyki przy końcu kupie na co ma mi stać to teraz na wystawce.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 19:32

• Fasia Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byloby cudownie wiedzieć kiedy będzie ta końcówka ...

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Ja mam kupiony sudocrem, resztę chemii kupię jak najpóźniej aby termin był dłuższy.

Kochana, czytałam tu na forum, że dla dziewczynki sudocrem nie bardzo się nadaje, bo ponoć bardzo skleja wargi sromowe. Chyba w liście wyprawkowej listopadówek to widziałam :D Nie wiem ile w tym prawdy i jeszcze nie czytałam nic więcej w tym temacie, ale w razie wu trza by się też w co innego zaopatrzyć.

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaAlvi wrote:
    Kochana, czytałam tu na forum, że dla dziewczynki sudocrem nie bardzo się nadaje, bo ponoć bardzo skleja wargi sromowe. Chyba w liście wyprawkowej listopadówek to widziałam :D Nie wiem ile w tym prawdy i jeszcze nie czytałam nic więcej w tym temacie, ale w razie wu trza by się też w co innego zaopatrzyć.
    Ja używałam tylko sudocremu inne wogóle nie zdawały egzaminu. Trzeba po prostu często pupkę przemywać, ale bez sudocremu też trzeba :-)

Fasia lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
‹‹ 1606 1607 1608 1609 1610 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ