Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
FASIA tak naprawdę po Twoich przejściach z ta szyjka umówiłam ta wizytę żeby spr czy wszystko jest ok
Przezorny zawsze ubezpieczony
Ale dzisiaj i tak dałam czadu i umylam 5 okien w domu w tym 3 wielkie balkonoweaz sie dziwnie jasno w domu zrobiło
-
nick nieaktualny
-
8485 - ja nie mam żadnych kosmetyków dla dziecka. Myślę, ze z końcem stycznia zajmę się zakupem tych rzeczy
GOSHA - nienormalna !! Tyle okien ?? Ja bym w łeb dostała od mężaNie no, serio to bym się nie odważyła .. Ale cieszę sie, że umówiłaś się na wizytę żeby sprawdzić. Ja to teraz tak sie boję o Julka, że głowa mała
Co jestem w wc to sprawdzam czy papier jest czysty czy się coś pojawia .. Chodzę wolno .. wstaję powoli .. w nocy przekręcam się powoli .. staram się nie stać długo, nie chodzić .. Nie wiem jak ja będe po ciąży funkcjonować
ANGELA - nie kupowałam tych chusteczek ale dzięki za info!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 19:08
-
8485 wrote:dziewczyny kupilyscie juz jakies kremy masci do malucha jak tak to jakie?
-
Byłam dzisiaj na tym przedstawieniu u synka
jego niesamowita rola drugoplanowa która grał (był śniegiem) dla mnie była wyjątkowa
a naplakalam sie jak głupia tam... Zwale winę na hormony...
Dzisiaj poszłam do swojej lekarki o przedłużenie chorobowego a ona mi wyjeżdża ze ma w kompie info medyczna dla mnie do wydrukowania. Myślałam ze jakies stare wyniki badan czy cos. Okazało sie to wyniki analizy jak to ona ujela kawałeczka embrionu z kwietniajak poroniłam to mi wzięli to do przebadania i nie odebrałam tego wyników do teraz.
Dziwnie jakos mi sie zrobiło...mimka84, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
Gosha wrote:FASIA u mnie prze te okna nic nie było juz widac, wcale nie przesadzam...
ale dałam radę, a mój za mna firanki wieszal
Wierzę, bo we wrześniu moje też tak wyglądałyUdało mi się umyć wszystkie poza kuchennym a i tak dostałam takie opierd*** od rodziny, że mi sie odechciało
kuchenne dalej brudne no bo kto w domu to zrobi jak nie jedyna kobieta? Niestety teraz nawet nie próbuję .. Jakoś im dalej ta ciąża jest tym bardziej się boję o Julka i naprawdę przystopowałam. Boję się sytuacji, że jak coś się stanie to nie wybaczę sobie tego do końca życia .. nie mówiąc o mężu .. Od brudnego okna w kuchni nie umrę
Fajnie, że mąż przynajmniej z firanami pomaga))
Co za baba ... mogła sobie odpuścić te wynikiZero empatii ..
A rola syna musiała być genialnajak się gra śnieg?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 19:18
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
http://www.wszystkodowlosow.pl/index.php?p1627,alfaparf-semi-di-lino-diamante-cristalli-liquidi-plynne-krysztalki-30-ml
Lali kup małej te kryształki, 2 naciśnięcia pompki rozcierasz na ręce i wcierasz po myciu, albo jak wstaje rano jedno naciśnięcie i na suche. Jako , że pracuje na tej firmie od 6 lat przeszło i tylko używam tej firmy mogę polecić. Kryształki starczą na spoojnie 3-4 miesiące.Możesz kupić też
http://www.wszystkodowlosow.pl/index.php?p1631,alfaparf-semi-di-lino-diamante-illuminating-shine-lotion-plyn-z-krysztalkow-12-x-13-ml
taka ampułka na 2 x po myciu włosków. Będą się lepiej rozczesywać odżywią się, a i sama możesz spokojnie używać.Fasia, Lali lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie dzis juz laba moj kochany zemną jest w domu do końca stycznia:) jaki szczęśliwy ze zemną jest
jej dzis gifta od firmy dostałam
pieniężnego
no i super kotek moj pomoże mi sypialnie ogarnąć ,karnisz przywierci nowy ah jej ,Jakis napalony on na mnie Hahaha
mówi ze pięknie wygladam ah co za facet kochany .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 19:27
Gosha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
8485 wrote:dziewczyny kupilyscie juz jakies kremy masci do malucha jak tak to jakie?
ja jeszcze nic nie mam, więc kosmetyków tym bardziej.W lutym będę myśleć. Na pewno będe kupować jak najmniej - do włosów i ciała malucha jedno, oliwkę, puder? Poczytam co jest bardzo potrzebne dla takiego noworodka, bo opinie są przeróżne. Tak jak z pępkiem - jedni mówią, że Octanisept, drudzy spirytus a trzeci, że nic, byle sucho było. Zobaczę co położna powie.
A w ogóle miałam pytać, i co, chodzi któraś z was na te spotkania edukacyjne z położną od 21 tygodnia? Ja się w końcu muszę zapisać, tylko nie wiem czy wybrać taką jedną baardzo polecaną i zachwalaną, czy inną, która dodatkowo ma szkołę rodzenia i wtedy miałabym ją za darmo. Ale nie wiem czy w ogóle chcę chodzić na szkołę rodzenia, bo mój raczej nie będzie ze mną chodził, bo przerażony wizją porodu jest, to nie chcę go zmuszać. A samej to mi trochę głupio będzie, jak wszyscy w parach... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Ja mam kupiony sudocrem, resztę chemii kupię jak najpóźniej aby termin był dłuższy.
Kochana, czytałam tu na forum, że dla dziewczynki sudocrem nie bardzo się nadaje, bo ponoć bardzo skleja wargi sromowe. Chyba w liście wyprawkowej listopadówek to widziałamNie wiem ile w tym prawdy i jeszcze nie czytałam nic więcej w tym temacie, ale w razie wu trza by się też w co innego zaopatrzyć.
-
MartaAlvi wrote:Kochana, czytałam tu na forum, że dla dziewczynki sudocrem nie bardzo się nadaje, bo ponoć bardzo skleja wargi sromowe. Chyba w liście wyprawkowej listopadówek to widziałam
Nie wiem ile w tym prawdy i jeszcze nie czytałam nic więcej w tym temacie, ale w razie wu trza by się też w co innego zaopatrzyć.
Fasia lubi tę wiadomość