X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Ulka84 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heh oczywiście że stycznia ;D w kwietniu oczywiście termin ;P

Amy lubi tę wiadomość

m3sx3e3kz15rjscs.pngmhsvk6nlmw3zvwuz.png[/url]
    Aniołek - maj 2016
    Aniołek - maj 2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ula myślami chyba już przy porodzie :D

Ulka84 lubi tę wiadomość

• Ulka84 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noo chyba tak ;) myślami jestem już w kwietniu ;)

Amy, Anka1501 lubią tę wiadomość

m3sx3e3kz15rjscs.pngmhsvk6nlmw3zvwuz.png[/url]
    Aniołek - maj 2016
    Aniołek - maj 2014
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Czyli ja zaczynam 7miesiąc nie za tydzień tylko za dwa
    no ja tez za 1,5 tygodnia :D
    teraz to juz czas zapierdziula co? do 12 tc to sie sstrasznie dluzylo...
    dziewczyny wiecie,ze tesciowa nadal nie wrocila do domu? napisala o 23.00 ze zostaje u tescia na noc :D dzieki bogu, mielismy przynajmniej dobre rypanko i spokojny sen :D ja juz rosolek zrobilam, pieke zaraz murzynka i serniczek :D
    a do moich wypiekow tez sie dojebala..po co tak pieczesz?! po to, ze jest taniej, smaczniej i zdrowiej niz kupne a chlopaki lubia slodkie! wydaje mi sie,ze tak skomentowala, bo maz mowi,ze ona nawet biszkopta nie umie zrobic, pewnie dlatego takie docinki :D kasia kwaitek ja sytuacji z tesciem tez nie rozumiem..tak u nich zawsze bylo..mieszkajac z tesciem napiperzal na tesciowa jak sie tylko da! i to naprawde mocne rzeczy..ona teraz na niego a jak sie spotykaja to jakby nigdy nic..strasznie toksyczni ludzie..mi moj Patryk tlumaczy,ze oni sie na nas mszcza, ze po 13 latach nadal sie kochamy, ze mamy z synem super relacje, spokojny i kochajacy dom...u nich zawsze byly klotnie...moze to faktycznie zazdrosc? najbardziej denerwuje mnie, ze w kazdym widza wady, kazdego komentuja : zachown-anie, prace, wyglad u siebie nie dostrzegajac zadnych wad...nie decydujemy sie na jej przyjazd..maz stwierdzil ze na 4 godzinki dziennie mala mozemy zabierac do pracy, wielu anglikow zabiera dzieci do pracy..pytalam welu klientow czy by to im przeszkadzalo- bron boze :D
    mamy osobna poczekalnie, inne pomieszczenie na tatuowanie i dodatkowe pomieszczenie z tylu jakies 12m kwadratowych puste, wiec od lutego moj zabiera sie za remont tego pomieszczenia i jesli cos pojdzie nie tak z opiekunka to zabierzemy mala z nami...problemem nie sa pieniazki, tylko to ze my wiemy o wizytach i ze sa pewne na 100% jakies 2-3 dni przed ( ludzie umawiaja sie nawet 2 miesiace do przodu, ale musze potweirdzac) a nie kazda opiekunka chce zebym podrzucala dziecko jak mi sie podoba tylko chca konkretne godziny a z tym u nas problem. Tak czy inaczej, jestem juz spokojna, wiem ze sami sobie poradzimy :D

Robotka1, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wera masz teściową z dupy ;)
    tym bardziej doceniam swoją jak tak czytam jakie te teściowe potrafią być WREDNE...
    i ja zawsze powtarzam swojej, Taka synowa, jaka teściowa.. i ona mi przyznaje racje, bo ze swoją teściową też dobrze, nie żyje i ma do niej taki stosunek jak do niej jej teściowa :)

a ja sobie swoją chwalę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2014, 11:44

weronika86 lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wera pewnie, że sobie poradzicie. My mamy opiekunkę juz dwa i pół roku i ona jest "na telefon" i nigdy jakoś nie było problemu. Oboje pracujemy bardzo dużo i w różnych godzinach. Nie ma u nas pracy od -do a spokojnie dajemy sobie rade. Teraz jestem na l4 wiec wiadomo, że opiekunka jest mi teraz sporadycznie potrzebna, wiec poszła opiekować się innym chłopcem ale sama mówi, że chce u nas na stałe pracować a nie u kogoś innego mimo, że u nas ciężko z godzinami do zaplanowania.

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Wera masz teściową z dupy ;)
    tym bardziej doceniam swoją jak tak czytam jakie te teściowe potrafią być WREDNE...
    i ja zawsze powtarzam swojej, Taka synowa, jaka teściowa.. i ona mi przyznaje racje, bo ze swoją teściową też dobrze, nie żyje i ma do niej taki stosunek jak do niej jej teściowa :)

a ja sobie swoją chwalę :)

"Dobra teściowa to martwa teściowa... "

adk_1989, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:

haahhaa
    dobre :D moja ostatnio ogłuchła na jedno ucho bo źle użyła płynu do czyszczenia uszu i nie słyszała na jedno :D
    i ja jej mówiłam, że dobra teściowa to głucha teściowa :D śmiała

Ja się zastanawiam jaka ona będzie na starość, teraz ma 44 lata i jest równą babką :)

Anka1501, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma nic gorszego od teściowej:p

moja ma jedną jedyną zaletę: 350 km odległości:p

Anka1501, Amy, weronika86 lubią tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    haahhaa
    dobre :D moja ostatnio ogłuchła na jedno ucho bo źle użyła płynu do czyszczenia uszu i nie słyszała na jedno :D
    i ja jej mówiłam, że dobra teściowa to głucha teściowa :D śmiała

Ja się zastanawiam jaka ona będzie na starość, teraz ma 44 lata i jest równą babką :)

Boshe... to młodziutka ta Twoja teściowa :D jeszcze tym jadem nie nasiakla

Amy, weronika86 lubią tę wiadomość

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj szukałam w Piotrze i Pawle grzańca bezalkoholowego ale były tylko 2 wina musujące:(

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Anka1501 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    Nie ma nic gorszego od teściowej:p

moja ma jedną jedyną zaletę: 350 km odległości:p

A moja 460km :D

Eweliśka, Amy, weronika86 lubią tę wiadomość

• Eweliśka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od wczoraj wyprzedaż w F&F:d

ja byłam wczoraj kupiłam pare rzeczy, od rana kombinuje jak nakłonić męża żeby mnie zawiózł do innego tesco

Amy, Fasia, sylvia007 lubią tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:

Żałuję że nie można polubić x 100 :D ja się co do swojej nie będę wypowiadać bo się od razu denerwuję i Franek się wierci niespokojnie. A mieszka dwa piętra niżej! Do tej pory było spoko ale teraz jej córunia przyjechała i znowu jej odjebało :/ albo wam napiszę bo do dzisiaj mam bulwersa! Piątek, godzina 16:10 dzwoni telefon do męża, ma zejść na dół i pomóc jej facetowi robić kiełbasy na święta - rozkaz :/ dopiero odłożył widelec po obiedzie, po raz pierwszy od dawna nie pracował 13h dziennie, mamy plany. Powiedział jej, że nie przyjdzie bo musi umyć okna bo ja nie mogę tego zrobić to był foch. W końcu poszedl ale dopiero jak zrobil co mial zrobic i najpierw zadzwonil do jej faceta, normalnie sobie pogadali umowili jak ludzie. A nie ta szmata bedzie dzwonic i wydswac rozkazy mojemu mezowi :/ a najgorsze jest to ze tam na dole trzy osoby do pomocy (ona, jej corka i maz córki) i wyobraźcie sobie że jak moj tam poszedl to oni we trójkę wlaśnie wychodzili na ścianie wspinaczkową żeby zapewnić mężusiowi córuni rozrywkę bo się chłopak nudzi. No uwierzycie w to? Ja w ciąży, święta za pasem, męża nie ma całymi dniami a ona do niego zeby jeszcze cos dodatkowo robił a ona sama w długą! Podła świnia :/

Robotka1 lubi tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Boshe... to młodziutka ta Twoja teściowa :D jeszcze tym jadem nie nasiakla

nie nasiąkłą i chyba nie nasiąknie ;) swoją teściową ma wredną i pewnie dlatego.. nie chce się do niej upodabniać ;P

Anka1501 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ADK też bym się wkurwiła.. i to mocno :/

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ADK najważniejsze że mąż nie biegnie na każde jej zawołanie...tylko wie co jest najwazniejsze

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adk powiedz jej, żeby sobie psa kupiła do tresowania.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2014, 12:09

Amy, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Adk powiedz jej, żeby sobie psa kupiła do tresowania.

albo kurę łańcuchową :P

Anka1501, Hela85, Fasia lubią tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz mowilam mojemu, że jak ja też będę taką wredna teściowa to żeby mnie poszedł na cmentarz przysypac.

‹‹ 1624 1625 1626 1627 1628 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ