Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:albo kurę łańcuchową
Hahahajdo tej pory siedziałam cicho i uważałam że to sprawa męża czy leci czy nie ale tym razem sobie u mnie przeje**a! A jeśli jest coś co zmieniła we mnie ciążą to to, że nie siedzę już cicho jak mi cos niepasuje. Na razie uniakm konfrontacji bo jednak idą święta i muszę z nią usiasc przy jednym stole na kilka godzin. Ale cierpliwość mi sie konczy. Do tego jej ekstremalne skąpstwo! Byłam po badaniach prenatalnych usg u najlepszego specjalisty w mojej okolicy, ponieważ jej córka też jest w ciąży wracając zaszlam do nich zeby zasugerować zeby zrobila takie badanie odplatnie poki jest w Polsce - tam gdzie mieszka w przeliczeniu na złote około 1000 - jak zaczęłam to aż jej sie oczy otworzyły że super a jak im powiedzialam ze to 250zl to stwierdzila zebym.nie wymyślała, na pewno wszystko jest w porzadku
no masakra! Jej córka nie lepsza, umówiłam ja do mojego lekarza, pomogłam załatwić dokumenty do wizy, ale juz nie jestem jej potrzebna więc wyobrazcie sobie ze po wizycie nawet nie dala znac czy wszystko w porzadku! Nic, zadnego znaku. O tym co było na wizycie dowiedziałam sie od mojej mamy, która wiedziala od lekarza który do niej zadzwonił po bo jest jej kuzynem i chciał powiedzieć że wszystko w porzadku. Było mi bardzo przykro bo ona mieszka naprawde bardzo daleko, na innym kontynencie, wyjechala niedawno do obcego kraju, rozmawiałyśmy codziennie odkad wyjechala, staralam się ja wspierac we wszystkim, pocieszać. A teraz, kiedy juz nie jestem potrzebna bo przyjechala w odwiedziny do Polski to poszlam w odstawkę. Czemu ja zawsze sobie pozwalam wejsc na glowe i potem tak to sie kończy? Chyba nigdy sie nie naucze
-
nick nieaktualnyo z takiej perspektywy wam pokaże Olka
żebyście nie marudziły, że za mały brzuch, za dużo dupy czy goły cyc!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 20:38
Hela85, Fasia, weronika86, Lali, sylvia007, Gosha, Klaudia90, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA tak wogole to dziś się porzygalam po moim cieście i parowkach wczoraj na kolacje i dziś na sniadanie,chyba się za dużo sztucznosci nazbieralo;) dziś na obiad skrzydełka i marchewka z groszkiem- ja miodowe skrzydla,a mąż pikantne z papryczkami. Musze się chyba lepiej odzywiac,bo dziecko pierwsze co zrobi to zawola czekoladę i parowke albo kfc:p
-
hwesta wrote:A ja mam dobrą tesciowa,dzis przyjeżdża upiac firany i zasłony mi,przywiezie zupke pomidorowa i pasztet:D
Moja też by mi pomogła jak by była taka potrzeba. Pytanie tylko kiedy i jak przyszłoby mi za to zapłacićhwesta, weronika86, Anka1501 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny