X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej nie znęcajcie się nad biednymi zwierzętami - one są niewinne po co mają cierpieć.

Amy lubi tę wiadomość

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jakbym miała syna to bym też pewnie była wredna dla synowej:p jakby mi sie nie spodobała:D

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Ej nie znęcajcie się nad biednymi zwierzętami - one są niewinne po co mają cierpieć.

kura nie ma uczuć!

• Anka1501 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    ja jakbym miała syna to bym też pewnie była wredna dla synowej:p jakby mi sie nie spodobała:D

Ja będę miała dwóch i przy tym mam ciężki charakter :P

Eweliśka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:

łohohoho :D ale się szykuje teściowa!!! :P

Eweliśka lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    kura nie ma uczuć!

A pytałaś swoich kur??

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    A pytałaś swoich kur??

niemowy ;P

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    niemowy ;P

Jak niemowa to znaczy gorsza? I gdzie tu tolerancja?! :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Jak niemowa to znaczy gorsza? I gdzie tu tolerancja?! :D

pierwsze słyszę żebym była tolerancyjna! :P

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    albo kurę łańcuchową :P

Hahahaj :) do tej pory siedziałam cicho i uważałam że to sprawa męża czy leci czy nie ale tym razem sobie u mnie przeje**a! A jeśli jest coś co zmieniła we mnie ciążą to to, że nie siedzę już cicho jak mi cos niepasuje. Na razie uniakm konfrontacji bo jednak idą święta i muszę z nią usiasc przy jednym stole na kilka godzin. Ale cierpliwość mi sie konczy. Do tego jej ekstremalne skąpstwo! Byłam po badaniach prenatalnych usg u najlepszego specjalisty w mojej okolicy, ponieważ jej córka też jest w ciąży wracając zaszlam do nich zeby zasugerować zeby zrobila takie badanie odplatnie poki jest w Polsce - tam gdzie mieszka w przeliczeniu na złote około 1000 - jak zaczęłam to aż jej sie oczy otworzyły że super a jak im powiedzialam ze to 250zl to stwierdzila zebym.nie wymyślała, na pewno wszystko jest w porzadku :/ no masakra! Jej córka nie lepsza, umówiłam ja do mojego lekarza, pomogłam załatwić dokumenty do wizy, ale juz nie jestem jej potrzebna więc wyobrazcie sobie ze po wizycie nawet nie dala znac czy wszystko w porzadku! Nic, zadnego znaku. O tym co było na wizycie dowiedziałam sie od mojej mamy, która wiedziala od lekarza który do niej zadzwonił po bo jest jej kuzynem i chciał powiedzieć że wszystko w porzadku. Było mi bardzo przykro bo ona mieszka naprawde bardzo daleko, na innym kontynencie, wyjechala niedawno do obcego kraju, rozmawiałyśmy codziennie odkad wyjechala, staralam się ja wspierac we wszystkim, pocieszać. A teraz, kiedy juz nie jestem potrzebna bo przyjechala w odwiedziny do Polski to poszlam w odstawkę. Czemu ja zawsze sobie pozwalam wejsc na glowe i potem tak to sie kończy? Chyba nigdy sie nie naucze :(

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o z takiej perspektywy wam pokaże Olka :P żebyście nie marudziły, że za mały brzuch, za dużo dupy czy goły cyc! :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 20:38

Hela85, Fasia, weronika86, Lali, sylvia007, Gosha, Klaudia90, misia83 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ADK to szwagierkę masz jak teściową, jedną maścią smarowane..
    I masz rację nie siedź cicho, czasem coś można przemilczeć, ale jak już sama czujesz się źle z tymi emocjami to po prostu jej powiedz co myślisz... :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adk_1989 wrote:
    Czemu ja zawsze sobie pozwalam wejsc na glowe i potem tak to sie kończy? Chyba nigdy sie nie naucze :(

Bo masz (za) dobre serce?

Angela89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haaa - rok się dobrze kończy wczoraj wciągnęłam się w hazard i wysłałam lotto :D Na własne numerki :P No i 3ka wpadła :D Zawsze coś :)

mimka84, weronika86, Gosha lubią tę wiadomość

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Haaa - rok się dobrze kończy wczoraj wciągnęłam się w hazard i wysłałam lotto :D Na własne numerki :P No i 3ka wpadła :D Zawsze coś :)

No! To znaczy że rozpoczyna się czas dobrej passy! :D

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam dobrą tesciowa,dzis przyjeżdża upiac firany i zasłony mi,przywiezie zupke pomidorowa i pasztet:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak wogole to dziś się porzygalam po moim cieście i parowkach wczoraj na kolacje i dziś na sniadanie,chyba się za dużo sztucznosci nazbieralo;) dziś na obiad skrzydełka i marchewka z groszkiem- ja miodowe skrzydla,a mąż pikantne z papryczkami. Musze się chyba lepiej odzywiac,bo dziecko pierwsze co zrobi to zawola czekoladę i parowke albo kfc:p

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O widzę że hazard się tu wkradł ns wątek :)

Teściowa? Dobra ale na zdjęciu:)
    Obiad zjedzony. Teraz kawa i do domku

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    A ja mam dobrą tesciowa,dzis przyjeżdża upiac firany i zasłony mi,przywiezie zupke pomidorowa i pasztet:D

Moja też by mi pomogła jak by była taka potrzeba. Pytanie tylko kiedy i jak przyszłoby mi za to zapłacić :P

hwesta, weronika86, Anka1501 lubią tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe :D nie no,moja jest super,ale za to na swoją rodzinę liczyć nie mogę, a dzis o 20 idziemy do restauracji na urodziny tescia,a mi tak średnio zoladkowo,moze marchewka z groszkiem pomoga;)

‹‹ 1625 1626 1627 1628 1629 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ