Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry. Nadrobilam Was w 20 minut... Wstyd! Raptem 5 stron?
Weronika... Współczuję bo niestety się potwierdziło, ludzie się nie zmieniająAle chociaż sytuacje masz jasną, chłopaki za Tobą, pakuj ją i niech spada na drzewo!
No a już kłamstwa braku kontaktu z teściem to nie rozumiem...
U mnie goście wczoraj zaliczeni... Prawie 20 osób w domu i siedzieli niektórzy do 1 w nocy... Nawet miło było, dużo prezentów fajnych, śmiesznych. Dziś zrobię hurtem zdjęcia to się pochwalę
Co do fotelików to my na początek mamy graco ale fajny jest, porządny. Potem przejdziemy na recaro. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej, ja pospalam dziś chociaż Alicja gmerala mi w brzuchu rączkami i nóżkami i co jakiś czas mnie budzila
do tego cierply mi rece,ale minęło to cierpniecie. Zjedliśmy śniadanie i zaraz wstawiam tego piernikowego murzynka;) miłego dnia Dziewuszki
KasiaKwiatek, Anka1501, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nawet nie było co czytać do śniadania
Amy gratuluję 7miesiąca
Mój mi wczoraj powiedział, że wybrał sobie juz samochód służbowy na nowy rok (co 3 lata ma nowke) i ze wziął auto 3osobowe... I że będę biegać za autem bo juz dla mnie miejsca nie maco za wredota
Amy, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWłaśnie takie mam wrażenie...czas mi przyspieszył
fakt, że nie mam czasu ciągle sprawdzać, w którym dniu tygodnia jestem, troszkę okrzepła mi już świadomość, że jestem w ciąży
Teraz wydaje mi się, że czas mknie, do porodu chwila i będzie wiosnaAnka1501 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA i zapomniałam napisac, że wczoraj wśród tych 16 gości były dwie mamy karmiące- córeczki 5 i 8 miesięcy oraz... 4 kobiety w ciąży
w tym i ja
terminy marzec, kwiecień, maj i sierpień
W związku z tym dominowało wino i piwo bezalkoholowenawet grzaniec był!
Amy, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry
Weronika współczuje -ahh te teściowe, niestety /stety nie mam ale moj tato lubi sie wtryndalac do wszystkiego -gotowania, prania itp. Takze z nim mieszkać bym nie chciała bo by mi ufundował podobny koszmar -jak był w wakacje to mu angielski chleb kiełbaski jedzenie nie smakowało wykosztowalam sie na żarciu z polskiego sklepu
W miesiąc przejadł 1000 funtów bo schabowe i szybka co drugi dzien - ahh ale to wina mojej mamy ....weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek wrote:Właśnie takie mam wrażenie...czas mi przyspieszył
fakt, że nie mam czasu ciągle sprawdzać, w którym dniu tygodnia jestem, troszkę okrzepła mi już świadomość, że jestem w ciąży
Teraz wydaje mi się, że czas mknie, do porodu chwila i będzie wiosna
Mi tez czas zaczął szybko leciećpo nowym roku ani się nie obejrzymy a będziemy się szykowały do porodu
Amy, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny