Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, ale nadrukowałyscie przez weekend! ja akurat byłam u teściów (z nowiną
) i nie miałam jak do Was zajrzeć.
Jeśli chodzi o piersi to moje też są mega ciężkie i bolesne. I też mi na jeden dzień ten objaw ustał i już się martwiłamale wrócił, także chyba jest ok.
Śniło mi się dzisiaj, że zdradziłam męża z dwoma obcymi facetami!!!! i sobie myślę w tym śnie, że przecież jestem w ciąży, to na pewno mi wybaczy!
ehhh ja to zwariuję z tymi moimi snami, coraz to lepsze mam -
Co ile macie wizyte u ginekologa?
Ja bylam w zeszlym tygodniu (6t4d) a nastepna mam dopiero na 2go pazdziernika wiec bedzie to 10t2d. Oddalam tez krew do badan i dali mi rurki na mocz ale nie powiedzieli kiedy to ddac, czy na nastepnej wizycie (tej w pazdzierniku) czy wczesniej. No i co z moim badaniem krwi? Tez dopeiro zajza do nich w moim 11tygodniu? -
nick nieaktualnyOla89 wrote:Cześć Dziewczyny
ja wrocilam wczoraj z wesela mega zmęczona wieczorem oczywiście wymioty dziś rano podobnie masakra mowie Wam niby juz polowa 11 tygodnia a mi nic nie przechodzi...
dzis zdecydowanie lepszy dzien..chociaz mam chwile ze czuje ze znow wraca i zaraz bedxie rzyganko
pierwsze 3mies ciazy to dla mnue najgorszy okres ever!!!!!
-
nick nieaktualnyPsotkaKotka wrote:Co ile macie wizyte u ginekologa?
Ja bylam w zeszlym tygodniu (6t4d) a nastepna mam dopiero na 2go pazdziernika wiec bedzie to 10t2d. Oddalam tez krew do badan i dali mi rurki na mocz ale nie powiedzieli kiedy to ddac, czy na nastepnej wizycie (tej w pazdzierniku) czy wczesniej. No i co z moim badaniem krwi? Tez dopeiro zajza do nich w moim 11tygodniu? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O matko! Wiecie co mnie dziś spotkało?
Właśnie byłam w bibliotece po książki a Pani jak mnie tylko zobaczyła to z rogalem zapytała:
- "Pani się spodziewa?"
- yyyy tak, ale to dopiero początek 3 miesiąca!
Haha, mój wzdęciowy brzuch daje rade udawać ciążowyAngela89, natt, Krysti, Ulka84, Ewelcia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, a ja mam problem przeziębiłam się i fatalnie się czuję. W sumie to najbardziej dokucza mi katar, ale boje się, że się rozkręci. Macie jakieś sposoby, jakieś leki które można brać w ciąży??? Do giną idę dopiero w piątek, a mój rodzinny to na pewno nic mi nie poleci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 18:57