Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgucha wrote:Krysti dokladnie- "budzik" włącza sie o 6 i krzyczy na całą wieś MAMAAAA :p
Część Misia -
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Cześć dziewczyny
Życzę Wam miłej niedzieli, moja zaczęła się od śniadanka do łóżka jajecznica z pomidorkiem wykonania mojego męża mniam
a później kawka i zakupy z przyjaciółkami taki mam plan na niedzielemasz dobrego męza
moj też taki jest ,dzis mowi do mnie rano przytul się do mnie bo cię cały dzień widzieć nie będe
az do 15 .00:D ale on to kochany
Agucha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Polarisa, pewnie że tak może być, niektóre kobiety od początku nie mają żadnych objawow.
A ja sie wygrzewam w być może ostatnich promieniach słoneczkaale przyjemnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2014, 12:29
Amy lubi tę wiadomość
-
Bry:) witam się już bez mdłości:) za to zmęczenie mnie prześladuje. W dzień jedną porządna drzemka musi być
odpoczywam dużo. Mam jeszcze tydzień wolnego:)
Włoski wczoraj zafarbowalam i podcielam:) dziś pospalam do 9.30:) -
nick nieaktualny
-
Ja biorę Elevit Pronatal w sumie od 6 tygodnia.
Dziś zrobiłam spore zakupy ciążowe.Swetr już zimowy ala tunika, sukienkę jeszcze letnią dopasowaną która pięknie eksponuje brzuszek i jeszcze od znajomej kupiłam czarne spodnie i dwie tuniki, jedną elegancką koszulową a drugą dzianinkę
Jak Wasze zakupy, głównie pytanko do pierworódekWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2014, 16:05
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Dziewczynki a mam takie pytanie.. bierzeciez jakies witaminy dla kobiet w ciazy? Ja biore tylko kwas foliowy ale zastanawiam sie czy powinnam tez brac jakies witaminy, kwas foliowy bierze sie tylko do konca 1 trymestru. A zapomnialam zapytac o to lekarza ostatnio i nie wiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 08:23