X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jest bardzo trudne,bo nie zdawalam sobie sprawy z pewnych rzeczy, gdy decydowalam się na małżeństwo z rozwodnikiem a do tego jego była żona od dawna utrudnia mu widzenia i ciągnie po 1500 zl alimentów (!!!!). A ja będąc w ciąży zarabiam niewiele więcej i musze pracowac,coraz więcej żalu mi się nawarstwia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No,ale sama rąk sobie wybrałam. U wiecie co jeszcze, przy jego synie sąd zakazał mówić o ciąży póki co,żeby nie był to szok dla niego.a zaznaczam,ze rozwiedli się jak syn miał 2 miesiące

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    No,ale sama rąk sobie wybrałam. U wiecie co jeszcze, przy jego synie sąd zakazał mówić o ciąży póki co,żeby nie był to szok dla niego.a zaznaczam,ze rozwiedli się jak syn miał 2 miesiące
    A kiedy oni się rozwiedli, że sąd zakazuje mówić o ciąży?

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylvia, prawie 8 lat temu. Sprawa w sądzie rodzinnym jest o widzenia i alimenty,bo była żona ciągle chce więcej i nie chce by dziecko ze mną przebywalo,bezzasadnie oczywiscie

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Moj dzidziol nie toleruje czekolady ..nawet w malych ilosciach za kazdym razem jak zjem cos czekoladowego to lece do toalety ;( masakra.. juz sie cieszylam ze przeszlo mi wszystko i znowu sie zaczelo :(
    Ja wlasnie zjadlam kawalek czekolady i tak mnie ostatnio zabolał żoładek o 11 w nocy myslalam ze wykorkuje , moj organizm czekolady nie toleruje teraz .

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    No to nie normalne ,mlody powinien się dowiedziec ze bedzie mial rodzeństwo :) no sytuacja u ciebie nie na miejscu faceci czasem w takich momentach są po prostu zagubieni ,nie rób na złosc swojemu i dziecku jego na co to w niczym nie pomoże trzeba relacje polepszać i porozmawiac usiąsc wieczorkiem i obmówic ze coś cię boli ze czujesz się samotna napewno cię wysucha , życze ci bys problem spokojnie rozwiązala ugodliwie .będzie dobrze daj buziaka w policzek zobaczysz jak inaczej będzie :D

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Sylvia, prawie 8 lat temu. Sprawa w sądzie rodzinnym jest o widzenia i alimenty,bo była żona ciągle chce więcej i nie chce by dziecko ze mną przebywalo,bezzasadnie oczywiscie
    Kurcze to straszne jak byłe żony potrafią uprzykrzyć życie. Sędziowie w Polsce też niestety niemal zawsze stają po stronie kobiety, choć nie zawsze jest to słuszne.
    Właśnie przeczytałam dziewczyny, że pisałyście o tym ile która planuje przytyć i powiem wam jedno tego nie da się zaplanować :-) Każdy organizm jest inny i każda ciąża też. Przykład pierwszy: ja w ciąży z córką do 38 tyg. przytyłam 12 kg ( książkowo), a przez następne 2 tyg. 7 kg, woda mi się po prostu zatrzymała. Przykład drugi: moja przyjaciółka w pierwszej ciąży nie ograniczając jedzenia przytyła 6kg, w drugiej jedząc tak samo 30 kg, a przerwa między ciążami była tylko 2 lata niecałe.

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Jaga Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwestia nie wiem czy sąd może zakazać rozmawiania o twojej ciąży w twoim domu. Szokiem dla niego będzie jak będziesz miała duży brzuszek a jemu będą wmawiali , że to od naledzenia a potem jak przyjedzie w odwiedziny okaże się , że jest ich 2 bo i małe dziecko w domu. Na to trzeba przygotować dziecko w wieku szkolnym bo dla niego będzie to duża zmiana. Po drugie teraz była żona na zagwozdke a twój partner niech się nie da , bo może liczyć na zmiejszenie alimentów. bo będzie miał dodatkowego utrzymanka w postaci kolejnego dziecka.
    Twój partner podejrzewam zagubił się w tym wszystkim bo dosyć , że ma problemy z byłą żoną to podejrzewam , że obawia się czy da rade z kolejnym dzidziolcem co jest normalne u facetów. Mój mąż okazał mi pełen entuzjazm jak się dowiedział , że udało nam się zajść w ciąże, powiedział :AHA i jak gdyby nigdy nic poszedł grać na komputerze. Wierz mi ,że takiej jazdy to ja mu przez 12 lat nie urządziłam:D

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez uwazam,ze powinniśmy powiedziec,ale już nawet się nie odzywam. Jego sprawa kiedy mu powie. Ja musze dbać o siebie i swoje dziecko, a nie martwić się obcym. Ma rodziców i nie mam zamiaru tworzyć mu rodziny. Wiem,że brzmi to podle ale tak jest.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida,mi też minęły objawy, nawet cycki nie bolą. Wczoraj jedynie brzuch, ale to ze zmęczenia, bo od 8 do 17 byłam w przedszkolu z dzieciakami

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2014, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piersi mam powiększone dużo i mnóstwo zylek, zero bolu

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie z kolei piersi bola ale nie jakos bardzo.. wczoraj mialam super dzien bez mdlosci itd myslalam ze juz bedzie dobrze a dzis wszystko wrocilo.. :( strasznie boli mnie glowa caly dzien i wymiotuje co chwile :(

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny na tym etapie może już tak być, że większość objawów zanika. A żyłki bardzo dobrze, że się pojawiają bo tworzą się przewody mleczne. Jeszcze trochę i tych żyłek będzie coraz więcej. :)

No właśnie ten II trymestr niby od 12 czy 13 tyg. Sama też już nie wiem :P

A ja jestem przerażona. Mój 20 miesięczny synek ma już w nosie popołudniowe drzemki. A jest na prawdę bardzo aktywnym dzieckiem. Przynajmniej trochę wcześniej chodzi spać :P

• beszka Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja bym chciala by mi przeszlo...a tu raz lepiej raz gorzej. w obecnej chwili masakra :(

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj mdlosci nie daja mi zyc. Buu doszedl bol glowy i balam sie juz ze skonczy sie na rzyganiu ale dalam rade..choc glowa nadal cmi.. ciulowy dzien :( piersi sie lekko rozkrecily ale to nie taki bol jak wczoraj. Ale nadal sa ogromne wiec jest dobrze :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś caly dzień na nogach masakra weszlam do domu padłam jak kawka w dodatku przymdliło mnie :) mam uczucie ze zaraz zwymiotuje :) ale pije herbate z cytryną lepiej mi . Zmęczona ,jeszcze tv mi mój kupił 55 cali uhd samsunga , internet podłaczyli my pod tv wszystko jest nawet skeyp i kamera w tv zamontowana wysuwana ale gadzeta duzego mi kupil ?:D szalony ten moj facet:))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 21:07

• Ida Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Ida,mi też minęły objawy, nawet cycki nie bolą. Wczoraj jedynie brzuch, ale to ze zmęczenia, bo od 8 do 17 byłam w przedszkolu z dzieciakami
    hwesta, a jak pracodawca zareagował na Twoją ciążę? Czy jeszcze nie powiedziałaś?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2014, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry Kobietki :)) Witam Się Z Wami O Poranku :) Z Ćwierkającymi Ptaszkami Za Oknem ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2014, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ale piękny dzień. Szkoda że nie mogłam dłużej pospać - pobudka o 5:50 mnie nie urządza :P
    A Krysti od rana jak skowronek :)

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2014, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agucha wrote:
    Hej, ale piękny dzień. Szkoda że nie mogłam dłużej pospać - pobudka o 5:50 mnie nie urządza :P
    A Krysti od rana jak skowronek :)
    Aguś kochana ja muszę wstać :)bo z ranka jem zawsze płatki z mleczkiem i witaminki z kwasem foliowym biorę zawsze o tej porze porannej ,prócz tego wstaje kanapeczki mojemu do pracy zrobić ,bo niestety moj i w niedzielę pracuje:) i psa na siusiu wyprowadzić :) takze ja mam tak co dziennie:)

Agucha lubi tę wiadomość

‹‹ 158 159 160 161 162 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ