Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTo jest bardzo trudne,bo nie zdawalam sobie sprawy z pewnych rzeczy, gdy decydowalam się na małżeństwo z rozwodnikiem a do tego jego była żona od dawna utrudnia mu widzenia i ciągnie po 1500 zl alimentów (!!!!). A ja będąc w ciąży zarabiam niewiele więcej i musze pracowac,coraz więcej żalu mi się nawarstwia.
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:No,ale sama rąk sobie wybrałam. U wiecie co jeszcze, przy jego synie sąd zakazał mówić o ciąży póki co,żeby nie był to szok dla niego.a zaznaczam,ze rozwiedli się jak syn miał 2 miesiące
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Moj dzidziol nie toleruje czekolady ..nawet w malych ilosciach za kazdym razem jak zjem cos czekoladowego to lece do toalety ;( masakra.. juz sie cieszylam ze przeszlo mi wszystko i znowu sie zaczelo
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:No,ale sama rąk sobie wybrałam. U wiecie co jeszcze, przy jego synie sąd zakazał mówić o ciąży póki co,żeby nie był to szok dla niego.a zaznaczam,ze rozwiedli się jak syn miał 2 miesiące
no sytuacja u ciebie nie na miejscu faceci czasem w takich momentach są po prostu zagubieni ,nie rób na złosc swojemu i dziecku jego na co to w niczym nie pomoże trzeba relacje polepszać i porozmawiac usiąsc wieczorkiem i obmówic ze coś cię boli ze czujesz się samotna napewno cię wysucha , życze ci bys problem spokojnie rozwiązala ugodliwie .będzie dobrze daj buziaka w policzek zobaczysz jak inaczej będzie
-
hwesta wrote:Sylvia, prawie 8 lat temu. Sprawa w sądzie rodzinnym jest o widzenia i alimenty,bo była żona ciągle chce więcej i nie chce by dziecko ze mną przebywalo,bezzasadnie oczywiscie
Właśnie przeczytałam dziewczyny, że pisałyście o tym ile która planuje przytyć i powiem wam jedno tego nie da się zaplanowaćKażdy organizm jest inny i każda ciąża też. Przykład pierwszy: ja w ciąży z córką do 38 tyg. przytyłam 12 kg ( książkowo), a przez następne 2 tyg. 7 kg, woda mi się po prostu zatrzymała. Przykład drugi: moja przyjaciółka w pierwszej ciąży nie ograniczając jedzenia przytyła 6kg, w drugiej jedząc tak samo 30 kg, a przerwa między ciążami była tylko 2 lata niecałe.
-
hwestia nie wiem czy sąd może zakazać rozmawiania o twojej ciąży w twoim domu. Szokiem dla niego będzie jak będziesz miała duży brzuszek a jemu będą wmawiali , że to od naledzenia a potem jak przyjedzie w odwiedziny okaże się , że jest ich 2 bo i małe dziecko w domu. Na to trzeba przygotować dziecko w wieku szkolnym bo dla niego będzie to duża zmiana. Po drugie teraz była żona na zagwozdke a twój partner niech się nie da , bo może liczyć na zmiejszenie alimentów. bo będzie miał dodatkowego utrzymanka w postaci kolejnego dziecka.
Twój partner podejrzewam zagubił się w tym wszystkim bo dosyć , że ma problemy z byłą żoną to podejrzewam , że obawia się czy da rade z kolejnym dzidziolcem co jest normalne u facetów. Mój mąż okazał mi pełen entuzjazm jak się dowiedział , że udało nam się zajść w ciąże, powiedział :AHA i jak gdyby nigdy nic poszedł grać na komputerze. Wierz mi ,że takiej jazdy to ja mu przez 12 lat nie urządziłam:D -
nick nieaktualnyJa tez uwazam,ze powinniśmy powiedziec,ale już nawet się nie odzywam. Jego sprawa kiedy mu powie. Ja musze dbać o siebie i swoje dziecko, a nie martwić się obcym. Ma rodziców i nie mam zamiaru tworzyć mu rodziny. Wiem,że brzmi to podle ale tak jest.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny na tym etapie może już tak być, że większość objawów zanika. A żyłki bardzo dobrze, że się pojawiają bo tworzą się przewody mleczne. Jeszcze trochę i tych żyłek będzie coraz więcej.
No właśnie ten II trymestr niby od 12 czy 13 tyg. Sama też już nie wiem
A ja jestem przerażona. Mój 20 miesięczny synek ma już w nosie popołudniowe drzemki. A jest na prawdę bardzo aktywnym dzieckiem. Przynajmniej trochę wcześniej chodzi spać -
nick nieaktualnyDzisiaj mdlosci nie daja mi zyc. Buu doszedl bol glowy i balam sie juz ze skonczy sie na rzyganiu ale dalam rade..choc glowa nadal cmi.. ciulowy dzien
piersi sie lekko rozkrecily ale to nie taki bol jak wczoraj. Ale nadal sa ogromne wiec jest dobrze
-
nick nieaktualnyJa dziś caly dzień na nogach masakra weszlam do domu padłam jak kawka w dodatku przymdliło mnie
mam uczucie ze zaraz zwymiotuje
ale pije herbate z cytryną lepiej mi . Zmęczona ,jeszcze tv mi mój kupił 55 cali uhd samsunga , internet podłaczyli my pod tv wszystko jest nawet skeyp i kamera w tv zamontowana wysuwana ale gadzeta duzego mi kupil ?
szalony ten moj facet:))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 21:07
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgucha wrote:Hej, ale piękny dzień. Szkoda że nie mogłam dłużej pospać - pobudka o 5:50 mnie nie urządza
A Krysti od rana jak skowronektakze ja mam tak co dziennie:)
Agucha lubi tę wiadomość