Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadzieja84 wrote:
śmieje się że się maskowałam:) bo sie mnie pytali gdzie mam to dziecko?
ale fakt pracę mam fizyczną, a też nie chciałam by klienci jakoś szybko się dowiedzieli o ciążyNadzieja84 lubi tę wiadomość
-
Nadzieja84 wrote:Bambi Ty już po tygodniu będziesz wyglądała jak przed ciążą więc za długo się nie będziesz musiała mobilizować
hehe a skad ta pewnosc? bardzo bym chciala, tzn mogloby mi nawet 2-3kg zostac na plusie ale wiecej nie chce, moja mama bardzo duzo przytyla w ciazy i juz jej tak zostalo,Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2014, 22:30
-
KASIAB wrote:śmieje się że się maskowałam:) bo sie mnie pytali gdzie mam to dziecko?
ale fakt pracę mam fizyczną, a też nie chciałam by klienci jakoś szybko się dowiedzieli o ciąży
Kasiu może Cie już tak nie nielubie jak na początku ale do klubu wielorybów nie będziesz prawdopodobnie należała.
Zmykam zła, bo mąż mi wyżarł wszystkie owoce i zostawił... UWAGA 1 mandarynkę... a ja dziś specjalnie kupiłam dużo. Jak się dorwał to nie mógł się opanować.
-
Nadzieja84 wrote:A to zleciało, bo duzo przy dziecku robiłaś czy raczej dieta jakaś?
Bez diety, tylko karmilam piersią. Dopiero od 6tyg po porodzie zaczęłam wprowadzać ćwiczenia ale tylko, żeby brzuch wzmocnić i 3 miesiące po porodzie wazylam ok 3-4kg mniej niż przed ciążąBambi85 lubi tę wiadomość
-
Bambi85 wrote:hehe a skad ta pewnosc? bardzo bym chciala, tzn mogloby mi nawet 2-3kg zostac na plusie ale wiecej nie chce, moja mama bardzo duzo przytyla w ciazy i juz jej tak zostalo,
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Bez diety, tylko karmilam piersią. Dopiero od 6tyg po porodzie zaczęłam wprowadzać ćwiczenia ale tylko, żeby brzuch wzmocnić i 3 miesiące po porodzie wazylam ok 3-4kg mniej niż przed ciążą
tych kilogramów ale nadzieja w Nadziei się pojawiła...KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Nadzieja84 wrote:Ale nie wiązałaś się bandażami?
Kasiu może Cie już tak nie nielubie jak na początku ale do klubu wielorybów nie będziesz prawdopodobnie należała.
Zmykam zła, bo mąż mi wyżarł wszystkie owoce i zostawił... UWAGA 1 mandarynkę... a ja dziś specjalnie kupiłam dużo. Jak się dorwał to nie mógł się opanować.
nieee bandaże odpuściłam:)) oj to będe miniwielorybkiem też może być tylko przygarnijcie mnie do klubu prosze prosze:))
ojjj ja jem tonami mandarynki wczoraj w biedronce kupilismy i byly najpyszniejsze w tym sezonie! myślałam, że mi dziecko pępkiem wyjdzie tak się najadłam:)Nadzieja84, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Nadzieja84 wrote:WOW to sporo dzidziuś wyssał
tych kilogramów ale nadzieja w Nadziei się pojawiła...
Karmienie bardzo pomaga w powrocie do wagi i juz nawet kiedyś pisałam, że na początku gdy karmilam to mi łzy z bólu leciały bo tak się macica obkurcza mocno właśnie przy karmieniu.Nadzieja84 lubi tę wiadomość
-
Tak zanim pójdę spać to się dziś zastanawiałam jakie potrawy Hela ma na święta. Hela jak będziesz to daj znać, bo mnie to bardzo interesuje.
Wierzę, że odpowiednie żywienie ma wpływ na zdrowie, ja dzięki diecie przed ciążą wyrównałam tarczycę, zmniejszyłam alergie i czułam się lepiej a w ciązy znowu głupia wróciłam do starych nawyków a teraz te tłuste schaby, pasztety itd.
Dobranoc brzuchatki (
te z mniejszym i te z większym brzuchem)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2014, 22:41
Bambi85, Fasia lubią tę wiadomość
-
no dokladnie karmienie, dieta przy karmieniu bardzo ograniczona, caly czas przy dzidzi cos do zrobienia, spaceru, a potem jak jeszcze jakis fitness, nawet w domu albo bieganie - jestem optymistką w tym temacie no ale zobaczymy
Nadzieja84, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
Nadzieja84 wrote:Tak zanim pójdę spać to się dziś zastanawiałam jakie potrawy Hela ma na święta. Hela jak będziesz to daj znać, bo mnie to bardzo interesuje.
Wierzę, że odpowiednie żywienie ma wpływ na zdrowie, ja dzięki diecie przed ciążą wyrównałam tarczycę, zmniejszyłam alergie i czułam się lepiej a w ciązy znowu głupia wróciłam do starych nawyków a teraz te tłuste schaby, pasztety itd.
Dobranoc brzuchatki (
te z mniejszym i te z większym brzuchem)
dobranooc!co do potraw też jestem ciekawa i co jeszcze, czy bierze jakies witaminy w ciąży takie z apteki, czy zastępuje czymś innym, bo też słyszałam, że niektóre kobiety w ciąży zapopatrują się w sklepach zielarskich nie w aptekach
Nadzieja84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny