Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
znowu sie poryczalam przy ogladaniu tv, tym razem na filmie na tvn o takim jeńcu, co uciekl z obozu na syberii i pare lat wracal do domu, nie nawidze swoich hormonow
A ja sie do tej pory naprawde cieszylam z moich 8kg plus, ale zaczynam sie zastanawiac ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2014, 21:48
-
no my ogladalismy, dobry dobry, pierwsza czesc byla straszniejsza, tak wiecej bylo o tym obozie, niektore sceny ogldalam z kocem na glowie ; ) ale ta byla jakas lagodniejsza, dobrze bo sama bym sie bala, maz dzisiaj wybyl na spotkanie z kolegami
Nadzieja84 lubi tę wiadomość
-
Nadzieja84 wrote:Kasia nie znam Cię ale już nie lubię
Jak można chudnąć w ciąży!
Dziewczyny czy żadna nie jest wielorybem tak jak ja?
hi hi jeszcze bardziej mnie znielubisz jak Ci powiem, że nie wymiotowałam ani razu:)) pierwszy raz będzie po glukozie hihi
a ,my zaczynamy 23 tydzień:)i z tej okazji natchnęło mnie i włożyłam ubranka do półeczek, końcem lutego je wezme wypiore i wyprasuje:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2014, 21:56
Nadzieja84, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
Rudziaaaaa czemu napisalas o nowej kolekcji w next??? ja juz mialam nic nie kupowac w tym miesiącu hih
Wiecie, ze odebralam w tym tygodniu 18 paczek z internetowego shopiinguWiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2014, 21:56
Anka1501, Rudzia, sylvia007 lubią tę wiadomość
-
Mój tata zastanawia się jak dziecko zacznie raczkować z psem w domu. Chodzi mu o to, że pies przynosi z dworu zarazki na podłoge a ja mam taką rasę, której nie można zbyt często kąpać i jest to 25 kg pies.
Z pozoru nie jest brudny ale przeciez chodzi i kładzie się na dworzu a dziecko potem będzie po tej podłodze i to jeszcze za pieskiem pewnie raczkować. Macie doświadczenie jak zachować w takiej sytuacji higienę czy może kupić jakiś płotek, ogrodzenie dla dziecka żeby tam pies dostępu nie miał i było czysto?
-
Nadzieja84 wrote:Ja się też zakochałam w tych ubrankach z next i wszystko przez Rudzie!
Rudzia lubi tę wiadomość
-
Nadzieja, przypomniał mi się syn sąsiadów. Mieli psa, strasznie spokojny i wogóle ale raz małego w policzek ugryzl. Nie wiadomo dlaczego bo on był taki pieszczoch zawsze. Została małemu blizna na policzku
Miał wtedy chyba 10 miesięcy ale dokładnie nie pamiętam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2014, 22:02
-
Anka1501 wrote:Nadzieja, przypomniał mi się syn sąsiadów. Mieli psa, strasznie spokojny i wogóle ale raz małego w policzek ugryzl. Nie wiadomo dlaczego bo on był taki pieszczoch zawsze. Została małemu blizna na policzku
Będę zachowywać ostrożność i oczywiście nie zostawie psa samwego z dzieckiem nawet jesli jest bardzo łagodny. Mnie interesuje raczej ta higiena czy któraś z
Was może ma już doświadczenie i sobie poradziła a może ja przesadzam.
-
nick nieaktualnyNadzieja spoko nie martw się
ja już 10 kg na plusie. Trudno, będzie z tym więcej pracy po porodzie ale damy radę. Teraz wspieramy się w ciąży, potem przy karmieniu i kupkach, a dojdziemy i do spalania tłuszczyku i aktywności
każda będzie się chwaliła ile poćwiczyła
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Nadzieja zmienilas avatar i ja sie zastanawiam kto to taki
ta laska z ekstremalnyh porodow byla juz tak wykonczona ze chciala miec cc, przyjechalo pogotowie i w szpitalu kilka minut i mala byla na swiecie a jaka slodka
Co do psa to ja mam malego..bardzo malego bo yorka i niestety sprzatanie podlogi codziennie przy dziecku, odkurzanie a pozniej mycie
idzie sie przyzwyczaic, zalezy jaki masz metraz
-
Bambi85 wrote:Jak latalam kiedyś regularnie do znajomych do Dublina, czesto sie tam zaopatrywalam, szkoda ze online nie ma wyprzedazy, bo dopiero te wyprzedaze byly megaaaa