Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie wiem jak ty Ndzieja ale ja mam teraz permanentny glod tzn az takie bardzo nieprzyjemne ssanie, prawie nudnosci, 12- 14h na bank nie wytrzymam, z 8h bedzie problem hih, wiadomo jak trzeba to trzeba, ale po co byc nadgorliwym. Prawda jest taka ze nawet jak niezdyscyplinowani pacjenci mi podjadali i nie mieli cukrzycy to i tak im wychodzila ta krzywa dobra. Nie mowie zeby podjadac : P albo nie isc na czczo, bron boshe, ale jak ma cos wyjsc to i tak wyjdzie, a jak jest ok to czy 8h czy 24h bez jedzonka to wynik powinien byc prawidlowy. Wyniki z pogranicza i tak niesttey trzeba bedzie powtarzac ;(
-
Dla mnie 8h będzie na styk, bo z głodu mi się zgaga robi a nienawidzę tego do tego ssanie z głodu też dokucza ale za to możliwości jedzenia mam mniejsze, wolę obecnie jeść mniejsze porcje a częściej.
Kurcze to badanie jest chyba najgorsze:( Jak nie zwymiotuję to będę z siebie dumna. -
Rudzia, nadzieja ale wy obrobione ja mam mało co zrobionego do świat. A gotuje sama bo maz nie umie, ale porządki zrobił w całej chałupie:)
Ja tego testu cukrowego raczej nie będę miała robionego, bo tutaj tego nie robią jak ktoś nie ma nadwagi ani cukru w moczu ja nie mam ani tego ani tego...
Ile już przytylyscie? Ja już 8kg masakra:( -
Nadzieja84 wrote:Dla mnie 8h będzie na styk, bo z głodu mi się zgaga robi a nienawidzę tego do tego ssanie z głodu też dokucza ale za to możliwości jedzenia mam mniejsze, wolę obecnie jeść mniejsze porcje a częściej.
Kurcze to badanie jest chyba najgorsze:( Jak nie zwymiotuję to będę z siebie dumna. -
Co do tego ostatniego to powiem Ci ze tez mam takie obawy i bedzie sukces jak sie uda nie zwymiotowac
, obawiam sie ze ta cytryna tez za wiele nie pomoze, po prostu nie nawidze takich slodkich plynow, potrafie wyczuc jak w kawie czy herbacie jest pol lyzeczki cukru, nie slodze chyba od zawsze : P
SYLWIA w takim razie dziekujemy za pocieszenie ; PWiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2014, 21:20
-
O to Lwica dobrze masz jesli ominie Cie ten koszmar... Ja też gotuje sama, bo mąż tylko jajecznice potrafi ale wziął się za sprzątanie a to dla mnie ważne było. Nie będzie tak jak ja bym to zrobiła ale zawsze trochę czyściej. Ja mam 13 kg na plusie ale to na pewno nie koniec bo lekarz powiedział, że dopiero w III trmestrze się zacznie przybierać chocby przez zatrzymywanie wody w organizmie, obrzęki itd.
-
Lwica wrote:Rudzia, nadzieja ale wy obrobione ja mam mało co zrobionego do świat. A gotuje sama bo maz nie umie, ale porządki zrobił w całej chałupie:)
Ja tego testu cukrowego raczej nie będę miała robionego, bo tutaj tego nie robią jak ktoś nie ma nadwagi ani cukru w moczu ja nie mam ani tego ani tego...
Ile już przytylyscie? Ja już 8kg masakra:( -
Bambi85 wrote:Co do tego ostatniego to powiem Ci ze tez mam takie obawy i bedzie sukces jak sie uda nie zwymiotowac
, obawiam sie ze ta cytryna tez za wiele nie pomoze, po prostu nie nawidze takich slodkich plynow, potrafie wyczuc jak w kawie czy herbacie jest pol lyzeczki cukru, nie slodze chyba od zawsze : P
SYLWIA w takim razie dziekujemy za pocieszenie ; P -
Hej Dziewczyny!
a ja miałam minus 6, przybyło mi 2-3kg, czyli dalej minus ok.3kg:)
mam pytanie czy taki rogal będzie ok?
http://allegro.pl/rogal-poduszka-do-karmienia-kolory-rozbieralna-i4837196950.html?bi_s=archiwum_allegro&bi_m=Offers&bi_c=Product&bi_term=Dla+Dzieci-11763_Zdrowie+i+higiena-17285_Akcesoria+dla+mamy-99347_Poduszki+do+karmienia-99353 -
Kurcze no ja wg wagi u lekarza bo moja pokazuje jakos mniej ; ), mam na plusie 6kg od wagi wyjsciowej a tak naprawde to przytylam 8 bo najpier 2kg schudlam. W sumie to nic poza brzuchem mi chyba nie uroslo, spodnie ciazowe nadal mam 34 (jak przed ciaza) i ja w sumie sie cieszylam z tych kilogramow, ale rzeczywiscie teraz dopiero zaczniesie prawdziwy przyrost wagi, wiec ciekawe na ilu skoncze ale nic, zrzucimy
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Ja też przytyłam póki co 6 kg. Tylko, że mnie to akurat cieszy
Idę na krzywa cukrowa po Nowym Roku i póki co sobie tego nie wyobrażampozygam sie jak nic..
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Mi się wydaje, że mi dupa urosła ale wchodzę w jeansy sprzed ciąży bez problemu wiec nie wiem. Widocznie zawsze taka wielka była
Nadzieja84 lubi tę wiadomość
-
Ja przytylam 8kg hehe duzo kurcze ale mam taki apetyt że hoho;)
Az strach pomyśleć co waga pokaże po świętach hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2014, 21:47