X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2014, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:
    Krysti a co bedzie pozniej jak juz tak szaleje w brzuszku :)
    Nie chcem myslec nawet jej ,a ja mam lozysko na przodzie brzucha moze juz się podnioslo :) bo tak mocno ze az brzuch skacze przez lozysko by tak dawal ostro jeju .

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2014, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAB wrote:
    mój Dzidziuś też właśnie szaleje! a ostatnio tak fajnie przezedł na prawą stronę brzucha fajnie to wyglądało:)
    Ja tez czuje jak przechodzi sobie z boku na bok z lewej strony wczoraj byl dzis jest z prawej :)

KASIAB lubi tę wiadomość

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 00:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie szykuje do spania... jutro WIELKI dzien :( ehh.. nie wiem czy zasne tak sie denerwuje.. dobranoc :*

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • zuza_3 Przyjaciółka

Wysłany: 22 grudnia 2014, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://olx.pl/i2/oferta/laktator-elektryczny-tommee-tippee-CID88-ID8eH8j.html#:8e27c5a184
    http://olx.pl/i2/oferta/profesjonalny-detektor-tetna-plodu-wyswietlacz-doppler-vcomin-CID88-ID8h9b5.html#5e83cef2d3

Cześć dziewczyny
    Polecam detektor tetna płodu oraz lakrator elektryczny.

Pozdrawiam i życzę spokojnej ciąży.

Krysti lubi tę wiadomość

46aa9802c2.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Rudzia trzymam mocno kciuki!! Wszystko będzie dobrze !!

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • KASIAB Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!
    Rudzia powodzenia!

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • KASIAB Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie kakao i chaleczka później praca i sprzatanie!! Jutro piernik i ryba po grecku.. Nie chce mi się

weronika86 lubi tę wiadomość

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • MłodaDama Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie z przychodni. Wypilam to cholerstwo i siedze w poczekalni ale tak mi nie dobrze ze az strach ze serio to zwroce... ochyda jeszcze poty mnie oblewaja ale te mdlosci najgorsze . Mam nadzieje ze dobrze sie skonczy ehh. Mlody siedzi ze mna i czytamy gazety hehe dobrze ze jest ze mna

Krysti lubi tę wiadomość

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-D
    Rudzia trzymamy kciuki, może teraz wreszcie Ci ulży i będzie dobrze.
    Mloda Damo trzymajta się tam :-D

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja84 wrote:
    Kocham Cię KasiaKwiatek! Chociaż jedna normalna:)

f2w39n73ae1nduix.png
    nadzieja ja od wagi wyjsciowej 7kg a ze schudla w trakcie 3 kg to mam nadronione 10, waze 83 juz i w doopie mam :-) nigdy nie bylam filigranowa :-) a maz ma radoche z cycow jk wypadaj ze staniora :-)

KasiaKwiatek, Nadzieja84 lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MłodaDama wrote:
    Witam sie z przychodni. Wypilam to cholerstwo i siedze w poczekalni ale tak mi nie dobrze ze az strach ze serio to zwroce... ochyda jeszcze poty mnie oblewaja ale te mdlosci najgorsze . Mam nadzieje ze dobrze sie skonczy ehh. Mlody siedzi ze mna i czytamy gazety hehe dobrze ze jest ze mna
    oj dzizas ja tez bede miec...29ego i najgorsze ze w anglii robidaja pozne wizyty i tak ublagalam na 9.25 rano, ja nie wiem jak ja wytrzymam od polnocy bez jedzenia, kawy inki z rana...trzeba bedzie spac do 8.30 :-)

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bryyy
    ale jestem nie wyspana!! od 3.30 nie zmrużyłam oka! czuję się jak zombie;/ jeju nie wiem czy nie pójdę do domu i nie odeśpię, tym bardziej że o 16 mamy wigilię firmową.

wczoraj popołudniu zwalili mi się znajomi i posiedzieliśmy do 22 godziny, takiego syfu to ja dawno w domu nie widziałam:P a było tylko 4 dzieci:P

a jakie miałam w nocy przez tą bezsennosść myśli erotyczne? o boshe az się ich teraz wstydzę:P

ja przed mrożeniem pierogów też je wstępnie obgotowuję i pozostawiam do wysuszenia:)

BAMBI i jak się skończył wczoraj ten film? bo oglądałam pierwsza część ale już tej nie oglądnęłam.

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!
    Wszystkim, które dzisiaj mają jakieś związki z medycyną życzę dużo powodzenia, Rudzia za Ciebie trzymam kciuki dodatkowo mocno :* Będzie dobrze :)

Mój brzuch też się rozszalał ostatnio. Od jakiegoś czasu można było coś tam wyczuć jak się przycisnęło lekko rękę do brzucha ale sobie wczoraj siedzę i nie wierzę w to co widzę :D Trzy kopniaki pod rząd widoczne gołym okiem! :D

Co do wagi to ja nadal nie przybrałam ani grama ale nie jestem dobrym przykładem bo przed ciążą ważyłam grubo ponad stówkę więc nie jestem odpowiednim punktem odniesienia do dziewczyn z prawidłową wagą. Najważniejsze, że i ja i lekarz jesteśmy na razie z takiego obrotu sprawy bardzo zadowolenia :D Ale brzuszek urósł już poważnie :D mam wrażenie, że codziennie rano jest większy :) Do tej pory cm w pępku się nie zmieniały bo ja chudłam a ciążowy rósł ale teraz lekko pona 2 cm do przodu :D Generalnie czuję się w ciąży naprawdę super :) Nie sądziłam, że będę się z rosnącym brzuchem czuć tak dobrze :) Po prostu odkąd wygląda już nawet z daleka na ciążowy to ubieram się tak żeby go eksponować czyli nie musze już nosić workowatych swetrów czy t-shirtów żeby maskować tłuszczyk tylko moge się chwalić jaki mam fantastyczny brzuch :) A jaką przyjemnośc mi to sprawia!

KasiaKwiatek, CzaryMary, Krysti, Eweliśka, weronika86, Angela89, Nadzieja84 lubią tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek poweekendowo:)

Rudzia trzymam kciuki! Wszystko będzie dobrze.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia trzymaj się :) bedzie dobrze wszystko .:**

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejjjj, a my sie nawet wyspaliśmy, tradycyjnie obudził mnie głód : D.
    Rudzia dasz rade, trzymam kciuki za dzis.
    Mloda Dama- mam nadzieje ze Ty tez dasz rade, aczkolwiek im wiecej takich postow czytam, tym jest bardziej pewna ze ja to hmm zwymiotuje i bede powtarzac bleee, szczegolnie ze ostatnio jakby mi wrocily takie mini poranne nudnosci , ale ja dopiero tak przed 16 stycznia pojde, bo mam wizyte
    Robotka - koncowke Ci tylko opowiedziec??? No doszedl w koncu do tego domu, akurat na święta :), ten synek juz byl taki duzy, jak wyjezdzal zona mu dopiero mowila ze w ciazy jest. No splakalam sie na maksa. Troche przygod tez mial, Ci Rosjanie z tego obozu caly czas go scigali, jak w koncu przestali to w Iranie siedzial w wiezieniu, grozila mu kara smierci bo podejrzewali, ze jest szpieiem. Zwykle nie ogladam filmow o takiej tematyce wojennej ale ten super, moze beda powtarzac albo gdzies na necie, polecam.

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    bryyy
    ale jestem nie wyspana!! od 3.30 nie zmrużyłam oka! czuję się jak zombie;/ jeju nie wiem czy nie pójdę do domu i nie odeśpię, tym bardziej że o 16 mamy wigilię firmową.

wczoraj popołudniu zwalili mi się znajomi i posiedzieliśmy do 22 godziny, takiego syfu to ja dawno w domu nie widziałam:P a było tylko 4 dzieci:P

a jakie miałam w nocy przez tą bezsennosść myśli erotyczne? o boshe az się ich teraz wstydzę:P

ja przed mrożeniem pierogów też je wstępnie obgotowuję i pozostawiam do wysuszenia:)

BAMBI i jak się skończył wczoraj ten film? bo oglądałam pierwsza część ale już tej nie oglądnęłam.
    Robotka zombie haha :) mleczko cieple pomaga w spaniu :)w myslach grzeszysz oh tyy bedziesz miala z czego się spowiadac haha

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki Bambi:D wiedziałam że się dobrze skończy tylko nie wiedziałam jak przebiegł:)
    ja za to uwielbiam takie filmy:) z mężem gonimy do kina najczęściej na te wojenne:) nasze serca dawien dawno podbił film "Róża" potem było jeszcze kilka innych no i na razie nic nie wyhaczyliśmy:)

Rudzia ja też trzymam kciuki!!:) odezwij sie jak będziesz po:)

ja jutro idę na glukozę, chcę mieć to już za sobą.

Bambi85 lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez wojenne lubię filmy :)

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja chyba polubie : )

Robotka1 lubi tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
‹‹ 1632 1633 1634 1635 1636 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ