Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
http://olx.pl/i2/oferta/laktator-elektryczny-tommee-tippee-CID88-ID8eH8j.html#:8e27c5a184
http://olx.pl/i2/oferta/profesjonalny-detektor-tetna-plodu-wyswietlacz-doppler-vcomin-CID88-ID8h9b5.html#5e83cef2d3
Cześć dziewczyny
Polecam detektor tetna płodu oraz lakrator elektryczny.
Pozdrawiam i życzę spokojnej ciąży.Krysti lubi tę wiadomość
-
Witam sie z przychodni. Wypilam to cholerstwo i siedze w poczekalni ale tak mi nie dobrze ze az strach ze serio to zwroce... ochyda jeszcze poty mnie oblewaja ale te mdlosci najgorsze . Mam nadzieje ze dobrze sie skonczy ehh. Mlody siedzi ze mna i czytamy gazety hehe dobrze ze jest ze mna
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nadzieja ja od wagi wyjsciowej 7kg a ze schudla w trakcie 3 kg to mam nadronione 10, waze 83 juz i w doopie mam
nigdy nie bylam filigranowa
a maz ma radoche z cycow jk wypadaj ze staniora
KasiaKwiatek, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
MłodaDama wrote:Witam sie z przychodni. Wypilam to cholerstwo i siedze w poczekalni ale tak mi nie dobrze ze az strach ze serio to zwroce... ochyda jeszcze poty mnie oblewaja ale te mdlosci najgorsze . Mam nadzieje ze dobrze sie skonczy ehh. Mlody siedzi ze mna i czytamy gazety hehe dobrze ze jest ze mna
-
bryyy
ale jestem nie wyspana!! od 3.30 nie zmrużyłam oka! czuję się jak zombie;/ jeju nie wiem czy nie pójdę do domu i nie odeśpię, tym bardziej że o 16 mamy wigilię firmową.
wczoraj popołudniu zwalili mi się znajomi i posiedzieliśmy do 22 godziny, takiego syfu to ja dawno w domu nie widziałam:P a było tylko 4 dzieci:P
a jakie miałam w nocy przez tą bezsennosść myśli erotyczne? o boshe az się ich teraz wstydzę
ja przed mrożeniem pierogów też je wstępnie obgotowuję i pozostawiam do wysuszenia:)
BAMBI i jak się skończył wczoraj ten film? bo oglądałam pierwsza część ale już tej nie oglądnęłam.weronika86 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny!
Wszystkim, które dzisiaj mają jakieś związki z medycyną życzę dużo powodzenia, Rudzia za Ciebie trzymam kciuki dodatkowo mocno :* Będzie dobrze
Mój brzuch też się rozszalał ostatnio. Od jakiegoś czasu można było coś tam wyczuć jak się przycisnęło lekko rękę do brzucha ale sobie wczoraj siedzę i nie wierzę w to co widzęTrzy kopniaki pod rząd widoczne gołym okiem!
Co do wagi to ja nadal nie przybrałam ani grama ale nie jestem dobrym przykładem bo przed ciążą ważyłam grubo ponad stówkę więc nie jestem odpowiednim punktem odniesienia do dziewczyn z prawidłową wagą. Najważniejsze, że i ja i lekarz jesteśmy na razie z takiego obrotu sprawy bardzo zadowoleniaAle brzuszek urósł już poważnie
mam wrażenie, że codziennie rano jest większy
Do tej pory cm w pępku się nie zmieniały bo ja chudłam a ciążowy rósł ale teraz lekko pona 2 cm do przodu
Generalnie czuję się w ciąży naprawdę super
Nie sądziłam, że będę się z rosnącym brzuchem czuć tak dobrze
Po prostu odkąd wygląda już nawet z daleka na ciążowy to ubieram się tak żeby go eksponować czyli nie musze już nosić workowatych swetrów czy t-shirtów żeby maskować tłuszczyk tylko moge się chwalić jaki mam fantastyczny brzuch
A jaką przyjemnośc mi to sprawia!
KasiaKwiatek, CzaryMary, Krysti, Eweliśka, weronika86, Angela89, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hejjjj, a my sie nawet wyspaliśmy, tradycyjnie obudził mnie głód : D.
Rudzia dasz rade, trzymam kciuki za dzis.
Mloda Dama- mam nadzieje ze Ty tez dasz rade, aczkolwiek im wiecej takich postow czytam, tym jest bardziej pewna ze ja to hmm zwymiotuje i bede powtarzac bleee, szczegolnie ze ostatnio jakby mi wrocily takie mini poranne nudnosci , ale ja dopiero tak przed 16 stycznia pojde, bo mam wizyte
Robotka - koncowke Ci tylko opowiedziec??? No doszedl w koncu do tego domu, akurat na święta, ten synek juz byl taki duzy, jak wyjezdzal zona mu dopiero mowila ze w ciazy jest. No splakalam sie na maksa. Troche przygod tez mial, Ci Rosjanie z tego obozu caly czas go scigali, jak w koncu przestali to w Iranie siedzial w wiezieniu, grozila mu kara smierci bo podejrzewali, ze jest szpieiem. Zwykle nie ogladam filmow o takiej tematyce wojennej ale ten super, moze beda powtarzac albo gdzies na necie, polecam.
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:bryyy
ale jestem nie wyspana!! od 3.30 nie zmrużyłam oka! czuję się jak zombie;/ jeju nie wiem czy nie pójdę do domu i nie odeśpię, tym bardziej że o 16 mamy wigilię firmową.
wczoraj popołudniu zwalili mi się znajomi i posiedzieliśmy do 22 godziny, takiego syfu to ja dawno w domu nie widziałam:P a było tylko 4 dzieci:P
a jakie miałam w nocy przez tą bezsennosść myśli erotyczne? o boshe az się ich teraz wstydzę
ja przed mrożeniem pierogów też je wstępnie obgotowuję i pozostawiam do wysuszenia:)
BAMBI i jak się skończył wczoraj ten film? bo oglądałam pierwsza część ale już tej nie oglądnęłam.mleczko cieple pomaga w spaniu :)w myslach grzeszysz oh tyy bedziesz miala z czego się spowiadac haha
-
dzięki Bambi:D wiedziałam że się dobrze skończy tylko nie wiedziałam jak przebiegł
ja za to uwielbiam takie filmy:) z mężem gonimy do kina najczęściej na te wojenne:) nasze serca dawien dawno podbił film "Róża" potem było jeszcze kilka innych no i na razie nic nie wyhaczyliśmy:)
Rudzia ja też trzymam kciuki!!odezwij sie jak będziesz po:)
ja jutro idę na glukozę, chcę mieć to już za sobą.Bambi85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny