Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2014, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:
    Krysti a co bedzie pozniej jak juz tak szaleje w brzuszku :)
    Nie chcem myslec nawet jej ,a ja mam lozysko na przodzie brzucha moze juz się podnioslo :) bo tak mocno ze az brzuch skacze przez lozysko by tak dawal ostro jeju .

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2014, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAB wrote:
    mój Dzidziuś też właśnie szaleje! a ostatnio tak fajnie przezedł na prawą stronę brzucha fajnie to wyglądało:)
    Ja tez czuje jak przechodzi sobie z boku na bok z lewej strony wczoraj byl dzis jest z prawej :)

KASIAB lubi tę wiadomość

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 00:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie szykuje do spania... jutro WIELKI dzien :( ehh.. nie wiem czy zasne tak sie denerwuje.. dobranoc :*

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • zuza_3 Przyjaciółka

Wysłany: 22 grudnia 2014, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://olx.pl/i2/oferta/laktator-elektryczny-tommee-tippee-CID88-ID8eH8j.html#:8e27c5a184
    http://olx.pl/i2/oferta/profesjonalny-detektor-tetna-plodu-wyswietlacz-doppler-vcomin-CID88-ID8h9b5.html#5e83cef2d3

Cześć dziewczyny
    Polecam detektor tetna płodu oraz lakrator elektryczny.

Pozdrawiam i życzę spokojnej ciąży.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

46aa9802c2.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Rudzia trzymam mocno kciuki!! Wszystko będzie dobrze !!

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • KASIAB Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!
    Rudzia powodzenia!

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • KASIAB Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie kakao i chaleczka później praca i sprzatanie!! Jutro piernik i ryba po grecku.. Nie chce mi się

weronika86 lubi tę wiadomość

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • MłodaDama Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie z przychodni. Wypilam to cholerstwo i siedze w poczekalni ale tak mi nie dobrze ze az strach ze serio to zwroce... ochyda jeszcze poty mnie oblewaja ale te mdlosci najgorsze . Mam nadzieje ze dobrze sie skonczy ehh. Mlody siedzi ze mna i czytamy gazety hehe dobrze ze jest ze mna

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-D
    Rudzia trzymamy kciuki, może teraz wreszcie Ci ulży i będzie dobrze.
    Mloda Damo trzymajta się tam :-D

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja84 wrote:
    Kocham Cię KasiaKwiatek! Chociaż jedna normalna:)

f2w39n73ae1nduix.png
    nadzieja ja od wagi wyjsciowej 7kg a ze schudla w trakcie 3 kg to mam nadronione 10, waze 83 juz i w doopie mam :-) nigdy nie bylam filigranowa :-) a maz ma radoche z cycow jk wypadaj ze staniora :-)

nick nieaktualny, Nadzieja84 lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MłodaDama wrote:
    Witam sie z przychodni. Wypilam to cholerstwo i siedze w poczekalni ale tak mi nie dobrze ze az strach ze serio to zwroce... ochyda jeszcze poty mnie oblewaja ale te mdlosci najgorsze . Mam nadzieje ze dobrze sie skonczy ehh. Mlody siedzi ze mna i czytamy gazety hehe dobrze ze jest ze mna
    oj dzizas ja tez bede miec...29ego i najgorsze ze w anglii robidaja pozne wizyty i tak ublagalam na 9.25 rano, ja nie wiem jak ja wytrzymam od polnocy bez jedzenia, kawy inki z rana...trzeba bedzie spac do 8.30 :-)

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bryyy
    ale jestem nie wyspana!! od 3.30 nie zmrużyłam oka! czuję się jak zombie;/ jeju nie wiem czy nie pójdę do domu i nie odeśpię, tym bardziej że o 16 mamy wigilię firmową.

wczoraj popołudniu zwalili mi się znajomi i posiedzieliśmy do 22 godziny, takiego syfu to ja dawno w domu nie widziałam:P a było tylko 4 dzieci:P

a jakie miałam w nocy przez tą bezsennosść myśli erotyczne? o boshe az się ich teraz wstydzę:P

ja przed mrożeniem pierogów też je wstępnie obgotowuję i pozostawiam do wysuszenia:)

BAMBI i jak się skończył wczoraj ten film? bo oglądałam pierwsza część ale już tej nie oglądnęłam.

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!
    Wszystkim, które dzisiaj mają jakieś związki z medycyną życzę dużo powodzenia, Rudzia za Ciebie trzymam kciuki dodatkowo mocno :* Będzie dobrze :)

Mój brzuch też się rozszalał ostatnio. Od jakiegoś czasu można było coś tam wyczuć jak się przycisnęło lekko rękę do brzucha ale sobie wczoraj siedzę i nie wierzę w to co widzę :D Trzy kopniaki pod rząd widoczne gołym okiem! :D

Co do wagi to ja nadal nie przybrałam ani grama ale nie jestem dobrym przykładem bo przed ciążą ważyłam grubo ponad stówkę więc nie jestem odpowiednim punktem odniesienia do dziewczyn z prawidłową wagą. Najważniejsze, że i ja i lekarz jesteśmy na razie z takiego obrotu sprawy bardzo zadowolenia :D Ale brzuszek urósł już poważnie :D mam wrażenie, że codziennie rano jest większy :) Do tej pory cm w pępku się nie zmieniały bo ja chudłam a ciążowy rósł ale teraz lekko pona 2 cm do przodu :D Generalnie czuję się w ciąży naprawdę super :) Nie sądziłam, że będę się z rosnącym brzuchem czuć tak dobrze :) Po prostu odkąd wygląda już nawet z daleka na ciążowy to ubieram się tak żeby go eksponować czyli nie musze już nosić workowatych swetrów czy t-shirtów żeby maskować tłuszczyk tylko moge się chwalić jaki mam fantastyczny brzuch :) A jaką przyjemnośc mi to sprawia!

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Eweliśka, weronika86, nick nieaktualny, Nadzieja84 lubią tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek poweekendowo:)

Rudzia trzymam kciuki! Wszystko będzie dobrze.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia trzymaj się :) bedzie dobrze wszystko .:**

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejjjj, a my sie nawet wyspaliśmy, tradycyjnie obudził mnie głód : D.
    Rudzia dasz rade, trzymam kciuki za dzis.
    Mloda Dama- mam nadzieje ze Ty tez dasz rade, aczkolwiek im wiecej takich postow czytam, tym jest bardziej pewna ze ja to hmm zwymiotuje i bede powtarzac bleee, szczegolnie ze ostatnio jakby mi wrocily takie mini poranne nudnosci , ale ja dopiero tak przed 16 stycznia pojde, bo mam wizyte
    Robotka - koncowke Ci tylko opowiedziec??? No doszedl w koncu do tego domu, akurat na święta :), ten synek juz byl taki duzy, jak wyjezdzal zona mu dopiero mowila ze w ciazy jest. No splakalam sie na maksa. Troche przygod tez mial, Ci Rosjanie z tego obozu caly czas go scigali, jak w koncu przestali to w Iranie siedzial w wiezieniu, grozila mu kara smierci bo podejrzewali, ze jest szpieiem. Zwykle nie ogladam filmow o takiej tematyce wojennej ale ten super, moze beda powtarzac albo gdzies na necie, polecam.

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    bryyy
    ale jestem nie wyspana!! od 3.30 nie zmrużyłam oka! czuję się jak zombie;/ jeju nie wiem czy nie pójdę do domu i nie odeśpię, tym bardziej że o 16 mamy wigilię firmową.

wczoraj popołudniu zwalili mi się znajomi i posiedzieliśmy do 22 godziny, takiego syfu to ja dawno w domu nie widziałam:P a było tylko 4 dzieci:P

a jakie miałam w nocy przez tą bezsennosść myśli erotyczne? o boshe az się ich teraz wstydzę:P

ja przed mrożeniem pierogów też je wstępnie obgotowuję i pozostawiam do wysuszenia:)

BAMBI i jak się skończył wczoraj ten film? bo oglądałam pierwsza część ale już tej nie oglądnęłam.
    Robotka zombie haha :) mleczko cieple pomaga w spaniu :)w myslach grzeszysz oh tyy bedziesz miala z czego się spowiadac haha

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki Bambi:D wiedziałam że się dobrze skończy tylko nie wiedziałam jak przebiegł:)
    ja za to uwielbiam takie filmy:) z mężem gonimy do kina najczęściej na te wojenne:) nasze serca dawien dawno podbił film "Róża" potem było jeszcze kilka innych no i na razie nic nie wyhaczyliśmy:)

Rudzia ja też trzymam kciuki!!:) odezwij sie jak będziesz po:)

ja jutro idę na glukozę, chcę mieć to już za sobą.

Bambi85 lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez wojenne lubię filmy :)

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja chyba polubie : )

Robotka1 lubi tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
‹‹ 1632 1633 1634 1635 1636 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ