Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bambi85 wrote:no wiem, ze pomaga
ma sie te sposoby hih
Dobra zmykam ja bo dzieć nie chce się podnieśc z łożka cosik....Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 09:54
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
http://dzieciociuszek.pl/
jeszcze nie zglebilam dokladnie, ale wydaje sie ze mozna jakies perelki upolowac, duzo jest pojedynczych ale wieksze paki tez
Anka kable wszystkie sprawdz, czy nic sie nie wysunelo... no widzisz za dokladnie sprzataszWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 10:07
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Hej laski!
Robotka zazdroszczę snów
Od rana odkurzalam i odlaczylam listwe przy tv, żeby ją dokładnie wyczyścic, potem podlaczyłam... I tv nie działanie wiem co się stało, korki sprawdzałam.
Hej laska
Mam nadzieję, że nie czyściłaś tych dziurek od kontaktów patyczkami do uszuWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 10:10
-
Bambi85 wrote:kurcze wszyscy tak intensywnie, wychodzi na to, ze tylko js sie obijsm i w sumie nic nie zrobilam a buuuuu
Bambi Ty nic nie zrobiłas bo masz leżeć, ja nie muszę i też sie nie popisałam:p
zrobiłam mamie wódkę z kukułek tylko:p
Jutro jedziemy do rodziców po południu więc w sumie już na gotowe:)CzaryMary lubi tę wiadomość
-
no wiem wiem, Eweliślka ta kukulkowa wodka brzmi wybitnie zachecajaco echhhh, za rok moze tez sobie zrobie
Wczoraj wyliczylam ze od 25 marca moj dzidź bedzie juz donoszony wiec spełnie się na Wielkanoc i posprzatam, popiekę, pomaluję pisanki, dawno juz nie mialam czasu a w sumie to uwielbiam takie przygotowania. Jeszcze 3 miesiace, prawdopododbnie na kanapie ale dam rade, dobrze ze jest takie forum bo to okno na świat dla takich leżących żuczków : P
Troche mozesz sie napic, co wiecej ja nawet zamierzam 2-3 łyki zapić po zeby ta slodycz usunaćWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 10:21
-
Sprawdziłam kable wszystkie i nie wiem co jest. Może napięcie spadlo, bo wczoraj jak odkurzalam to korki wyskoczyly
nie mam nawet czym sprawdzić. Co prawda lampki choinkowe tam podlaczyłam i działają ale na pewno potrzebuja niższego napięcia niż tv
i radz se babo bez faceta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 10:26
-
gege dobra a ja mam kolejny dylemat:P może xlander xmove? hahaha
jestem jebnięta weźcie mnie już sprzed tego komputera.
to jest jedyny wózek w którym wiem że ze spacerówki korzystałabym maksymalnie długo i nie bałabym się kupić go jako zestawu:P -
nick nieaktualnyZyczę Wam Moje Miłe Zdrowych I Pogodnych Świąt Bożego Narodzenia Oraz Szcześliwego Nowego Roku :* Ja juz ewakuacje robie Po Nowym Roku będe buzie :**
Anka1501, CzaryMary, Eweliśka, Bambi85, olka30, hwesta, KasiaKwiatek, liloe, Fasia, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBambi85 wrote:Anka wciagnij brzuch i idz zapukaj do jakiegos pzystojnego sasiada, na pewno pomoze
a propos wciągania brzucha to wczoraj mieliśmy taką małą świąteczną sesję zdjęciową no i głupia ja jako, że do zdjęć przed ciążą zawsze się wciągałam to wczoraj odruchowo też tak zrobiłam i co ?? i nic !! Syn wciągnąć się nie chciał!!
olka30, KasiaKwiatek, Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:a propos wciągania brzucha to wczoraj mieliśmy taką małą świąteczną sesję zdjęciową no i głupia ja jako, że do zdjęć przed ciążą zawsze się wciągałam to wczoraj odruchowo też tak zrobiłam i co ?? i nic !! Syn wciągnąć się nie chciał
!!
Ja juz od dawna nie mogę nawet trochę wciągnąćCzaryMary lubi tę wiadomość