Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mary mój tez juz sie nie wciąga hihi, jeszcze jakis czas temu troche dawalo rade a teraz niccccc
Kristi a lecicie do tego Paryza na Nowy Rok w koncu? czy plany sie zmienily?
Dla Waszej trójki Kristi tez najlepsze życzenia : )Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 10:41
CzaryMary, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej, ja dopiero wstalam!!! Dawno tak długo nie spalam,maz o 6 wymaszerowal do pracy,a ja jak susel.
wczoraj byliśmy na kolacji wieczorem z tesciamj,objadlam sie,opilam czekolada:p ale po kolacji plecy mi siadly,czuje ze Ala coraz ciezsza. Tak sobie myślę czy iść jutro na glukoze
Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:a propos wciągania brzucha to wczoraj mieliśmy taką małą świąteczną sesję zdjęciową no i głupia ja jako, że do zdjęć przed ciążą zawsze się wciągałam to wczoraj odruchowo też tak zrobiłam i co ?? i nic !! Syn wciągnąć się nie chciał
!!
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej.
Ja się dziśiaj tragicznie czuje, chyba ciśnienie wysokie bo aż mnie telepie.
Ogólnie o kilku dni czuje się znowu jak na początu ciaży.
Mdłości mam, słabo mi, masakra.
Moja córka ma o dziś wolne aż do 7 stycznia, nie wiem co my będziemy robić w tym domu. -
nick nieaktualny
-
Czesc kochane! Ja juz jestem po... ojj bolalo
ale mam nadzieje ze teraZ juz bedzie dobrze.. za 2 tyg mam przyjsc na kontrole. Widzialam Sofii
Dziubaska mojego, wszystko z Nia dobrze
a ja wracam wlasnie do domu zjem cos i ide spac bo spalam tylko 2 godziny w nocy
Milego dnia! :*liloe, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja porównując gorącą czekoladę z bitą śmietaną a glukozę, to prędzej po czekoladzie zwymiotuje
glukoza mnie nie ruszyła
przy końcu szczypało w gardło, ale wlałam sobie do tej szklanki po glukozie swojej wody z cytryną żeby nie marnować glukozy
i wypiłam i już przestało drapać w gardle
-
nick nieaktualnyRudzia - dobrze,że jesteś już po
Odsypiaj teraz kochana i regeneruj siły.
Po glukozie powiedziałam do męża, że nigdy więcej nie wezmę nic słodkiego do ust... i co? po dwóch godzinach opychałam się ciastem... O zgrozo!!hwesta, Amy, Robotka1, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dla zainteresowanych ze szkoły rodzenia na Inflanckiej:
TERMINARZ PIERWSZYCH SPOTKAŃ W SZKOLE RODZENIA NA STYCZEŃ 2015
7 stycznia - grupa położnej Justyny Zapolskiej - zajęcia w wtorki i środy o godz. 17.30
7 stycznia - grupa położnej Beaty Szol - zajęcia w wtorki i środy o godz. 19.00
8 stycznia - grupa położnej Justyny Zapolskiej - zajęcia w poniedziałki i czwartki o godz. 17.30
8 stycznia - grupa położnej Beaty Szol - zajęcia w poniedziałki i czwartki o godz. 19.0010 stycznia - grupa położnej Justyny Zapolskiej - zajęcia w soboty i niedziele o godz. 11.00
12 stycznia - grupa położnej Marioli Skowery - zajęcia w poniedziałki i czwartki o godz. 19.00
20 stycznia - grupa położnej Marioli Skowery - zajęcia w wtorki i środy o godz. 19.00
31 stycznia -grupa położnej Marioli Skowery - zajęcia w soboty i niedziele o godz. 10.00
13 stycznia- grupa położnej Małgorzaty Stefaniak- zajęcia w wtorki i środy o godzinie 19.00
19 stycznia-grupa położnej Małgorzaty Stefaniak- zajęcia w poniedziałki i czwartki o godzinie 19.00
ZAPISY - jak zawsze - przez Infolinię lub (dla niecierpliwych) wiadomość priv na FB. Koniecznie z nr telefonu żebyśmy mogli oddzwonić. -
nick nieaktualny