X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mary mój tez juz sie nie wciąga hihi, jeszcze jakis czas temu troche dawalo rade a teraz niccccc
    Kristi a lecicie do tego Paryza na Nowy Rok w koncu? czy plany sie zmienily?
    Dla Waszej trójki Kristi tez najlepsze życzenia : )

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 10:41

CzaryMary, Krysti lubią tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój NadalBezimiennySyn znów się przekrecil... Znowu mi boki rozciąga ;)

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja dopiero wstalam!!! Dawno tak długo nie spalam,maz o 6 wymaszerowal do pracy,a ja jak susel. ;) wczoraj byliśmy na kolacji wieczorem z tesciamj,objadlam sie,opilam czekolada:p ale po kolacji plecy mi siadly,czuje ze Ala coraz ciezsza. Tak sobie myślę czy iść jutro na glukoze

Amy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy 2 stycznia;) odwlekam to badanie jak mogę :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Czy 2 stycznia;) odwlekam to badanie jak mogę :p

jak wypiłaś gorącą czekoladę i nie zwymiotowałaś, to nie masz co się martwić glukozą :)

Bambi85, CzaryMary lubią tę wiadomość

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też ide po nowym roku, maż ma wolne to mnie zawiezie czas szybciej zleci.
    Mam też skierowanie na próby watrobowe:( ze wzgledu na to swędzenie..

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • KASIAB Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    a propos wciągania brzucha to wczoraj mieliśmy taką małą świąteczną sesję zdjęciową no i głupia ja jako, że do zdjęć przed ciążą zawsze się wciągałam to wczoraj odruchowo też tak zrobiłam i co ?? i nic !! Syn wciągnąć się nie chciał :) !!
    Ha ha ja tez się lapie na wciaganiu brzucha. A się nie da!

CzaryMary lubi tę wiadomość

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy gorąca czekolade z bita smietana:D Eweliska tylko,ze ja mam ciaze 3 tyg starsza i się cykam,ze po nowym roku już za późno na badanie;) taaak mi się nie chce jutro,ale co zrobic

Amy, Eweliśka lubią tę wiadomość

• liwi Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.

Ja się dziśiaj tragicznie czuje, chyba ciśnienie wysokie bo aż mnie telepie.
    Ogólnie o kilku dni czuje się znowu jak na początu ciaży.
    Mdłości mam, słabo mi, masakra.

Moja córka ma o dziś wolne aż do 7 stycznia, nie wiem co my będziemy robić w tym domu.

8p3oikgn0sqp2ob1.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slina mi kapie po brodzie na myśl o bitej śmietanie:p

hwesta lubi tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liwi,a później wraca na tydzień do szkoły i ferie :p

• Rudzia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc kochane! Ja juz jestem po... ojj bolalo :( ale mam nadzieje ze teraZ juz bedzie dobrze.. za 2 tyg mam przyjsc na kontrole. Widzialam Sofii :) Dziubaska mojego, wszystko z Nia dobrze :) a ja wracam wlasnie do domu zjem cos i ide spac bo spalam tylko 2 godziny w nocy :(

Milego dnia! :*

liloe, Fasia lubią tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • liwi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta nie powinno byc za późno, ja robiłam w tamtym tyggoniu i razem ze mną robiła koleżanka w ciąży równy miesiąc starszej ode mnie.

hwesta lubi tę wiadomość

8p3oikgn0sqp2ob1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja porównując gorącą czekoladę z bitą śmietaną a glukozę, to prędzej po czekoladzie zwymiotuje ;) glukoza mnie nie ruszyła ;) przy końcu szczypało w gardło, ale wlałam sobie do tej szklanki po glukozie swojej wody z cytryną żeby nie marnować glukozy :P i wypiłam i już przestało drapać w gardle :)

• liwi Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Liwi,a później wraca na tydzień do szkoły i ferie :p

No dokłanie, niby na ferie mogę ją zapisać o przedszola, ale nie wiem jeszcze. Jak mi da za ostro popalić teraz to będzie chodzić a feriach. ;-)

8p3oikgn0sqp2ob1.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie kłopotem jest siedzieć bezczynnie 2 h w poczekalni lux medu niż samo wypicie tej glukozy...ale może się myle:P

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia - dobrze,że jesteś już po :) Odsypiaj teraz kochana i regeneruj siły.

Po glukozie powiedziałam do męża, że nigdy więcej nie wezmę nic słodkiego do ust... i co? po dwóch godzinach opychałam się ciastem... O zgrozo!!

hwesta, Amy, Robotka1, Fasia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia to wracaj do domku i wypoczywaj,musisz nabrać sil

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla zainteresowanych ze szkoły rodzenia na Inflanckiej:
    TERMINARZ PIERWSZYCH SPOTKAŃ W SZKOLE RODZENIA NA STYCZEŃ 2015

7 stycznia - grupa położnej Justyny Zapolskiej - zajęcia w wtorki i środy o godz. 17.30
    7 stycznia - grupa położnej Beaty Szol - zajęcia w wtorki i środy o godz. 19.00
    8 stycznia - grupa położnej Justyny Zapolskiej - zajęcia w poniedziałki i czwartki o godz. 17.30
    8 stycznia - grupa położnej Beaty Szol - zajęcia w poniedziałki i czwartki o godz. 19.0010 stycznia - grupa położnej Justyny Zapolskiej - zajęcia w soboty i niedziele o godz. 11.00
    12 stycznia - grupa położnej Marioli Skowery - zajęcia w poniedziałki i czwartki o godz. 19.00
    20 stycznia - grupa położnej Marioli Skowery - zajęcia w wtorki i środy o godz. 19.00
    31 stycznia -grupa położnej Marioli Skowery - zajęcia w soboty i niedziele o godz. 10.00
    13 stycznia- grupa położnej Małgorzaty Stefaniak- zajęcia w wtorki i środy o godzinie 19.00
    19 stycznia-grupa położnej Małgorzaty Stefaniak- zajęcia w poniedziałki i czwartki o godzinie 19.00

ZAPISY - jak zawsze - przez Infolinię lub (dla niecierpliwych) wiadomość priv na FB. Koniecznie z nr telefonu żebyśmy mogli oddzwonić.

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 21:06

‹‹ 1635 1636 1637 1638 1639 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ