X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mary mój tez juz sie nie wciąga hihi, jeszcze jakis czas temu troche dawalo rade a teraz niccccc
    Kristi a lecicie do tego Paryza na Nowy Rok w koncu? czy plany sie zmienily?
    Dla Waszej trójki Kristi tez najlepsze życzenia : )

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 10:41

CzaryMary, Krysti lubią tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój NadalBezimiennySyn znów się przekrecil... Znowu mi boki rozciąga ;)

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja dopiero wstalam!!! Dawno tak długo nie spalam,maz o 6 wymaszerowal do pracy,a ja jak susel. ;) wczoraj byliśmy na kolacji wieczorem z tesciamj,objadlam sie,opilam czekolada:p ale po kolacji plecy mi siadly,czuje ze Ala coraz ciezsza. Tak sobie myślę czy iść jutro na glukoze

Amy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy 2 stycznia;) odwlekam to badanie jak mogę :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Czy 2 stycznia;) odwlekam to badanie jak mogę :p

jak wypiłaś gorącą czekoladę i nie zwymiotowałaś, to nie masz co się martwić glukozą :)

Bambi85, CzaryMary lubią tę wiadomość

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też ide po nowym roku, maż ma wolne to mnie zawiezie czas szybciej zleci.
    Mam też skierowanie na próby watrobowe:( ze wzgledu na to swędzenie..

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • KASIAB Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    a propos wciągania brzucha to wczoraj mieliśmy taką małą świąteczną sesję zdjęciową no i głupia ja jako, że do zdjęć przed ciążą zawsze się wciągałam to wczoraj odruchowo też tak zrobiłam i co ?? i nic !! Syn wciągnąć się nie chciał :) !!
    Ha ha ja tez się lapie na wciaganiu brzucha. A się nie da!

CzaryMary lubi tę wiadomość

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy gorąca czekolade z bita smietana:D Eweliska tylko,ze ja mam ciaze 3 tyg starsza i się cykam,ze po nowym roku już za późno na badanie;) taaak mi się nie chce jutro,ale co zrobic

Amy, Eweliśka lubią tę wiadomość

• liwi Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.

Ja się dziśiaj tragicznie czuje, chyba ciśnienie wysokie bo aż mnie telepie.
    Ogólnie o kilku dni czuje się znowu jak na początu ciaży.
    Mdłości mam, słabo mi, masakra.

Moja córka ma o dziś wolne aż do 7 stycznia, nie wiem co my będziemy robić w tym domu.

8p3oikgn0sqp2ob1.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slina mi kapie po brodzie na myśl o bitej śmietanie:p

hwesta lubi tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liwi,a później wraca na tydzień do szkoły i ferie :p

• Rudzia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc kochane! Ja juz jestem po... ojj bolalo :( ale mam nadzieje ze teraZ juz bedzie dobrze.. za 2 tyg mam przyjsc na kontrole. Widzialam Sofii :) Dziubaska mojego, wszystko z Nia dobrze :) a ja wracam wlasnie do domu zjem cos i ide spac bo spalam tylko 2 godziny w nocy :(

Milego dnia! :*

liloe, Fasia lubią tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • liwi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta nie powinno byc za późno, ja robiłam w tamtym tyggoniu i razem ze mną robiła koleżanka w ciąży równy miesiąc starszej ode mnie.

hwesta lubi tę wiadomość

8p3oikgn0sqp2ob1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja porównując gorącą czekoladę z bitą śmietaną a glukozę, to prędzej po czekoladzie zwymiotuje ;) glukoza mnie nie ruszyła ;) przy końcu szczypało w gardło, ale wlałam sobie do tej szklanki po glukozie swojej wody z cytryną żeby nie marnować glukozy :P i wypiłam i już przestało drapać w gardle :)

• liwi Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Liwi,a później wraca na tydzień do szkoły i ferie :p

No dokłanie, niby na ferie mogę ją zapisać o przedszola, ale nie wiem jeszcze. Jak mi da za ostro popalić teraz to będzie chodzić a feriach. ;-)

8p3oikgn0sqp2ob1.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie kłopotem jest siedzieć bezczynnie 2 h w poczekalni lux medu niż samo wypicie tej glukozy...ale może się myle:P

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia - dobrze,że jesteś już po :) Odsypiaj teraz kochana i regeneruj siły.

Po glukozie powiedziałam do męża, że nigdy więcej nie wezmę nic słodkiego do ust... i co? po dwóch godzinach opychałam się ciastem... O zgrozo!!

hwesta, Amy, Robotka1, Fasia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia to wracaj do domku i wypoczywaj,musisz nabrać sil

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla zainteresowanych ze szkoły rodzenia na Inflanckiej:
    TERMINARZ PIERWSZYCH SPOTKAŃ W SZKOLE RODZENIA NA STYCZEŃ 2015

7 stycznia - grupa położnej Justyny Zapolskiej - zajęcia w wtorki i środy o godz. 17.30
    7 stycznia - grupa położnej Beaty Szol - zajęcia w wtorki i środy o godz. 19.00
    8 stycznia - grupa położnej Justyny Zapolskiej - zajęcia w poniedziałki i czwartki o godz. 17.30
    8 stycznia - grupa położnej Beaty Szol - zajęcia w poniedziałki i czwartki o godz. 19.0010 stycznia - grupa położnej Justyny Zapolskiej - zajęcia w soboty i niedziele o godz. 11.00
    12 stycznia - grupa położnej Marioli Skowery - zajęcia w poniedziałki i czwartki o godz. 19.00
    20 stycznia - grupa położnej Marioli Skowery - zajęcia w wtorki i środy o godz. 19.00
    31 stycznia -grupa położnej Marioli Skowery - zajęcia w soboty i niedziele o godz. 10.00
    13 stycznia- grupa położnej Małgorzaty Stefaniak- zajęcia w wtorki i środy o godzinie 19.00
    19 stycznia-grupa położnej Małgorzaty Stefaniak- zajęcia w poniedziałki i czwartki o godzinie 19.00

ZAPISY - jak zawsze - przez Infolinię lub (dla niecierpliwych) wiadomość priv na FB. Koniecznie z nr telefonu żebyśmy mogli oddzwonić.

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 21:06

‹‹ 1635 1636 1637 1638 1639 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ