Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry
U mnie porzadki zrohione, choinka ubrana, dziecko teraz sobie huśtawki z bombek robi, na szczęście wsio plastikowemuszę tylko pilnować żeby choinki na głowę sobie nie zwaliła
Rudzia powodzenia na zabiegu, trzymaj się!!
Poza tym prezenty troche spakowane, nie mam już siły kondycja nie ta
dzis mam w planach pierniczki zrobić, jutro ciasto snikers i farsz do pierogów a w środę pierogitaki plan a co wyjdzie to się okaże
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 09:22
Krysti, Bambi85, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBambi85 wrote:kurcze wszyscy tak intensywnie, wychodzi na to, ze tylko js sie obijsm i w sumie nic nie zrobilam a buuuuu
Bambi - w sobotę miałam romans z glukozą. Bardzo obawiałam się tego badania ale looz. Dasz radę kochana. w tej pierwszej godzinie po wypiciu trochę mi było nie dobrze. ale juz po drugim pobraniu poleciałam na zakupy i wróciłam na 3 kłucie
A mój choin czeka na ubranie... Zrobię to jak mąż wróci z pracyBambi85 lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:Bambi - w sobotę miałam romans z glukozą. Bardzo obawiałam się tego badania ale looz. Dasz radę kochana. w tej pierwszej godzinie po wypiciu trochę mi było nie dobrze. ale juz po drugim pobraniu poleciałam na zakupy i wróciłam na 3 kłucie
A mój choin czeka na ubranie... Zrobię to jak mąż wróci z pracy
Ja normalnie nie mam w czym już spac urosłam chybamuszę koszule jakas sobie kupic nie mam kiedy się rozejrzec nawet na necie chyba zostawie na po świetach ten zakup...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwonka1077 wrote:czary mary to identycznie jak ja tylko mi po pierwszym pobraniu zebralo sie na zakupy bo bym tam pawiana puściła chyba
Ja normalnie nie mam w czym już spac urosłam chybamuszę koszule jakas sobie kupic nie mam kiedy się rozejrzec nawet na necie chyba zostawie na po świetach ten zakup...
ja tam śpię w t shirtach mojego chłopaMega seksi ..nie ma co
Amy, Bambi85, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Bambi spoko nie stresuj się u mnie też bajzel:D nic nie zrobione, piernik nie upieczony, prezenty nie popakowane, po wczorajszej imprezie mąż jeszcze pijany:P
w domu syf, tak że jak nigdy u mnie przygotowania w ciemnej dupie:D
ale mam alibi:D
wigilię i święta spędzam u rodziny:D dom będzie pusty i pozamykany na 4 spusty, tylko przespać się przyjadęCzaryMary, Gosha, Bambi85, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy wrote:Oj tam oj tam... lez
ja nawet pol palcem nie kiwnelam
Prawidłowo
Ja póki co mam powera więc korzystamtrzecie pranko wstawione. Myślę, że za około 10 minut siły mnie opuszczą i zalegnę przed kompem, tv, lub z dziobem w książce.
Amy, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie na co sie bać tej glukozy... Nie jest taka zła.., nawet mi smakowała
Problem to jest chyba potem po około 45 minutach, wtedy stężenie cukru jest największe w organizmie i moze byc niedobrze, zawroty głowy i zimne poty... Ja tak miałam. Ale jak mi powiedziała pielęgniarka ze jak to zwrócę to nast dnia znowu bede musiała pic... To buzie zamknięta trzymałam i odliczałam minuty na zagarkua Piły glukozę 3 dziewczyny ze mna i tylko ja to zle zniosłam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:ja tam śpię w t shirtach mojego chłopa
Mega seksi ..nie ma co
ja rozmiar s a on xlno i jest mi zimno jakos w tej ciąży muszę na długi rękaw....
Macie pomysł jak zedrzeć z palców u rąk super gluenie pytajcie jak się tam znalazł....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 09:42
weronika86 lubi tę wiadomość
-
My to tylko choinkę ubraliśmy. Jeszcze jadę zaraz kupić prezent dla meza... I to wszystko co bede miała przygotowane
przez ta dietę nic nie gotowałam jeszcze... Żeby mi język do dupy uciekł... Po co...
Najważniejsza to wigilia... Jutro jak wrócę z tego szpitala po tym badaniu to zrobię sałatkę ruska, krokiety i rybę po grecku. Cała reszta w dzień wigiliikarpia i śledzi w tym roku nie było w zadbym sklepie polskim... Wiec troche z głowy
a ciasto kupie jakies malutkie na nasza trójkę... Starczy
iwonka1077 lubi tę wiadomość