Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki Amy, mój właśnie wszystko ma. Rzeczy praktyczne i gadżety, no wszystko.. ja tez mu mowilam, że nie chce prezentu bo to bez sensu wg mnie ale rok temu też się umówiliśmy ze nie robimy a pod choinką znalazłam kpl biżuterii
no weź się z chlopem umawiaj... Może też go wezmę na Hobbita bo chciał obejrzeć
no nie wiem
Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnka ciężka sprawa jak nie zna się człowieka, ja kupiłam swojemu a raczej nam karnet na basen bo gada od roku że musi sobie załatwić a lubi wszystkie sporty co z wodą związane a tak to też nie robimy sobie prezentów tylko w święta ze względu na dzieci w rodzinie by nie myślały że Mikołaj nie lubi dorosłych
fajne są takie skarpety z kubka ale za późno na zamawianie no i to taki drobiazg raczej
http://www.cupofsox.com/
Angela no co Ty faceta pytasz o takie rzeczy??Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Dzięki Amy, mój właśnie wszystko ma. Rzeczy praktyczne i gadżety, no wszystko.. ja tez mu mowilam, że nie chce prezentu bo to bez sensu wg mnie ale rok temu też się umówiliśmy ze nie robimy a pod choinką znalazłam kpl biżuterii
no weź się z chlopem umawiaj... Może też go wezmę na Hobbita bo chciał obejrzeć
no nie wiem
no pomysł z biletami uważam za fajną opcjęmój się bardzo ucieszy, bo chciał iść.. lepsze to niż naciągana perfuma z raku laku.
Chociaż mój mówił żebym mu perfumę kupiłaale to mu mogę kupić bez okazji świąt.. a taki wypad do kina fajny mimo, że często jeździmy.. ale będzie mu miło że pamiętałam o tym że chciał iść i już zakupiłam bilety
Hela85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAndzia nie przejmuj się
mój mnie codziennie "wyzywa" od grubasków, parówek
codziennie mi mówi że jestem gruba
ja mu na to - ja gruba?? To raczej twój syn jest parówką! jak jego tatuśWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 18:31
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Myslalam tez o takim etui na magnes z przezroczystą góra do przymocowania na motor (np na smartfona albo nawigację) ale to na urodziny dostanie - bliżej sezonu motocyklowego
OO!!! kup mu nowy kask
albo rękawiczki na motorWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 18:35
-
nick nieaktualnyjuż zapomniałam jak to jest mieszkać w bloku, właśnie miałam się przekimać a tu sąsiedzi z góry napierdzielają w kotlety, chyba z tysiąc, dobrze że jutro już wracam do domciu, brat pracuje do 16tej, zgarniam go i jego rodzinkę i wio
Amy na Hobbita weź ze sobą poduszkę, jedzenie,koc albo najlepiej swój własny fotel, byłam rok temu i chyba z 3 h trwał, lubię takie opowieści ale myślałam że mi du... odpadnie, w tym roku chyba sobie daruje i poczekam na wersje domowąAmy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHela85 wrote:
Amy na Hobbita weź ze sobą poduszkę, jedzenie,koc albo najlepiej swój własny fotel, byłam rok temu i chyba z 3 h trwał, lubię takie opowieści ale myślałam że mi du... odpadnie, w tym roku chyba sobie daruje i poczekam na wersje domową
hahaahaha Hela wiemtowarzyszyłam swojemu na każdej części
teraz z Olkiem taki wypad może okazać się wyzwaniemmuszę sobie wyznaczyć najszybszą trasę do wc
Anka1501, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny