X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mogłabym mu w sumie dać zaproszenie jednoosobowe na porodówkę :D
    ale sam chce iść więc jest to zbędne :D

Anka1501, Hela85, CzaryMary, Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 21:07

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Amy, mój właśnie wszystko ma. Rzeczy praktyczne i gadżety, no wszystko.. ja tez mu mowilam, że nie chce prezentu bo to bez sensu wg mnie ale rok temu też się umówiliśmy ze nie robimy a pod choinką znalazłam kpl biżuterii :/ no weź się z chlopem umawiaj... Może też go wezmę na Hobbita bo chciał obejrzeć :P no nie wiem

Amy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka ciężka sprawa jak nie zna się człowieka, ja kupiłam swojemu a raczej nam karnet na basen bo gada od roku że musi sobie załatwić a lubi wszystkie sporty co z wodą związane a tak to też nie robimy sobie prezentów tylko w święta ze względu na dzieci w rodzinie by nie myślały że Mikołaj nie lubi dorosłych
    fajne są takie skarpety z kubka ale za późno na zamawianie no i to taki drobiazg raczej
    http://www.cupofsox.com/

Angela no co Ty faceta pytasz o takie rzeczy??

Amy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Amy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Amy, Hela85 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Dzięki Amy, mój właśnie wszystko ma. Rzeczy praktyczne i gadżety, no wszystko.. ja tez mu mowilam, że nie chce prezentu bo to bez sensu wg mnie ale rok temu też się umówiliśmy ze nie robimy a pod choinką znalazłam kpl biżuterii :/ no weź się z chlopem umawiaj... Może też go wezmę na Hobbita bo chciał obejrzeć :P no nie wiem

no pomysł z biletami uważam za fajną opcję :) mój się bardzo ucieszy, bo chciał iść.. lepsze to niż naciągana perfuma z raku laku.
    Chociaż mój mówił żebym mu perfumę kupiła ;) ale to mu mogę kupić bez okazji świąt.. a taki wypad do kina fajny mimo, że często jeździmy.. ale będzie mu miło że pamiętałam o tym że chciał iść i już zakupiłam bilety :)

Hela85 lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Latem chce mu zafundować bilety na Redbull x fighters ale teraz nie mam pojęcia :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia nie przejmuj się :D mój mnie codziennie "wyzywa" od grubasków, parówek :D
    codziennie mi mówi że jestem gruba :D <3
    ja mu na to - ja gruba?? To raczej twój syn jest parówką! jak jego tatuś :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 18:31

weronika86 lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myslalam tez o takim etui na magnes z przezroczystą góra do przymocowania na motor (np na smartfona albo nawigację) ale to na urodziny dostanie - bliżej sezonu motocyklowego

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Latem chce mu zafundować bilety na Redbull x fighters ale teraz nie mam pojęcia :/

no bo najgorzej jak już facet posiada wszystkie gadżety.. wtedy robi się problem :/

Anka1501 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Myslalam tez o takim etui na magnes z przezroczystą góra do przymocowania na motor (np na smartfona albo nawigację) ale to na urodziny dostanie - bliżej sezonu motocyklowego

OO!!! kup mu nowy kask :D
    albo rękawiczki na motor

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 18:35

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    już zapomniałam jak to jest mieszkać w bloku, właśnie miałam się przekimać a tu sąsiedzi z góry napierdzielają w kotlety, chyba z tysiąc, dobrze że jutro już wracam do domciu, brat pracuje do 16tej, zgarniam go i jego rodzinkę i wio

Amy na Hobbita weź ze sobą poduszkę, jedzenie,koc albo najlepiej swój własny fotel, byłam rok temu i chyba z 3 h trwał, lubię takie opowieści ale myślałam że mi du... odpadnie, w tym roku chyba sobie daruje i poczekam na wersje domową:)

Amy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Amy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 wrote:

Amy na Hobbita weź ze sobą poduszkę, jedzenie,koc albo najlepiej swój własny fotel, byłam rok temu i chyba z 3 h trwał, lubię takie opowieści ale myślałam że mi du... odpadnie, w tym roku chyba sobie daruje i poczekam na wersje domową:)

hahaahaha Hela wiem :P towarzyszyłam swojemu na każdej części :P
    teraz z Olkiem taki wypad może okazać się wyzwaniem :P muszę sobie wyznaczyć najszybszą trasę do wc :D

Anka1501, Hela85 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia no najlepiej zapytać się co facet chce...
    ja powoli ucinam te prezenty... bo mnie to męczy i mam nadzieję ze za rok już tylko dla Olka będziemy coś kupować, ewentualnie coś symbolicznego jakieś pudełko słodyczy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio "oglądałam" hobbita. Coś czuję że w kinie dobrze będzie mi się spało :P Tylko niech mi kupi popcorn karmelowy i mogę siedzieć :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej ale sie dzis ochodziłam ze az mi głowa pęka jakies świąteczne przesilenie mnie odpadło :/Aniolka kupiłam jaki piękny :) nie mogłam się oprzeć <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jakoś do hobbita jestem sceptycznie nastawiona, nie musiałabym iść, ale mąż bardzo chce, zresztą jak już oglądam to mi się podoba, taka odskocznia od horrorów, dramatów ;)

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy a myślisz, że nie pytałam? :P odpowiada, że chce ruzge żeby mi tą ruzga po pośladkach strzelać ;P

Hela85 lubi tę wiadomość

‹‹ 1646 1647 1648 1649 1650 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ