Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mogłabym mu w sumie dać zaproszenie jednoosobowe na porodówkę :D
    ale sam chce iść więc jest to zbędne :D

Anka1501, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 21:07

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Amy, mój właśnie wszystko ma. Rzeczy praktyczne i gadżety, no wszystko.. ja tez mu mowilam, że nie chce prezentu bo to bez sensu wg mnie ale rok temu też się umówiliśmy ze nie robimy a pod choinką znalazłam kpl biżuterii :/ no weź się z chlopem umawiaj... Może też go wezmę na Hobbita bo chciał obejrzeć :P no nie wiem

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka ciężka sprawa jak nie zna się człowieka, ja kupiłam swojemu a raczej nam karnet na basen bo gada od roku że musi sobie załatwić a lubi wszystkie sporty co z wodą związane a tak to też nie robimy sobie prezentów tylko w święta ze względu na dzieci w rodzinie by nie myślały że Mikołaj nie lubi dorosłych
    fajne są takie skarpety z kubka ale za późno na zamawianie no i to taki drobiazg raczej
    http://www.cupofsox.com/

Angela no co Ty faceta pytasz o takie rzeczy??

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Dzięki Amy, mój właśnie wszystko ma. Rzeczy praktyczne i gadżety, no wszystko.. ja tez mu mowilam, że nie chce prezentu bo to bez sensu wg mnie ale rok temu też się umówiliśmy ze nie robimy a pod choinką znalazłam kpl biżuterii :/ no weź się z chlopem umawiaj... Może też go wezmę na Hobbita bo chciał obejrzeć :P no nie wiem

no pomysł z biletami uważam za fajną opcję :) mój się bardzo ucieszy, bo chciał iść.. lepsze to niż naciągana perfuma z raku laku.
    Chociaż mój mówił żebym mu perfumę kupiła ;) ale to mu mogę kupić bez okazji świąt.. a taki wypad do kina fajny mimo, że często jeździmy.. ale będzie mu miło że pamiętałam o tym że chciał iść i już zakupiłam bilety :)

• Anka1501 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Latem chce mu zafundować bilety na Redbull x fighters ale teraz nie mam pojęcia :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia nie przejmuj się :D mój mnie codziennie "wyzywa" od grubasków, parówek :D
    codziennie mi mówi że jestem gruba :D <3
    ja mu na to - ja gruba?? To raczej twój syn jest parówką! jak jego tatuś :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 18:31

weronika86 lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myslalam tez o takim etui na magnes z przezroczystą góra do przymocowania na motor (np na smartfona albo nawigację) ale to na urodziny dostanie - bliżej sezonu motocyklowego

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Latem chce mu zafundować bilety na Redbull x fighters ale teraz nie mam pojęcia :/

no bo najgorzej jak już facet posiada wszystkie gadżety.. wtedy robi się problem :/

Anka1501 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Myslalam tez o takim etui na magnes z przezroczystą góra do przymocowania na motor (np na smartfona albo nawigację) ale to na urodziny dostanie - bliżej sezonu motocyklowego

OO!!! kup mu nowy kask :D
    albo rękawiczki na motor

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 18:35

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    już zapomniałam jak to jest mieszkać w bloku, właśnie miałam się przekimać a tu sąsiedzi z góry napierdzielają w kotlety, chyba z tysiąc, dobrze że jutro już wracam do domciu, brat pracuje do 16tej, zgarniam go i jego rodzinkę i wio

Amy na Hobbita weź ze sobą poduszkę, jedzenie,koc albo najlepiej swój własny fotel, byłam rok temu i chyba z 3 h trwał, lubię takie opowieści ale myślałam że mi du... odpadnie, w tym roku chyba sobie daruje i poczekam na wersje domową:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 wrote:

Amy na Hobbita weź ze sobą poduszkę, jedzenie,koc albo najlepiej swój własny fotel, byłam rok temu i chyba z 3 h trwał, lubię takie opowieści ale myślałam że mi du... odpadnie, w tym roku chyba sobie daruje i poczekam na wersje domową:)

hahaahaha Hela wiem :P towarzyszyłam swojemu na każdej części :P
    teraz z Olkiem taki wypad może okazać się wyzwaniem :P muszę sobie wyznaczyć najszybszą trasę do wc :D

Anka1501, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia no najlepiej zapytać się co facet chce...
    ja powoli ucinam te prezenty... bo mnie to męczy i mam nadzieję ze za rok już tylko dla Olka będziemy coś kupować, ewentualnie coś symbolicznego jakieś pudełko słodyczy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio "oglądałam" hobbita. Coś czuję że w kinie dobrze będzie mi się spało :P Tylko niech mi kupi popcorn karmelowy i mogę siedzieć :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej ale sie dzis ochodziłam ze az mi głowa pęka jakies świąteczne przesilenie mnie odpadło :/Aniolka kupiłam jaki piękny :) nie mogłam się oprzeć <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jakoś do hobbita jestem sceptycznie nastawiona, nie musiałabym iść, ale mąż bardzo chce, zresztą jak już oglądam to mi się podoba, taka odskocznia od horrorów, dramatów ;)

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy a myślisz, że nie pytałam? :P odpowiada, że chce ruzge żeby mi tą ruzga po pośladkach strzelać ;P

‹‹ 1646 1647 1648 1649 1650 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ