Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmy wrote:mojemu jak się przedłuża zmiana to zaraz pisze do niego - co zgubiłeś drogę do domu?
Chyba zaraz też mu tak napiszę
ależ dzisiaj tu spokojnie! Dziewczyny!! odejdźcie juz od tych garów . Myślicie ze jak przed Wigilią trochę pogotujecie to dostaniecie prezent od św.Mikołaja?? phhhiii , nic bardziej mylnegoAmy, KasiaKwiatek, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy wrote:Ja dzisiaj grzeszę!!!!
frytki + rybka na obiad:D czekam aż mi się frytkownica nagrzeje.. mniam mniam
a swoją drogą to nie wiem czemu ja tak zawsze późno jem obiad...
jak jesz rybę to nie grzeszysz, no co Ty !Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 17:19
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie rozumiem tego pieczenia pierniczków i dekorowania
po co one? do zjedzenia? do wieszania na choinkę? nieznoszę lukru na ciastkach fuj
chyba, że na pączkach, ale ja nie jem pączkówWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 17:22
Eweliśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmy wrote:Nie rozumiem tego pieczenia pierniczków i dekorowania
po co one? do zjedzenia? do wieszania na choinkę? nieznoszę lukru na ciastkach fuj
chyba, że na pączkach, ale ja nie jem pączków
ja tez nie kumamale pewnie przy dziecku to fajny sposób na spedzenie przedswiatecznego czasu... takie budowanie nastroju
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:ja tez nie kumam
ale pewnie przy dziecku to fajny sposób na spedzenie przedswiatecznego czasu... takie budowanie nastroju
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 17:25
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydla mnie fasolka to taka codzienność.. chociaż bardzo lubię,
a na wigilię to kapusta postna z grochem i grzybami!!! moja babcia dla mnie robi co roku... no po prostu mniam!
i kasza gryczana z sosem grzybowym!!
i uszka moje ukochane...
to tyle z moich wigilijnych grzechów
aaaaaa makowiec!!! ;d -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:no wiesz co, a jak dziecko będzie lubiło to tez wyrzucisz ?
dzisiaj na fb pierwszy raz wrzuciłam fote z brzuchemtelefony z pretensjami się rozdzwoniły, że wcześniej nie poinformowałam. hahah
dziecko będzie się nimi zachwycać dzień, góra półtorej
Ja nie wrzucam takich zdjęć.. w ogóle mam opory by cokolwiek związanego ze mną wrzucać... ;P u mnei też nikt nie wie o ciąży, nikt z poza rodziny i otoczenia w pracy, tylko jedna przyjaciółka i tyle
-
nick nieaktualnyHej babeczki
ja tam się nie przepracowuje,raczej opierdzielam na maxa, jestem w Warszawie i z bratową na zakupach, u fryzjera,pazurki itp. ważne sprawy załatwione:) dzisiaj w nocy jakiś debil włączył w mojej dzielnicy alarm zagrożenia powietrznego i pół nocy nie przespane więc przysypiam w dzień, miałam wstawić zdj. brzucha ale nie chce mi się wstać po kartę od aparatu
Amy moje pierniki są zdobione czekoladą i kruszonymi różnymi orzechami, suszonymi owocami, połowę zeżarłam przy robieniu:)Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:mogę powiedzieć to co ja jem
pierogi z grzybami i kapustą
łosoś w galarecie
kapucha postna i tyle....
Głównie u nas na stole królują ryby, za którymi ja tak średnio przepadam
z mojej strony to jest tylko
karp smażony
pierogi z kapustą
pierogi z jabłkami