Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hwesta wrote:Eweliska na Karowej jest bezpłatna bez żadnych wymagań, dla kazdego:)
własnie wiem, czytałam dziś
bardziej sie zdenerwowałam na to że od 2 lat zbierałam sie żeby przemeldowac sie do Pruszkowa a jak sie już zmobilizowałam to sie okazuje że mogłam poczekać, a po drugie że mogliby mieć dla pozostałych opcje płatną jak ktos jest chętny -
nick nieaktualnyuuuuuuu choroba!! u mnie jutro 100dniówka.
Odtańczę normalnie Poloneza i założę czerwoną podwiązkę !!
jejku pamiętam jak szybko zleciało mi od 100dniówki do matury... włączył mi się właśnie stresEweliśka, Amy, Bambi85, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Eweliśka no właśnie mnie pytała teraz przez telefon gdzie mieszkam:) może faktycznie to ma znaczenie.
ale Hwesta doczytuję że pisze że jednak nie wszędzie to jest wymagane
AMY no wiem wiem, doczytałam uparciuchu:D
a tak serio to życzę Tobie i wszystkim nam łatwych porodów, choć znając życie będą przeróżne, pewnie jakiś łatwy się zdarzy np. mi po zzo:P ale będą i cięższe, takie życieCzaryMary, Amy, Eweliśka, Bambi85, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Hej
ale ja mam dzisiaj dobry dzień
byłam u siebie w pracy zanieść zwolnienie i pozgarniac swoje rzeczy i akurat trafilam na prezesa i kazał sobie nie robić żadnych wyrzutów ze nie pracuje tylko odpoczywać i jak odchowam małego to wracać do pracy i jeszcze dostalam 1000 zł premii na święta i bomboniere
odebrałam tez wynik posiewu z pochwy jeszcze w szpitalu co miałam robiony i wyszedł bardzo dobrze także teraz spokój relaks odpoczynek i czekanie na malucha
Eweliśka, CzaryMary, KasiaKwiatek, Bambi85, hwesta, Ulka84, Justinka, weronika86, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla89 wrote:Hej
ale ja mam dzisiaj dobry dzień
byłam u siebie w pracy zanieść zwolnienie i pozgarniac swoje rzeczy i akurat trafilam na prezesa i kazał sobie nie robić żadnych wyrzutów ze nie pracuje tylko odpoczywać i jak odchowam małego to wracać do pracy i jeszcze dostalam 1000 zł premii na święta i bomboniere
odebrałam tez wynik posiewu z pochwy jeszcze w szpitalu co miałam robiony i wyszedł bardzo dobrze także teraz spokój relaks odpoczynek i czekanie na malucha
jak ja lubię takie pozytywne wpisy
Dzisiaj jak dzwoniłam do firmy to szefowa też wspomniała o tym, że czeka na mnie świąteczna kopertanawet się nie spodziewałam
Własnie umyłam fugi w kuchni.. odwaliło mi na maksa. zamiast zrobić jakies bardziej konkretne porządki to ja się za fugi wzięłam. No nic matka - wariatkaSorry synku
Ola89, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
Dobra ja już w domu u mamy bo mieszka niedaleko mojej pracy. Łeb umyty, pazury czerwone, jeszcze tylko świeży make up kiecka i rajstopy ciazowe które przed chwilą kupiłam:)
hwesta, KasiaKwiatek, Eweliśka, Ulka84, CzaryMary, Justinka, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Laseczki
CzaryMary jestem jestem, od rana byłam na zakupach. W końcu wróciłam, bo padam na ryj za przeproszeniem ... Nigdzie się już dziś nie wybieram ..
Widzę, że u Was przygotowania pełną gębą. U mnie nie dzieje się nic. Święta spędzamy u teściów także ja w domu nie gotuję, nie piekę. Dosłownie nic. Nie czuję nawet, że idą Święta ... Popakowałam tylko prezenty i to tyle moim przygotowań .. Leń
Co do ZZO to będę krzyczeć od wejścia, że chcę !u mnie w szpitalu jest za darmo. No chyba, że będę mieć CC to wtedy wiadomo
My się witamy z Julkiem w 25 tygodniu - standardowo zaraz sesja zdjęciowa
P.S.
Nadal uważam, że nie jesteście normalne
CzaryMary, CzaryMary, Angela89, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
25 tydzien Julinka
Zaczynamy spamowanie
Tu w ubranku w przymierzalni
A tu kombinezon dla Julka, szukałam czegoś niedrogiego i w rozmiarze 50 lub 56, ten ma rozm. 56 i jest z cudownego misia, z łapkami na stópkach i uszkami na kapturze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 20:16
Hela85, Amy, Ola89, CzaryMary, liloe, Justinka, Eweliśka, KASIAB, iwonka1077, Rudzia, KasiaKwiatek, Krysti, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No własnie lekarka mówiła, że brzuch mam wysoko, może to tak na zdjęciu tylko wygląda
Ja nie urosłam ale domek Julka tak
na zdjęciach serio nie widać różnicy ale na żywo owszem - rośniemy)))
-
nick nieaktualny
-
KASIAB wrote:Fasia a ten kombinezon gdzie kupiłaś? Tez chce
Takko Fashion - przeceniony z 79,99zł na 25,99złwzięłam ostatni z wieszaka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 15:57
-
ja tez mam dzisiaj slabszy dzien, nie mam dzisiaj si!y ani apetytu wogole i jeszcze zyganko 2 razy a w tej ciazy zdarza mi sie wyjatkowo rzadko..pogoda do dupy, jakas p!aczliwosc mi sie wlaczyla...jutro jeszcze tylko do roboty i 3 dni wolnego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 16:01
-
No Fasia ładny brzusio, kombinezonik tez
Ja dzis mialam takie plany a tu goście niezapowiedziani,no nic jeszcze może pierniczki dziś ogarnę, do tego jeszcze jakieś przeziebienie mnie bierze katar znów mnie męczy , nie ma kiedy tylko na święta...
Ja zaraz też zarzuce golizne a coFasia lubi tę wiadomość