Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek wrote:Moja koleżanka rodziła na Madalińskiego i miała opłaconą położną...jak przyszło do porodu ona miała dyżur i wysłała inną na zastępstwo... Niemotę, która w niczym im nie pomogła w ogóle nie była wsparciem
wyrzucone 1500 zł bo oczywiście nie oddała kasy za niewywiazanie się z umowy
Przemyślałam i przy trzecim dziecku wiem co mnie czeka przecież, a resztę wywalczy KKasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Eweliśka moja byla i nie urodziłam, i nawet mi troche posprztala
Ja mam wizje armagedonu na tej porodówce naprawde, musze sobie wlaczyc znowu swiateczne piosenki bo mysli mi zboczyly znowu na zle tory : P
Kto to widzial na ciazowym forum o porodzie pisac, zzo ipoloznych, wszystko przez Was : PWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 12:50
Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek wrote:Myślicie że warto wstac?
Ale leń ze mnie, cały czas w piżamie
Kasia ja wstaje dopiero jak mąż daje cynka że wyszedł z pracy,
szybko ogarniam i udaję ze od rana tak było:DAmy, KasiaKwiatek, Anka1501, Bambi85, Klaudia90, Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Eweliśka wrote:Kasia ja wstaje dopiero jak mąż daje cynka że wyszedł z pracy,
szybko ogarniam i udaję ze od rana tak było:D
KasiaK ja tez w pidzamie, dzisiaj nawet w dresik sie nie przyodzialam echhKasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHihi też mam taką mobilizację jak wiem, że K wraca
W piątek caly dzień leżałam, oglądałam tv i podsypiałam na kanapie. Pół godziny przed jego powrotem wstałam i łazienki pomyłami wstawiłam pranie. Wyszło, że jestem pracowita bardzo
Bambi85, CzaryMary, Eweliśka, Klaudia90, Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Eweliśka wrote:Ja to chyba bede miała przed wczesny poród:p własnie sie dowiedziałam ze sie w styczniu "kochana" teściowa do mnie wybiera:p
a jak ktoś ma trzy kierunki studiów? nic prostszego wybrać sobie najbardziej ambinty i wpisać
ja tak zrobie haha:D
Amy wrote:mam wysoki próg bólu i jestem uparta więc obawiam się, że jak się zaprę, że nei chcę zzo to nawet żebym wyła z bólu to i tak nie wezmę
ja jestem uparty górol, próg bólu też miałam mega wysoki(do momentu zmierzenia się z porodem) i uwierz mi że gdybym miała wtedy kasę to zzo bym sobie zafundowała
a teraz jak jest dostępne za free to ani się nie będę zastanawiała tylko zgłaszam chęć przyjęcia tego gówna:D
oczywiście jak będę się czuć na siłach przy tych magicznych 6-7cm to sobie daruję ale założę się że nie będę się czuć na siłach i już od 4cm będę o nie żebrała:D
lajf is brutal:D
drugi raz jeśli mogę to sobie ten sangon zaoszczędzę
położnej nawet przez myśl nie przyszło mi opłacić
chyba wolałabym za te 1500zł wyjechać z mężem w góry sam na sam po porodzie i niech mi pieści cipkę i wszystko w koło przez 5 dni:) tak żeby wróciła do stanu używalności(to taki żarcik oczywiście:)
KasiaKwiatek, Eweliśka, CzaryMary, Bambi85, Amy, Klaudia90, Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny