Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
KASIAB wrote:własnie...wszyscy wszystko mają a ona świeczek różnych ma nadmiar!
co rok to trudniej!!
Ja mojej kupie książkę "Oskar i Pani Róża" bo ostatnio coś gadala, że nigdy nie miała okazji jej przeczytacdo tego jakiś fajny gift - może śmieszny kubek... Coś wymysle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 21:38
-
nick nieaktualny
-
Anka1501 wrote:Ja mojej kupie książkę "Oskar i Pani Róża" bo ostatnio coś gadala, że nigdy nie miała okazji jej przeczytac
do tego jakiś fajny gift - może śmieszny kubek... Coś wymysle
dostałam tą książke od jej brata:)
tak własnie myśle że jakąś książke jej kupie i cosik do tego:)
w sobote na hobbita jedziemy to do empiku wstąpie:) -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny odebralam wyniki i na szczęście wsio dobrze hihi glukoza na czczo 75 a po 2h 98 takze super . Mocz tez w porzadku tylko ph mi sie zmienilo od poczatku ciazy mialam 6 a teraz mam 7 w sumie nie wiem dlaczego hehe ale w normie. Krew hmm ja od początku mam jakies odchyly we krwi wiec nie wiem czy jest ok ale chyba tak.
Prezenty popakowane jeszcze jutro jade rano po prezent dla tz i mamy popakuje i stroimy z mlodym vhoinke i wsio . Dokonczyc sprztanko jutro i gut hihi
trzymajcie sie ciepłoFasia, Hela85 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny czy mogę użyć farby do włosów - Garnier Nutrisse lub Garnier Color Naturals ? One mają amoniak czy coś co szkodzi dziecku ? Bo mam i taką i taką w domu, w kolorze - jasny blond i wolałabym żebym mogła użyć, bo nie chce mi się jechać kupić nową
-
KASIAB spi jak zabity wiec oklad moze jutro o ile do szpitala sie nie polozy
GOSHA dlatego ja jak chcialam sie od czego wymigac jako powod nie podawalam wymyslonej choroby, swojej czy dziecka, bo balam sie, ze sciagne na siebie jakies zlo za takie klamstewko
Angela skoro juz piszesz o Alinie to ja sie przyznam, ze moja pierwsza mysl po tym jej poscie dlugim w ktorym byl atak na Hweste, to byla taka ze to napisal mąż Hwesty!!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny