Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Angela89 może ta Alina to mojego męża brata zona byla,ona taka wscibska... :p uderz w stół... zobaczymy
w kazdym razie trolem zalecialo
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya nie ponosi Was dziewczyny wyobraźnia czasem?? jaka jest szansa że w takim natłoku for ciążowych i anonimowości może ktoś znajomy na Was trafić, chyba że opowiadacie na lewo i prawo że udzielacie się tutaj to co innego
Anka1501, mantissa lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Hwesta a nie możesz napisać "bratowa męża"? Przez moje ciazowe zgabczenie mózgu miałam problem z rozszyfrowaniem posta
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHela85 wrote:a nie ponosi Was dziewczyny wyobraźnia czasem?? jaka jest szansa że w takim natłoku for ciążowych i anonimowości może ktoś znajomy na Was trafić, chyba że opowiadacie na lewo i prawo że udzielacie się tutaj to co innego
Hela ja obstawiam ogólnie trola któremu dana osoba po prostu nie przypasowała i tyle. Nie piszę że to rodzina czy coś. -
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Ania no kurdę wchodzisz pierwszego dnia na forum przedstawiasz się piszesz że jesteś szczera kolejny post lecisz tak z grubej rury ? a potem znikasz?
Może i z grubej rury ale prawdę mówiąc nic złego nie napisała. Przedstawiła swoje zdanie jako obserwator -moim zdaniem nawet słusznie. Jest czas świąteczny, nie każdy ma czas siedzieć na forumHela85, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMój mąż twierdzi, że na forum może być dużo zboczencow udajacych kobiety w ciazy,ale ja nie wiem po co :p albo on snuje teorie ze porywacze dzieci, ze piszemy gdzie chcemy rodzic, gdzie prowadzimy ciążę, co nam dolega,gdzie mniej więcej mieszkamy i ze mogą śledzić :p
-
nick nieaktualny
-
Lali wrote:KASIAB spi jak zabity wiec oklad moze jutro o ile do szpitala sie nie polozy
GOSHA dlatego ja jak chcialam sie od czego wymigac jako powod nie podawalam wymyslonej choroby, swojej czy dziecka, bo balam sie, ze sciagne na siebie jakies zlo za takie klamstewko
Angela skoro juz piszesz o Alinie to ja sie przyznam, ze moja pierwsza mysl po tym jej poscie dlugim w ktorym byl atak na Hweste, to byla taka ze to napisal mąż Hwesty!!!!
ano śpi bo wyleciałaś z herbatkami zamiast z ..okładem:) -
Ja jutro wieczorem biore sie za pakowanie prezentow, juz mnie to przeraza bo troche tego jest.
Ciekawe czy moj Polcik bedzie zazdrosny jak sie pojawi mlodsza siostra? Teraz kladzie ciagle swoja glowke na brzuchu i mowi do brzucha"co ty tam robisz dziewczynko?" Ale mysle, ze nie bedzie latwo w pierwszych tygodniachhwesta, mantissa lubią tę wiadomość