X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 haha :D pisze tak bo nie wiem jak ona się dla mnie nazywa:D

• Lali Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Angela89 może ta Alina to mojego męża brata zona byla,ona taka wscibska... :p uderz w stół... zobaczymy :D
    Poprawka bo napisalas meza brata zona byla :) w kazdym razie trolem zalecialo :)

Anka1501 lubi tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania no kurdę wchodzisz pierwszego dnia na forum przedstawiasz się piszesz że jesteś szczera kolejny post lecisz tak z grubej rury ? a potem znikasz?

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a nie ponosi Was dziewczyny wyobraźnia czasem?? jaka jest szansa że w takim natłoku for ciążowych i anonimowości może ktoś znajomy na Was trafić, chyba że opowiadacie na lewo i prawo że udzielacie się tutaj to co innego

Anka1501, mantissa lubią tę wiadomość

• Lali Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Hwesta a nie możesz napisać "bratowa męża"? Przez moje ciazowe zgabczenie mózgu miałam problem z rozszyfrowaniem posta :D
    No ja az sie za glowe zlapalam, zeby sobie uswiadomic o kogo chodzi :D

Anka1501 lubi tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Anka1501 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Angela89 haha :D pisze tak bo nie wiem jak ona się dla mnie nazywa:D

Nie jestem Angela :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 wrote:
    a nie ponosi Was dziewczyny wyobraźnia czasem?? jaka jest szansa że w takim natłoku for ciążowych i anonimowości może ktoś znajomy na Was trafić, chyba że opowiadacie na lewo i prawo że udzielacie się tutaj to co innego

Hela ja obstawiam ogólnie trola któremu dana osoba po prostu nie przypasowała i tyle. Nie piszę że to rodzina czy coś.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chodziło mi,ze to była być może brązowa męża :D ja to sie czasem obawiam o anonimowość tu,ale nikomu nie mowie o tym forum,wiec marne szanse,ale posnuc teorie zawsze można :D

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Ania no kurdę wchodzisz pierwszego dnia na forum przedstawiasz się piszesz że jesteś szczera kolejny post lecisz tak z grubej rury ? a potem znikasz?

Może i z grubej rury ale prawdę mówiąc nic złego nie napisała. Przedstawiła swoje zdanie jako obserwator -moim zdaniem nawet słusznie. Jest czas świąteczny, nie każdy ma czas siedzieć na forum

Hela85, mantissa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matkooo.. tez mam zgabczenie:D Ania przepraszam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mniejsza z tym to moje odczucia. Kiedyś o tym pisałyśmy i śmiałyśmy się że są ludzie którzy udają że są w ciąży i udzielają się na forum - tylko po co ? No ale może masz racje Ania że nie ma czasu :)

Lali lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    O matkooo.. tez mam zgabczenie:D Ania przepraszam :)

Spoko, spoko :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż twierdzi, że na forum może być dużo zboczencow udajacych kobiety w ciazy,ale ja nie wiem po co :p albo on snuje teorie ze porywacze dzieci, ze piszemy gdzie chcemy rodzic, gdzie prowadzimy ciążę, co nam dolega,gdzie mniej więcej mieszkamy i ze mogą śledzić :p

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem, ludzie maja dziwne jazdy ale nie popadajmy w paranoje :)

Hela85 lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta i Twój mąż ma sporo racji. Nie powinno się podawać takich informacji, trochę rozsądku w tym trzeba zachować.

Hela85 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez tak uważam, nie ma co przesadzac,bo tak to można by zamknąć się w czterech ścianach i bać wszystkiego i wszystkich

Anka1501, Hela85, mantissa lubią tę wiadomość

• KASIAB Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Mogę Ci polecić książkę R.Lupton "Siostra". Cudowna :)

o to będzie dobre dzięki:)

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAB wrote:
    o to będzie dobre dzięki:)

Nie ma sprawy :D

KASIAB lubi tę wiadomość

• KASIAB Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:
    KASIAB spi jak zabity wiec oklad moze jutro o ile do szpitala sie nie polozy :P

GOSHA dlatego ja jak chcialam sie od czego wymigac jako powod nie podawalam wymyslonej choroby, swojej czy dziecka, bo balam sie, ze sciagne na siebie jakies zlo za takie klamstewko :D

Angela skoro juz piszesz o Alinie to ja sie przyznam, ze moja pierwsza mysl po tym jej poscie dlugim w ktorym byl atak na Hweste, to byla taka ze to napisal mąż Hwesty :D!!!!

ano śpi bo wyleciałaś z herbatkami zamiast z ..okładem:)

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • Lali Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jutro wieczorem biore sie za pakowanie prezentow, juz mnie to przeraza bo troche tego jest.

Ciekawe czy moj Polcik bedzie zazdrosny jak sie pojawi mlodsza siostra? Teraz kladzie ciagle swoja glowke na brzuchu i mowi do brzucha"co ty tam robisz dziewczynko?" Ale mysle, ze nie bedzie latwo w pierwszych tygodniach :)

hwesta, mantissa lubią tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
‹‹ 1652 1653 1654 1655 1656 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ