Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Amy wrote:Miałam w sumie wątpliwości czy pisać, bo nie chce wam robić przykrości i was przed samymi świętami rozczarować, że jednak czasem używam mózgu
Nie ściemniaj, Ty nie masz mózgu więc jak chcesz go używać? To był po prostu jakiś przebłysk, nie myl go z obecnością tego cudownego organuswoją drogą - czy mózg to organ?
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
Dziś rano jak mój do pracy wstawał, po 6, wtedy też się Julek obudził. Leżę tak sobie, a w brzuszku imprezka
mówię do męża żeby dał rękę to poczuje jak mały kopie. On przyłożył głowę, a tam jeden kopniak za drugim
mąż nie mógł uwierzyć, że Julek jest TAKI aktywny! I powiedział po tym, że wcale się nie dziwi, że po nocach spać nie mogę skoro w brzuchu takie harce
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anka takie niskie PH jest dobre, bo się żadne infekcje nie przypałętają. Też bym tak chciała, bo mam z nimi wieczny problem, a teraz dodatkowo na noc muszę sobie wtykać w pipkę różne tabsy żeby owych infekcji nie złapać. Po założeniu szwu są one niebezpieczne więc zapobiegam. Nie wiem co zrobic żeby zejść z PH tak nisko ...
Najwyżej na czas malowania paznokci odepnę sobie brzuch? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Anka takie niskie PH jest dobre, bo się żadne infekcje nie przypałętają. Też bym tak chciała, bo mam z nimi wieczny problem, a teraz dodatkowo na noc muszę sobie wtykać w pipkę różne tabsy żeby owych infekcji nie złapać. Po założeniu szwu są one niebezpieczne więc zapobiegam. Nie wiem co zrobic żeby zejść z PH tak nisko ...
Najwyżej na czas malowania paznokci odepnę sobie brzuch?
Wcześniej tez miałam bakterie właśnie przy wyższym ph -
nick nieaktualny