Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFasia wrote:A ja miałam te z gatty, z takim śmiesznym miejscem na brzuch i ostatnio jak zakładałam i chciałam je wyżej naciągnąć to sobie dziurę palcem zrobiłam na wysokości pępka..
będę uważać żeby nie zrobić dziury. Dobrze, że przypomniałaś o tych dziurach bo ja mam tendencję do robieniaFasia lubi tę wiadomość
-
Amy wrote:ojej to gdzieś się tak załatwiła?
Nie wiem właśnieWczoraj i dziś byłam w galerii dokupić jeszcze jakieś prezenty i trochę zakupów spożywczych zrobić. W sklepach gorąco, a na zewnątrz tak wieje, że łeb chce urwać no i pewnie dużo nie trzeba i się załatwiłam
ja piernicze, katastrofa .. czuję, że jutro rano nie będę w stanie nic przełknąć a przecież wieczorem Wigilia i będzie można jeeeeeeść
Ja zawsze robię dziury w rajtkacho te ciążowe się wkurzyłam, bo na obcisłych kieckach tą dziurę "widać"
Aha, pamiętaj że po Świętach masz wrzucić focię w nowej kiecuni
Amy lubi tę wiadomość
-
Jestem dziś wykończona, chyba za dużo się nałaziłam
dobrze, że teraz kilka dni świątecznych, później mąż ma wolne aż do 6 stycznia więc też po sklepach łazic nie będę. Dobrze, czas na odpoczynek, bo ostatnio za dużo łażę
Kupiłam farbę do włosów więc jeszcze mnie dziś czeka farbowankoNie chce mi się ale mam tyle siwych włosów, że mąż wczoraj zgłosił sprzeciw, że On siwej nie brał! I jeszcze specjalnie 4lata młodszą, a ja już siwieję
przed trzydziestką
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 16:39
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Nie wiem właśnie
Wczoraj i dziś byłam w galerii dokupić jeszcze jakieś prezenty i trochę zakupów spożywczych zrobić. W sklepach gorąco, a na zewnątrz tak wieje, że łeb chce urwać no i pewnie dużo nie trzeba i się załatwiłam
ja piernicze, katastrofa .. czuję, że jutro rano nie będę w stanie nic przełknąć a przecież wieczorem Wigilia i będzie można jeeeeeeść
Ja zawsze robię dziury w rajtkacho te ciążowe się wkurzyłam, bo na obcisłych kieckach tą dziurę "widać"
Aha, pamiętaj że po Świętach masz wrzucić focię w nowej kiecuni
A tu taka mała menda pamiętała! a idz!
Fasia weź ugotuj ziemniaki w mundurkach, włóż je w sciereczkę, jak nie chcesz jej wybrudzić to rozłóż rozcięty woreczek foliowy i na nie ziemniaki, troszkę je rozwal widelcem zwin w pasek 10 cm, taki który Ci przysłoni całą szyję, i przyłóż. Może być za gorące więc możesz do ściereczki dołożyć jakić niewielki ręcznik...ale żeby przebijało ciępło i tak siedź z tym na szyi aż ziemniaki będą już chłodne... Mnie to zawsze pomaga, może nie od razu, ale rano już praktycznie po bólu gardła śladu nie ma
Fasia lubi tę wiadomość
-
Hela85 wrote:opinie są różne, jedni nienawidzą inni uwielbiają, mnie nie odpowiadało a lubię testować,jedynie co to zapach był ciekawy,sporo ich kupiłam swego czasu i myje nimi teraz psy oraz pędzle do makijażu, skóra mi po nich aż skrzypiała a tak bardzo czyścić jej nie wolno bo usuwamy te warstwy na skórze które są ochronne
wyruszam spod pracy brata i ciekawe za ile będę w domu, normalnie ok 2h a teraz pewnie utknę w największych korkach:( -
Fasia wrote:Jestem dziś wykończona, chyba za dużo się nałaziłam
dobrze, że teraz kilka dni świątecznych, później mąż ma wolne aż do 6 stycznia więc też po sklepach łazic nie będę. Dobrze, czas na odpoczynek, bo ostatnio za dużo łażę
Kupiłam farbę do włosów więc jeszcze mnie dziś czeka farbowankoNie chce mi się ale mam tyle siwych włosów, że mąż wczoraj zgłosił sprzeciw, że On siwej nie brał! I jeszcze specjalnie 4lata młodszą, a ja już siwieję
przed trzydziestką
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 16:44
-
Fasia wrote:A ja miałam te z gatty, z takim śmiesznym miejscem na brzuch i ostatnio jak zakładałam i chciałam je wyżej naciągnąć to sobie dziurę palcem zrobiłam na wysokości pępka..
Ja kupiłam ale jakieś normalne w sensie nie ciążowe z wytlaczanym wzorem, melduję że sałatka zrobiona,ciasto w trakcie więc niedużo zostało:)
Fasia no ja z katarem się mecze a na gardło to coś do ssania lub syrop prenalen dla nas -
Amy wrote:hehehe dzisiaj tą kiecę prałąm i sobie myślę - pewnia zapomniały i mi się upiecze robienie zdjęcia
A tu taka mała menda pamiętała! a idz!
Fasia weź ugotuj ziemniaki w mundurkach, włóż je w sciereczkę, jak nie chcesz jej wybrudzić to rozłóż rozcięty woreczek foliowy i na nie ziemniaki, troszkę je rozwal widelcem zwin w pasek 10 cm, taki który Ci przysłoni całą szyję, i przyłóż. Może być za gorące więc możesz do ściereczki dołożyć jakić niewielki ręcznik...ale żeby przebijało ciępło i tak siedź z tym na szyi aż ziemniaki będą już chłodne... Mnie to zawsze pomaga, może nie od razu, ale rano już praktycznie po bólu gardła śladu nie ma
ooooo! Nie słyszałam o takich metodach. Pewnie, że skorzystam! Dzięki
Ja zawsze pamietam o zdjęciach hehetakże sorry winetou czekam na zdjęcia
Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzaraz się zbieram do prasowania koszul póki są jeszcze mokre
ale jakoś mi się nei chce wstać..
a dzisiaj pozbyłam się 100 lekką ręką i nic nie kupiłąm!!!!!
koszulkę białą na ramiączkach żeby ją ubrać pod prześwitującą białą bluzkę
rajtki
korektor pod oczy
ferrero roche!!!!
tylko to ostatnie było wartę 20 zł !!!iwonka1077, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Eweliśka moja koleżanka cała ciążę brała sterydy i to dość powazne ze względu na chorobę nerek. Nie miały żadnego wpływu na dziecko
no a tego typu sterydy są dość silne..
ale wiadomo, jak organizm potrzebuje, tzn że sam czegoś nie produkuje i to co dostarczamy sami nie jest odkładane w naszym organizmie żeby nam "znienacka" zaszkodzić tylko włąśnie usprawnić działanie czegoś, co sobie samo nie radzi -
KasiaB - ja dopiero kilka dni temu zuważyłam te siwulce! Mam już lekkie odrosty i w ich miejscu patrzę, a tam mi się cos srebrzy .. masakra! Przy dziecku osiwieję do reszty w rok hehe
IWONKA - ja już nie wchodzę w nie ciązowe rajstopy. Zresztą w nic nie ciązowego nie wchodzę, no poza swetrami. Ta dziura dość spora więc jednak lekko przebija przez obcisłą sukienkę. Zamówiłam wczoraj z allegro czarne 100den, mam nadzieje, że jutro dojdą :>
Swoją drogą znowu kupiłam kieckę w Szachownicy! Obiecuję sobie, że więcej do tego sklepu nie wejdę !! No szlag by ich trafił! Co tam jestem to mają coś nowego w czym wyglądam fajnieno i wszystko tanie jak barszcz to jak tu nie kupić ?
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:no a tego typu sterydy są dość silne..
ale wiadomo, jak organizm potrzebuje, tzn że sam czegoś nie produkuje i to co dostarczamy sami nie jest odkładane w naszym organizmie żeby nam "znienacka" zaszkodzić tylko włąśnie usprawnić działanie czegoś, co sobie samo nie radzi
Amy nie chciałam tego pisać ale co mi tam... Czasem coś mądrego napiszeszFasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Amy nie chciałam tego pisać ale co mi tam... Czasem coś mądrego napiszesz
Miałam w sumie wątpliwości czy pisać, bo nie chce wam robić przykrości i was przed samymi świętami rozczarować, że jednak czasem używam mózgu
ale uznaj to za jednorazowy mój wybryk ;P
Idę prasować koszuliAnka1501 lubi tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:Fasia no dokładnie ale czy ci przyjdą te z allegro?żebyś bez rajstop nie zostala hiihi
Ja te nie ciążowe pod brzuch zaginam normalnie nie próbowałam ich zakładać
Jak nie dojdą to podskoczę do rossmana, bo tam widziałam dziś jakieś z gatty czy z marylin ciążowe. Ale myśle, że te z allegro nawet dziś mogą dojść. Ostatnio kurier z poczty z moim spadochronem (czyt. kurtką) przyszedł o 21.40 !!
Swoją drogą AMY - ten Twój spadochron się przyjął i moja kurta własnie tak jest nazywana przez domownikówAmy, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
Moja lekarka dziś mówiła, że ostatnio w szpitalu przyjęli babke do porodu no i zrobili jej usg, żeby mniej więcej ocenić wagę malucha... No i usg pokazało 6kg
oczywiście wzięli babke od razu na cesarke i okazało się, że waga była prawie 4,5kg a nie 6kg jak pokazało usg. Po prostu dzidzia była bardzo krótka i dlatego usg tak oszukalo