X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 wrote:
    Rudzia szybko zleci i będziesz znowu z rodziną,buziaki:)

OOOO Alina,już myślałam że nie wrócisz,fajnie że jesteś, co tam że późno w nocy pisz jak chcesz.

Tłumy w Arkadii ze aż słabo się robi człowiekowi,ludzie jacyś zamotani łażą,nie patrzą przed siebie,spadam stąd, kupiłam co chciałam:)
    ja też już dziękuję za łażenie po sklepach, tłumy u nas niesamowite. za czym? powiedzcie mi za czym dzień przed wigilią? przecież tyle rzeczy można kupić wcześniej.
    u mnie w rodzinie 2 dni przed wigilia już nosa nie wychylamy w miasto a już kategoryczny zakaz zakupów mają w wigilię!!
    to wszystko w obronie tych wszystkich pracowników ktorzy muszą spędzać święta w supermarketach bo jakiś tam Kowalski sobie zapomniał masła kupić!

w wigilię powinno być wszystko zamknięte wg mnie.

HELA miałam pytać, podasz mi nazwę tej pasty bez fluoru?
    no i jaki szampon polecasz z tych wege?:)

Hela85, weronika86 lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AlinaMoon wrote:
    Dzięki Hela, czasem ciężko tak wpleść się do rozmowy, zwłaszcza jak jest bardzo humorystyczna, Wy macie już swoje większe lub mniejsze przyjaźnie,nadrobię na l4 a teraz już wracam do pracy, przerwa mija:(
    daj spokój gdzie będziesz do pracy wracała:D siedź tu z nami:D
    a tak serio to u Ciebie zupełnie odwrotnie niż u mnie, w pracy mam masę luzu i siedzę na forum a na wolnym pewnie po nowym roku już nie będzie mnie tak często;)

AlinaMoon lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • 8485 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny jak robicie makielki i sledzie w śmietanie?

weronika86 lubi tę wiadomość

https://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
    Aniołek Lipiec 2017[*]
    Aniołek czerwiec 2013[*]
    Aniołek styczeń 2014 [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka napisze Ci za ok godzinę bo jestem na mieście i z tel to mnie szlag by trafił jakbym miała coś napisać dłuzszego a posty mi czesto kasuje więc bym sie chyba wściekła

Robotka1 lubi tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alina dzięki za odpowiedź, jesteś wegetarianką??:)
    bo u nas HELA jest weganką i już kilka patentów od niej wdrożyłam w życie:D
    między innymi prezenty dla najbliższych eko:D ale się zdziwią:)
    no właśnie puki co pod ręką mam rossmana i tylko tam się zaopatruję w to co potrzebuję,
    szampon w kostce?? ło jesuśku nie wiem nawet jak się tego używa:D
    ale właśnie teraz jak skończę swój wezmę z alterry z ciekawości jak na nią moje włosy zareagują:)

aa to rozumiem, praca na okrągło na Okęciu:)
    to trzymaj się i do następnego razu:)

HELA jasne:) dodaj coś od siebie:D Ty tam się znasz:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 13:14

Hela85 lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • ziolko Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki :)
    widzę, że już atmosfera świąteczna od kilku dni się utrzymuje :)

Ja jakoś w ogóle nie czuję, że już jutro Wigilia... może dlatego że leże w łóżku zamiast sprzątać i przygotowywać potrawy świąteczne? :( nawet choinki nie ubierałam, tylko się przyglądałam jak to robią mąż z moim bratem. Wydawałam tylko polecenia gdzie czego jeszcze brakuje :D

Ja w styczniu chyba będę mieć zakładany pessar (czy jak to się tam nazywa), bo niestety stan mojej szyjki się nie poprawia, mimo leżenia i ogólnego oszczędzania się. No ale cóż, dla Maleństwa wszystko... :) jak mus to mus.

Przy okazji chciałabym Wam złożyć najserdeczniejsze życzenia świąteczne! przede wszystkim życzę zdrowych Świąt, bez problemów i zamartwiania się o nasze Dzieciaczki w brzuszkach :) ja sama postaram się wyłączyć złe myśli chociaż na czas Świąt :)
    No i obżerajcie się ale z umiarem!!! :D :D buziaczki dla wszystkich Mamusiek :* :*

Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość

Aniołek 07.05.2014r.- 10tc.
    Synek 19.04.2015r.
    3i49vcqg486cyhk3.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wypraszam sobie ZIÓŁKO :D ja mogę się obżerać bez umiaru już:D glukoza zrobiona haha :D
    a tak serio to przyznam że nawet nie jestem w stanie zjeść tyle co przed ciążą:)
    wczorajsza wigilia była tego przykładem, już po barszczu i połowie drugiego dania miałam serdecznie dość

no to kochana zdrowiejcie, wydawaj nadal polecenia i spędzajcie święta maksymalnie rodzinnie:D

ziolko lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakie w kostce, gdzie to??

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 wrote:
    chyba się skasowałao później Ci napisze bo juz muszę !!! kończyć, z ropboty mnie wyleją

Hela85 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AlinaMoon wrote:
    chyba się skasowałao później Ci napisze bo juz muszę !!! kończyć, z ropboty mnie wyleją
    ok, ja kupiłam kiedyś mydło laurowe alleppo czy jakoś tak i taki kołtun zrobiłam tym na głowie, myślałam że będę musiała ściąć, jak to takie to nie wiem ale podaj może na mężu wypróbuję:0

ziołko będzie dobrze, oszczędzaj się i jak Robotka mówi wydawaj polecenia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 13:31

Robotka1, weronika86 lubią tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 wrote:
    ciekawska:D hihi
    no co Ty miałaś takie coś?? i skołtuniłaś włosy??:D hhe dobre:D

ok lecę na obchód po firmie i po wodę mineralną bo mnie suszy jak na kacu:)

Hela85 lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    ciekawska:D hihi
    no co Ty miałaś takie coś?? i skołtuniłaś włosy??:D hhe dobre:D

ok lecę na obchód po firmie i po wodę mineralną bo mnie suszy jak na kacu:)
    no było takie rozsławione mydło aleppo na wszystko podobno super a okazało się do du.., ani na cerę bo wysuszało ani na włosy, psy w tym myję żeby zużyć:)

w metrze mam zasięg no niemożliwe

Robotka1 lubi tę wiadomość

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela mów lepiej co tam nakupiłaś?

ja niestety jestem uziemiona:( mąż w pracy, ale jak wróci to jedziemy do mamusi:D
    u nas ciągle leje i pewnie przez to klimat świąteczny nie funkcjonuje u mnie:( choinki też nie mam bo wracamy dopiero po nowym roku

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wróciłam ze sklepu, jeszcze kilka drobiazgów musiałam dokupić. Leje tak, że się nic nie chce. Ledwie dałam radę ustać do kasy bo mi słabo, duszno i gorąco zrobiło :-/
    Ległam na kanapie, gotować będę później.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 13:49

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    Hela mów lepiej co tam nakupiłaś?

ja niestety jestem uziemiona:( mąż w pracy, ale jak wróci to jedziemy do mamusi:D
    u nas ciągle leje i pewnie przez to klimat świąteczny nie funkcjonuje u mnie:( choinki też nie mam bo wracamy dopiero po nowym roku
    kupiłam sobie krem z Kiehl,s z avocado pod oczy bo chorowałam na niego od dawna a z internetu nie chciałam kupić no i skusiłam się na serum ponoć cudowne Midnight Recovery, wiem mąż mnie zabije 01icon_lol2.gif
    a tak to jakieś duperele, herbatki, czekolady robione domowo i z phenome olejek dla mam przeciw rozstępom wypróbuję, było 50% taniej, chciałam do smyka wejść ale kolejka aż poza sklep, masakra, podziękowałam, męczące takie tłumy, miałam w planie więcej połazić ale nie da się

Eweliśka lubi tę wiadomość

• iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny u mnie dziś rano to nawet słońce się pokazało,i nie pada
    Ja pierniczki wczoraj zrobiłam dziś się biorę za ciasto i później sałatka i farsz do pierogów,jeszcze poprasowac parę rzeczy muszę chyba dam radę ,się okaże

Krysti lubi tę wiadomość

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i jeszcze pakowanie prezentów i pomalować sobie u nóżek paznokietki,no to będzie nie lada wyczyn,po nim pewnie padne już.. :)

Rudzia, Hela85 lubią tę wiadomość

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie od rana sloneczko, ale wczoraj padalo caly dzien.. A jutro ma byc snieg ;)

Nie wiem czy w Polsce tez to jest ale tu w Szwecji teraz na H&M jest wyprzedaz online i wszystko poobnizane o bardzo duzy procent :P zakupilam Malej butki i body :) dzis powinny przyjsc ;)

Hela85 lubi tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwonka1077 wrote:
    A i jeszcze pakowanie prezentów i pomalować sobie u nóżek paznokietki,no to będzie nie lada wyczyn,po nim pewnie padne już.. :)

Dasz w ogole rade? :O ja juz bym nawet nie probowala bo wiem ze na jednym paznokciu by sie skonczylo :D

Hela85, iwonka1077, Fasia lubią tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja makowiec zaraz wstawiam :) juz się piekarnik grzeje :) będzie pachnialo świętami :)

Hela85, Eweliśka, Krysti lubią tę wiadomość

‹‹ 1659 1660 1661 1662 1663 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ