X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 wrote:
    Rudzia szybko zleci i będziesz znowu z rodziną,buziaki:)

OOOO Alina,już myślałam że nie wrócisz,fajnie że jesteś, co tam że późno w nocy pisz jak chcesz.

Tłumy w Arkadii ze aż słabo się robi człowiekowi,ludzie jacyś zamotani łażą,nie patrzą przed siebie,spadam stąd, kupiłam co chciałam:)
    ja też już dziękuję za łażenie po sklepach, tłumy u nas niesamowite. za czym? powiedzcie mi za czym dzień przed wigilią? przecież tyle rzeczy można kupić wcześniej.
    u mnie w rodzinie 2 dni przed wigilia już nosa nie wychylamy w miasto a już kategoryczny zakaz zakupów mają w wigilię!!
    to wszystko w obronie tych wszystkich pracowników ktorzy muszą spędzać święta w supermarketach bo jakiś tam Kowalski sobie zapomniał masła kupić!

w wigilię powinno być wszystko zamknięte wg mnie.

HELA miałam pytać, podasz mi nazwę tej pasty bez fluoru?
    no i jaki szampon polecasz z tych wege?:)

Hela85, weronika86 lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AlinaMoon wrote:
    Dzięki Hela, czasem ciężko tak wpleść się do rozmowy, zwłaszcza jak jest bardzo humorystyczna, Wy macie już swoje większe lub mniejsze przyjaźnie,nadrobię na l4 a teraz już wracam do pracy, przerwa mija:(
    daj spokój gdzie będziesz do pracy wracała:D siedź tu z nami:D
    a tak serio to u Ciebie zupełnie odwrotnie niż u mnie, w pracy mam masę luzu i siedzę na forum a na wolnym pewnie po nowym roku już nie będzie mnie tak często;)

AlinaMoon lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • 8485 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny jak robicie makielki i sledzie w śmietanie?

weronika86 lubi tę wiadomość

https://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
    Aniołek Lipiec 2017[*]
    Aniołek czerwiec 2013[*]
    Aniołek styczeń 2014 [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka napisze Ci za ok godzinę bo jestem na mieście i z tel to mnie szlag by trafił jakbym miała coś napisać dłuzszego a posty mi czesto kasuje więc bym sie chyba wściekła

Robotka1 lubi tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alina dzięki za odpowiedź, jesteś wegetarianką??:)
    bo u nas HELA jest weganką i już kilka patentów od niej wdrożyłam w życie:D
    między innymi prezenty dla najbliższych eko:D ale się zdziwią:)
    no właśnie puki co pod ręką mam rossmana i tylko tam się zaopatruję w to co potrzebuję,
    szampon w kostce?? ło jesuśku nie wiem nawet jak się tego używa:D
    ale właśnie teraz jak skończę swój wezmę z alterry z ciekawości jak na nią moje włosy zareagują:)

aa to rozumiem, praca na okrągło na Okęciu:)
    to trzymaj się i do następnego razu:)

HELA jasne:) dodaj coś od siebie:D Ty tam się znasz:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 13:14

Hela85 lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • ziolko Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki :)
    widzę, że już atmosfera świąteczna od kilku dni się utrzymuje :)

Ja jakoś w ogóle nie czuję, że już jutro Wigilia... może dlatego że leże w łóżku zamiast sprzątać i przygotowywać potrawy świąteczne? :( nawet choinki nie ubierałam, tylko się przyglądałam jak to robią mąż z moim bratem. Wydawałam tylko polecenia gdzie czego jeszcze brakuje :D

Ja w styczniu chyba będę mieć zakładany pessar (czy jak to się tam nazywa), bo niestety stan mojej szyjki się nie poprawia, mimo leżenia i ogólnego oszczędzania się. No ale cóż, dla Maleństwa wszystko... :) jak mus to mus.

Przy okazji chciałabym Wam złożyć najserdeczniejsze życzenia świąteczne! przede wszystkim życzę zdrowych Świąt, bez problemów i zamartwiania się o nasze Dzieciaczki w brzuszkach :) ja sama postaram się wyłączyć złe myśli chociaż na czas Świąt :)
    No i obżerajcie się ale z umiarem!!! :D :D buziaczki dla wszystkich Mamusiek :* :*

Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość

Aniołek 07.05.2014r.- 10tc.
    Synek 19.04.2015r.
    3i49vcqg486cyhk3.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wypraszam sobie ZIÓŁKO :D ja mogę się obżerać bez umiaru już:D glukoza zrobiona haha :D
    a tak serio to przyznam że nawet nie jestem w stanie zjeść tyle co przed ciążą:)
    wczorajsza wigilia była tego przykładem, już po barszczu i połowie drugiego dania miałam serdecznie dość

no to kochana zdrowiejcie, wydawaj nadal polecenia i spędzajcie święta maksymalnie rodzinnie:D

ziolko lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakie w kostce, gdzie to??

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 wrote:
    chyba się skasowałao później Ci napisze bo juz muszę !!! kończyć, z ropboty mnie wyleją

Hela85 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AlinaMoon wrote:
    chyba się skasowałao później Ci napisze bo juz muszę !!! kończyć, z ropboty mnie wyleją
    ok, ja kupiłam kiedyś mydło laurowe alleppo czy jakoś tak i taki kołtun zrobiłam tym na głowie, myślałam że będę musiała ściąć, jak to takie to nie wiem ale podaj może na mężu wypróbuję:0

ziołko będzie dobrze, oszczędzaj się i jak Robotka mówi wydawaj polecenia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 13:31

Robotka1, weronika86 lubią tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 wrote:
    ciekawska:D hihi
    no co Ty miałaś takie coś?? i skołtuniłaś włosy??:D hhe dobre:D

ok lecę na obchód po firmie i po wodę mineralną bo mnie suszy jak na kacu:)

Hela85 lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    ciekawska:D hihi
    no co Ty miałaś takie coś?? i skołtuniłaś włosy??:D hhe dobre:D

ok lecę na obchód po firmie i po wodę mineralną bo mnie suszy jak na kacu:)
    no było takie rozsławione mydło aleppo na wszystko podobno super a okazało się do du.., ani na cerę bo wysuszało ani na włosy, psy w tym myję żeby zużyć:)

w metrze mam zasięg no niemożliwe

Robotka1 lubi tę wiadomość

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela mów lepiej co tam nakupiłaś?

ja niestety jestem uziemiona:( mąż w pracy, ale jak wróci to jedziemy do mamusi:D
    u nas ciągle leje i pewnie przez to klimat świąteczny nie funkcjonuje u mnie:( choinki też nie mam bo wracamy dopiero po nowym roku

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wróciłam ze sklepu, jeszcze kilka drobiazgów musiałam dokupić. Leje tak, że się nic nie chce. Ledwie dałam radę ustać do kasy bo mi słabo, duszno i gorąco zrobiło :-/
    Ległam na kanapie, gotować będę później.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 13:49

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    Hela mów lepiej co tam nakupiłaś?

ja niestety jestem uziemiona:( mąż w pracy, ale jak wróci to jedziemy do mamusi:D
    u nas ciągle leje i pewnie przez to klimat świąteczny nie funkcjonuje u mnie:( choinki też nie mam bo wracamy dopiero po nowym roku
    kupiłam sobie krem z Kiehl,s z avocado pod oczy bo chorowałam na niego od dawna a z internetu nie chciałam kupić no i skusiłam się na serum ponoć cudowne Midnight Recovery, wiem mąż mnie zabije 01icon_lol2.gif
    a tak to jakieś duperele, herbatki, czekolady robione domowo i z phenome olejek dla mam przeciw rozstępom wypróbuję, było 50% taniej, chciałam do smyka wejść ale kolejka aż poza sklep, masakra, podziękowałam, męczące takie tłumy, miałam w planie więcej połazić ale nie da się

Eweliśka lubi tę wiadomość

• iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny u mnie dziś rano to nawet słońce się pokazało,i nie pada
    Ja pierniczki wczoraj zrobiłam dziś się biorę za ciasto i później sałatka i farsz do pierogów,jeszcze poprasowac parę rzeczy muszę chyba dam radę ,się okaże

Krysti lubi tę wiadomość

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i jeszcze pakowanie prezentów i pomalować sobie u nóżek paznokietki,no to będzie nie lada wyczyn,po nim pewnie padne już.. :)

Rudzia, Hela85 lubią tę wiadomość

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie od rana sloneczko, ale wczoraj padalo caly dzien.. A jutro ma byc snieg ;)

Nie wiem czy w Polsce tez to jest ale tu w Szwecji teraz na H&M jest wyprzedaz online i wszystko poobnizane o bardzo duzy procent :P zakupilam Malej butki i body :) dzis powinny przyjsc ;)

Hela85 lubi tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwonka1077 wrote:
    A i jeszcze pakowanie prezentów i pomalować sobie u nóżek paznokietki,no to będzie nie lada wyczyn,po nim pewnie padne już.. :)

Dasz w ogole rade? :O ja juz bym nawet nie probowala bo wiem ze na jednym paznokciu by sie skonczylo :D

Hela85, iwonka1077, Fasia lubią tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja makowiec zaraz wstawiam :) juz się piekarnik grzeje :) będzie pachnialo świętami :)

Hela85, Eweliśka, Krysti lubią tę wiadomość

‹‹ 1659 1660 1661 1662 1663 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ