Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hela85 wrote:Rudzia szybko zleci i będziesz znowu z rodziną,buziaki:)
OOOO Alina,już myślałam że nie wrócisz,fajnie że jesteś, co tam że późno w nocy pisz jak chcesz.
Tłumy w Arkadii ze aż słabo się robi człowiekowi,ludzie jacyś zamotani łażą,nie patrzą przed siebie,spadam stąd, kupiłam co chciałam:)
u mnie w rodzinie 2 dni przed wigilia już nosa nie wychylamy w miasto a już kategoryczny zakaz zakupów mają w wigilię!!
to wszystko w obronie tych wszystkich pracowników ktorzy muszą spędzać święta w supermarketach bo jakiś tam Kowalski sobie zapomniał masła kupić!
w wigilię powinno być wszystko zamknięte wg mnie.
HELA miałam pytać, podasz mi nazwę tej pasty bez fluoru?
no i jaki szampon polecasz z tych wege?Hela85, weronika86 lubią tę wiadomość
-
AlinaMoon wrote:Dzięki Hela, czasem ciężko tak wpleść się do rozmowy, zwłaszcza jak jest bardzo humorystyczna, Wy macie już swoje większe lub mniejsze przyjaźnie,nadrobię na l4 a teraz już wracam do pracy, przerwa mija:(
a tak serio to u Ciebie zupełnie odwrotnie niż u mnie, w pracy mam masę luzu i siedzę na forum a na wolnym pewnie po nowym roku już nie będzie mnie tak często;)AlinaMoon lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Alina dzięki za odpowiedź, jesteś wegetarianką??
bo u nas HELA jest weganką i już kilka patentów od niej wdrożyłam w życie:D
między innymi prezenty dla najbliższych eko:D ale się zdziwią
no właśnie puki co pod ręką mam rossmana i tylko tam się zaopatruję w to co potrzebuję,
szampon w kostce?? ło jesuśku nie wiem nawet jak się tego używa:D
ale właśnie teraz jak skończę swój wezmę z alterry z ciekawości jak na nią moje włosy zareagują
aa to rozumiem, praca na okrągło na Okęciu:)
to trzymaj się i do następnego razu:)
HELA jasne:) dodaj coś od siebie:D Ty tam się znasz:DWiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 13:14
Hela85 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki
widzę, że już atmosfera świąteczna od kilku dni się utrzymuje
Ja jakoś w ogóle nie czuję, że już jutro Wigilia... może dlatego że leże w łóżku zamiast sprzątać i przygotowywać potrawy świąteczne?nawet choinki nie ubierałam, tylko się przyglądałam jak to robią mąż z moim bratem. Wydawałam tylko polecenia gdzie czego jeszcze brakuje
Ja w styczniu chyba będę mieć zakładany pessar (czy jak to się tam nazywa), bo niestety stan mojej szyjki się nie poprawia, mimo leżenia i ogólnego oszczędzania się. No ale cóż, dla Maleństwa wszystko...jak mus to mus.
Przy okazji chciałabym Wam złożyć najserdeczniejsze życzenia świąteczne! przede wszystkim życzę zdrowych Świąt, bez problemów i zamartwiania się o nasze Dzieciaczki w brzuszkachja sama postaram się wyłączyć złe myśli chociaż na czas Świąt
No i obżerajcie się ale z umiarem!!!buziaczki dla wszystkich Mamusiek :* :*
Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
no wypraszam sobie ZIÓŁKO
ja mogę się obżerać bez umiaru już
glukoza zrobiona haha
a tak serio to przyznam że nawet nie jestem w stanie zjeść tyle co przed ciążą
wczorajsza wigilia była tego przykładem, już po barszczu i połowie drugiego dania miałam serdecznie dość
no to kochana zdrowiejcie, wydawaj nadal polecenia i spędzajcie święta maksymalnie rodzinnie:Dziolko lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlinaMoon wrote:chyba się skasowałao później Ci napisze bo juz muszę !!! kończyć, z ropboty mnie wyleją
ziołko będzie dobrze, oszczędzaj się i jak Robotka mówi wydawaj poleceniaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 13:31
Robotka1, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Hela85 wrote:jakie w kostce, gdzie to??
no co Ty miałaś takie coś?? i skołtuniłaś włosy??hhe dobre:D
ok lecę na obchód po firmie i po wodę mineralną bo mnie suszy jak na kacu:)Hela85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:ciekawska:D hihi
no co Ty miałaś takie coś?? i skołtuniłaś włosy??hhe dobre:D
ok lecę na obchód po firmie i po wodę mineralną bo mnie suszy jak na kacu:)
w metrze mam zasięg no niemożliweRobotka1 lubi tę wiadomość
-
Hela mów lepiej co tam nakupiłaś?
ja niestety jestem uziemiona:( mąż w pracy, ale jak wróci to jedziemy do mamusi:D
u nas ciągle leje i pewnie przez to klimat świąteczny nie funkcjonuje u mnie:( choinki też nie mam bo wracamy dopiero po nowym roku -
nick nieaktualnyJa wróciłam ze sklepu, jeszcze kilka drobiazgów musiałam dokupić. Leje tak, że się nic nie chce. Ledwie dałam radę ustać do kasy bo mi słabo, duszno i gorąco zrobiło
Ległam na kanapie, gotować będę później.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 13:49
-
nick nieaktualnyEweliśka wrote:Hela mów lepiej co tam nakupiłaś?
ja niestety jestem uziemiona:( mąż w pracy, ale jak wróci to jedziemy do mamusi:D
u nas ciągle leje i pewnie przez to klimat świąteczny nie funkcjonuje u mnie:( choinki też nie mam bo wracamy dopiero po nowym roku
a tak to jakieś duperele, herbatki, czekolady robione domowo i z phenome olejek dla mam przeciw rozstępom wypróbuję, było 50% taniej, chciałam do smyka wejść ale kolejka aż poza sklep, masakra, podziękowałam, męczące takie tłumy, miałam w planie więcej połazić ale nie da sięEweliśka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny u mnie dziś rano to nawet słońce się pokazało,i nie pada
Ja pierniczki wczoraj zrobiłam dziś się biorę za ciasto i później sałatka i farsz do pierogów,jeszcze poprasowac parę rzeczy muszę chyba dam radę ,się okażeKrysti lubi tę wiadomość
-
U mnie od rana sloneczko, ale wczoraj padalo caly dzien.. A jutro ma byc snieg
Nie wiem czy w Polsce tez to jest ale tu w Szwecji teraz na H&M jest wyprzedaz online i wszystko poobnizane o bardzo duzy procentzakupilam Malej butki i body
dzis powinny przyjsc
Hela85 lubi tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:A i jeszcze pakowanie prezentów i pomalować sobie u nóżek paznokietki,no to będzie nie lada wyczyn,po nim pewnie padne już..
Dasz w ogole rade?ja juz bym nawet nie probowala bo wiem ze na jednym paznokciu by sie skonczylo
Hela85, iwonka1077, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny