X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Którąś z Was polecala jakiś czas temu przepis na sernik z mlekiem skondensowanym wiecie może czy to mleko najpierw trzeba zagotowac czy dac do ciasta takie prosto z puszki?

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 12:57

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Którąś z Was polecala jakiś czas temu przepis na sernik z mlekiem skondensowanym wiecie może czy to mleko najpierw trzeba zagotowac czy dac do ciasta takie prosto z puszki?

Nie wiem o jaki przepis konkretnie chodzi ale na 100% takie prosto z puszki, płynne.

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adk_1989 wrote:
    Nie wiem o jaki przepis konkretnie chodzi ale na 100% takie prosto z puszki, płynne.

Dzięki :) juz się leje :)

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    A rajstopy nosicie pod brzuch czy na brzuch ciążowe? Ja mam te gatta mamma,i to rozmiar 3 sobie kupilam,ale tak jakby je czuje na brzuszku

ja mam cały czas zwykłe te sprzed ciąży, kupuje w outlecie calzedonii i cały czas rozmiar 2/s nie cisną mnie ale też nie chodzę długo bo w domu większość to w leginsach

weronika86 lubi tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bryy:D
    wczoraj zakupiłam w rossmanie rajtki ciążowe na tą moją wigilię wczorajszą. są super:) mogłam wziąć mniejsze ale co tam, będą na całą zimę:D fajne czarne den 60:)

byłam rano na glukozie....
    wypiłam duszkiem, poszło gładziutko, nawet popijać nie musiałam:)
    ale to co działo się ze mną po 15 minutach to parodia:) wzięły mnie na kozetkę i przespałam te dwie godziny prawie całe:)
    cieszę się że już jestem po:)
    i oczywiście już cukierka zjadłam a tak się zarzekałam że na słodkie nie spojrzę :)

przeczytałam o jakiejś Alinie ale nie mogę jej znaleźć;/ ehhh lubię takie akcje:D

Amy, Lali lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    wczoraj zakupiłam w rossmanie rajtki ciążowe na tą moją wigilię wczorajszą. są super:) mogłam wziąć mniejsze ale co tam, będą na całą zimę:D fajne czarne den 60:)

ale to co działo się ze mną po 15 minutach to parodia:) wzięły mnie na kozetkę i przespałam te dwie godziny prawie całe:)
    i oczywiście już cukierka zjadłam a tak się zarzekałam że na słodkie nie spojrzę :)

przeczytałam o jakiejś Alinie ale nie mogę jej znaleźć;/ ehhh lubię takie akcje:D
    Ja miałam to samo, wypiłam "napój" ze smakiem, a po 15 minutach kozetka :D

Robotka1 lubi tę wiadomość

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 12:57

Robotka1, adk_1989, Eweliśka, KasiaKwiatek, Fasia, Bambi85, Gosha, mimka84, weronika86 lubią tę wiadomość

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski, jak mi się dzisiaj nudzi tragicznie w pracy. Mogłam wogóle nie przychodzić, albo co najmniej pójść już do domu ale szefowa będzie późno w biurze dzisiaj i nie ma mnie kto "puścić" wcześniej :/ A w domu tyle roboty :/ szlag mnie trafia

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LILIOE trzymaj się i zdrowych spokojnych świąt życzę również:)
    ja też pewnie na czas świąt zniknę:) ale to zrozumiałe:)

Klaudia hehe to też miałaś wesoło:D dobrze że to już za mną, normalnie nie mogłam usiedzieć na krześle tak mi było źle,

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adk_1989 wrote:
    Laski, jak mi się dzisiaj nudzi tragicznie w pracy. Mogłam wogóle nie przychodzić, albo co najmniej pójść już do domu ale szefowa będzie późno w biurze dzisiaj i nie ma mnie kto "puścić" wcześniej :/ A w domu tyle roboty :/ szlag mnie trafia
    to samo! w domu w ciul roboty a ja siedzę, piernika muszę zrobić, ubrać hoinkę popakować nieszczęsne prezenty i porobić zawieszki do pierników. ehhh kiedy ? kiedy sie pytam:P

a jutro od samego rana u mamy już robimy sałatki i ogólnie przygotowania:)

a mnie uwaga! gardło drapie z powrotem!
    wkurwiłam się na dwóch pracowników bo przyszli zachrypnięci już ze dwa dni i powiedziałam że jak się rozchoruję to mnie już nie zobaczą więcej w pracy!
    ciule! buuu

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:

Alina od 1568 strony. W sumie jej wypowiedzi dają do myślenia :)

Robotka1, AlinaMoon lubią tę wiadomość

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzisiaj trochę leniwie trochę pracowicie bo drugie ciasto juz w piekarniku siedzi potem tylko kremy sałatka i koniec przygotowań świątecznych :) ale się nie mogę doczekać jade dzisiaj do mamy na bigos taka mam na niego ochotę :) cały dzień o nim myślę :P

adk_1989 lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha! To forum ma jakaś moc sprawczą :D Właśnie dzowniła szefowa, że mogę za godzinę iść do domu :) Kochana kobieta :) To tylko musze poczekać na kuriera, który ma przynieść ostatni prezent pod choinkę dla moich rodziców. Teoretycznie miał być do 12 ale coś go nie widać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 12:04

Robotka1, AlinaMoon, Ola89 lubią tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    LILIOE trzymaj się i zdrowych spokojnych świąt życzę również:)
    ja też pewnie na czas świąt zniknę:) ale to zrozumiałe:)

Klaudia hehe to też miałaś wesoło:D dobrze że to już za mną, normalnie nie mogłam usiedzieć na krześle tak mi było źle,
    Zrobiło mi się zimno, później gorąco, zimno, gorąco, zimno, gorąco... i nagle ciemno :P

Robotka1 lubi tę wiadomość

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia90 wrote:
    Alina od 1568 strony. W sumie jej wypowiedzi dają do myślenia :)
    ale to już bardzo dawno ta strona 1568:) a przeleciałam cały wczorajszy dzień i nic nie znalazłam. dasz jakiegoś linka zaczynającego rozmowę??

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka bo Alinka się wczoraj nie odzywała :P Ja zasugerowałam że to trol był :D Bo była zrobiła "zadymę " i znikła :P

• Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    ale to już bardzo dawno ta strona 1568:) a przeleciałam cały wczorajszy dzień i nic nie znalazłam. dasz jakiegoś linka zaczynającego rozmowę??
    https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/kwietniowki-2015,3713,1568.html

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny
    czytam Was cały czas ale jak niektóre pisały w mej obronie,nie mam czasu na pisanie,w pracy nie mogę chyba że w przerwie z tel. jak teraz,wracam późno a wtedy nie mam jak odnieść się do wszystkiego albo już nikogo nie mam na forum.
    Trollem nie jestem, jakby miał ktoś wątpliwości to mieszkam po Warszawą i chętnie się spotkam gdyby jakieś spotkanie było organizowane albo nawet na zwykłą herbatkę i ciacho w mieście.
    Co do moich postów to dziewczyny nie doszukujcie się drugiego czy trzeciego dna bo go nie ma, wiele z Was zgodziło się ze mną, nawet sama Hwesta więc nie wiem skąd nagle teraz takie zamieszanie,napisałam to co wiele z Was myślało a że byłam na świeżo z całym wątkiem to miałam obraz taki jaki miałam i przede wszystkim nikogo nie uraziłam,ani nie miałam takiego zamiaru,przeprosiłam Hwestę gdyby poczuła się mimo wszystko urażona i po raz kolejny przepraszam. Wiem że my baby lubimy robić z igły widły ale w tym przypadku to zbyteczne i nie ma co dramatyzować.
    Dodam że naprawdę bardzo przyjemnie się Was czyta, czasem umilacie mi dzień swym humorem, może jak w końcu pójdę na l4 będę bardziej aktywna.
    Pozdrawiam i życzę Wszystkim Spokojnych i Radosnych Świąt!!!

Krysti, Klaudia90, Angela89, Eweliśka, Hela85, mantissa, KasiaKwiatek, Fasia, Amy, CzaryMary, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AlinaMoon wrote:
    Witam dziewczyny
    czytam Was cały czas ale jak niektóre pisały w mej obronie,nie mam czasu na pisanie,w pracy nie mogę chyba że w przerwie z tel. jak teraz,wracam późno a wtedy nie mam jak odnieść się do wszystkiego albo już nikogo nie mam na forum.
    Trollem nie jestem, jakby miał ktoś wątpliwości to mieszkam po Warszawą i chętnie się spotkam gdyby jakieś spotkanie było organizowane albo nawet na zwykłą herbatkę i ciacho w mieście.
    Co do moich postów to dziewczyny nie doszukujcie się drugiego czy trzeciego dna bo go nie ma, wiele z Was zgodziło się ze mną, nawet sama Hwesta więc nie wiem skąd nagle teraz takie zamieszanie,napisałam to co wiele z Was myślało a że byłam na świeżo z całym wątkiem to miałam obraz taki jaki miałam i przede wszystkim nikogo nie uraziłam,ani nie miałam takiego zamiaru,przeprosiłam Hwestę gdyby poczuła się mimo wszystko urażona i po raz kolejny przepraszam. Wiem że my baby lubimy robić z igły widły ale w tym przypadku to zbyteczne i nie ma co dramatyzować.
    Dodam że naprawdę bardzo przyjemnie się Was czyta, czasem umilacie mi dzień swym humorem, może jak w końcu pójdę na l4 będę bardziej aktywna.
    Pozdrawiam i życzę Wszystkim Spokojnych i Radosnych Świąt!!!

To w takim razie mogę spać spokojnie że nie jesteś trollem :)

AlinaMoon, Amy lubią tę wiadomość

‹‹ 1657 1658 1659 1660 1661 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ