Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ola89 wrote:Którąś z Was polecala jakiś czas temu przepis na sernik z mlekiem skondensowanym wiecie może czy to mleko najpierw trzeba zagotowac czy dac do ciasta takie prosto z puszki?
Nie wiem o jaki przepis konkretnie chodzi ale na 100% takie prosto z puszki, płynne. -
hwesta wrote:A rajstopy nosicie pod brzuch czy na brzuch ciążowe? Ja mam te gatta mamma,i to rozmiar 3 sobie kupilam,ale tak jakby je czuje na brzuszku
ja mam cały czas zwykłe te sprzed ciąży, kupuje w outlecie calzedonii i cały czas rozmiar 2/s nie cisną mnie ale też nie chodzę długo bo w domu większość to w leginsachweronika86 lubi tę wiadomość
-
bryy:D
wczoraj zakupiłam w rossmanie rajtki ciążowe na tą moją wigilię wczorajszą. są super:) mogłam wziąć mniejsze ale co tam, będą na całą zimęfajne czarne den 60:)
byłam rano na glukozie....
wypiłam duszkiem, poszło gładziutko, nawet popijać nie musiałam:)
ale to co działo się ze mną po 15 minutach to parodia:) wzięły mnie na kozetkę i przespałam te dwie godziny prawie całe:)
cieszę się że już jestem po:)
i oczywiście już cukierka zjadłam a tak się zarzekałam że na słodkie nie spojrzę
przeczytałam o jakiejś Alinie ale nie mogę jej znaleźć;/ ehhh lubię takie akcje:DAmy, Lali lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:bryy:D
wczoraj zakupiłam w rossmanie rajtki ciążowe na tą moją wigilię wczorajszą. są super:) mogłam wziąć mniejsze ale co tam, będą na całą zimęfajne czarne den 60:)
ale to co działo się ze mną po 15 minutach to parodia:) wzięły mnie na kozetkę i przespałam te dwie godziny prawie całe:)
i oczywiście już cukierka zjadłam a tak się zarzekałam że na słodkie nie spojrzę
przeczytałam o jakiejś Alinie ale nie mogę jej znaleźć;/ ehhh lubię takie akcje:DRobotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
LILIOE trzymaj się i zdrowych spokojnych świąt życzę również
ja też pewnie na czas świąt zniknęale to zrozumiałe:)
Klaudia hehe to też miałaś wesoło:D dobrze że to już za mną, normalnie nie mogłam usiedzieć na krześle tak mi było źle, -
adk_1989 wrote:Laski, jak mi się dzisiaj nudzi tragicznie w pracy. Mogłam wogóle nie przychodzić, albo co najmniej pójść już do domu ale szefowa będzie późno w biurze dzisiaj i nie ma mnie kto "puścić" wcześniej
A w domu tyle roboty
szlag mnie trafia
a jutro od samego rana u mamy już robimy sałatki i ogólnie przygotowania:)
a mnie uwaga! gardło drapie z powrotem!
wkurwiłam się na dwóch pracowników bo przyszli zachrypnięci już ze dwa dni i powiedziałam że jak się rozchoruję to mnie już nie zobaczą więcej w pracy!
ciule! buuu -
Robotka1 wrote:bryy:D
przeczytałam o jakiejś Alinie ale nie mogę jej znaleźć;/ ehhh lubię takie akcje:DRobotka1, AlinaMoon lubią tę wiadomość
-
U mnie dzisiaj trochę leniwie trochę pracowicie bo drugie ciasto juz w piekarniku siedzi potem tylko kremy sałatka i koniec przygotowań świątecznych
ale się nie mogę doczekać jade dzisiaj do mamy na bigos taka mam na niego ochotę
cały dzień o nim myślę
adk_1989 lubi tę wiadomość
-
Ha! To forum ma jakaś moc sprawczą
Właśnie dzowniła szefowa, że mogę za godzinę iść do domu
Kochana kobieta
To tylko musze poczekać na kuriera, który ma przynieść ostatni prezent pod choinkę dla moich rodziców. Teoretycznie miał być do 12 ale coś go nie widać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 12:04
Robotka1, AlinaMoon, Ola89 lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:LILIOE trzymaj się i zdrowych spokojnych świąt życzę również
ja też pewnie na czas świąt zniknęale to zrozumiałe:)
Klaudia hehe to też miałaś wesoło:D dobrze że to już za mną, normalnie nie mogłam usiedzieć na krześle tak mi było źle,Robotka1 lubi tę wiadomość
-
Klaudia90 wrote:Alina od 1568 strony. W sumie jej wypowiedzi dają do myślenia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam dziewczyny
czytam Was cały czas ale jak niektóre pisały w mej obronie,nie mam czasu na pisanie,w pracy nie mogę chyba że w przerwie z tel. jak teraz,wracam późno a wtedy nie mam jak odnieść się do wszystkiego albo już nikogo nie mam na forum.
Trollem nie jestem, jakby miał ktoś wątpliwości to mieszkam po Warszawą i chętnie się spotkam gdyby jakieś spotkanie było organizowane albo nawet na zwykłą herbatkę i ciacho w mieście.
Co do moich postów to dziewczyny nie doszukujcie się drugiego czy trzeciego dna bo go nie ma, wiele z Was zgodziło się ze mną, nawet sama Hwesta więc nie wiem skąd nagle teraz takie zamieszanie,napisałam to co wiele z Was myślało a że byłam na świeżo z całym wątkiem to miałam obraz taki jaki miałam i przede wszystkim nikogo nie uraziłam,ani nie miałam takiego zamiaru,przeprosiłam Hwestę gdyby poczuła się mimo wszystko urażona i po raz kolejny przepraszam. Wiem że my baby lubimy robić z igły widły ale w tym przypadku to zbyteczne i nie ma co dramatyzować.
Dodam że naprawdę bardzo przyjemnie się Was czyta, czasem umilacie mi dzień swym humorem, może jak w końcu pójdę na l4 będę bardziej aktywna.
Pozdrawiam i życzę Wszystkim Spokojnych i Radosnych Świąt!!!Krysti, Klaudia90, Angela89, Eweliśka, Hela85, mantissa, KasiaKwiatek, Fasia, Amy, CzaryMary, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlinaMoon wrote:Witam dziewczyny
czytam Was cały czas ale jak niektóre pisały w mej obronie,nie mam czasu na pisanie,w pracy nie mogę chyba że w przerwie z tel. jak teraz,wracam późno a wtedy nie mam jak odnieść się do wszystkiego albo już nikogo nie mam na forum.
Trollem nie jestem, jakby miał ktoś wątpliwości to mieszkam po Warszawą i chętnie się spotkam gdyby jakieś spotkanie było organizowane albo nawet na zwykłą herbatkę i ciacho w mieście.
Co do moich postów to dziewczyny nie doszukujcie się drugiego czy trzeciego dna bo go nie ma, wiele z Was zgodziło się ze mną, nawet sama Hwesta więc nie wiem skąd nagle teraz takie zamieszanie,napisałam to co wiele z Was myślało a że byłam na świeżo z całym wątkiem to miałam obraz taki jaki miałam i przede wszystkim nikogo nie uraziłam,ani nie miałam takiego zamiaru,przeprosiłam Hwestę gdyby poczuła się mimo wszystko urażona i po raz kolejny przepraszam. Wiem że my baby lubimy robić z igły widły ale w tym przypadku to zbyteczne i nie ma co dramatyzować.
Dodam że naprawdę bardzo przyjemnie się Was czyta, czasem umilacie mi dzień swym humorem, może jak w końcu pójdę na l4 będę bardziej aktywna.
Pozdrawiam i życzę Wszystkim Spokojnych i Radosnych Świąt!!!
To w takim razie mogę spać spokojnie że nie jesteś trollemAlinaMoon, Amy lubią tę wiadomość