X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Którąś z Was polecala jakiś czas temu przepis na sernik z mlekiem skondensowanym wiecie może czy to mleko najpierw trzeba zagotowac czy dac do ciasta takie prosto z puszki?

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 12:57

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Którąś z Was polecala jakiś czas temu przepis na sernik z mlekiem skondensowanym wiecie może czy to mleko najpierw trzeba zagotowac czy dac do ciasta takie prosto z puszki?

Nie wiem o jaki przepis konkretnie chodzi ale na 100% takie prosto z puszki, płynne.

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adk_1989 wrote:
    Nie wiem o jaki przepis konkretnie chodzi ale na 100% takie prosto z puszki, płynne.

Dzięki :) juz się leje :)

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    A rajstopy nosicie pod brzuch czy na brzuch ciążowe? Ja mam te gatta mamma,i to rozmiar 3 sobie kupilam,ale tak jakby je czuje na brzuszku

ja mam cały czas zwykłe te sprzed ciąży, kupuje w outlecie calzedonii i cały czas rozmiar 2/s nie cisną mnie ale też nie chodzę długo bo w domu większość to w leginsach

weronika86 lubi tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bryy:D
    wczoraj zakupiłam w rossmanie rajtki ciążowe na tą moją wigilię wczorajszą. są super:) mogłam wziąć mniejsze ale co tam, będą na całą zimę:D fajne czarne den 60:)

byłam rano na glukozie....
    wypiłam duszkiem, poszło gładziutko, nawet popijać nie musiałam:)
    ale to co działo się ze mną po 15 minutach to parodia:) wzięły mnie na kozetkę i przespałam te dwie godziny prawie całe:)
    cieszę się że już jestem po:)
    i oczywiście już cukierka zjadłam a tak się zarzekałam że na słodkie nie spojrzę :)

przeczytałam o jakiejś Alinie ale nie mogę jej znaleźć;/ ehhh lubię takie akcje:D

Amy, Lali lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    wczoraj zakupiłam w rossmanie rajtki ciążowe na tą moją wigilię wczorajszą. są super:) mogłam wziąć mniejsze ale co tam, będą na całą zimę:D fajne czarne den 60:)

ale to co działo się ze mną po 15 minutach to parodia:) wzięły mnie na kozetkę i przespałam te dwie godziny prawie całe:)
    i oczywiście już cukierka zjadłam a tak się zarzekałam że na słodkie nie spojrzę :)

przeczytałam o jakiejś Alinie ale nie mogę jej znaleźć;/ ehhh lubię takie akcje:D
    Ja miałam to samo, wypiłam "napój" ze smakiem, a po 15 minutach kozetka :D

Robotka1 lubi tę wiadomość

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 12:57

Robotka1, adk_1989, Eweliśka, KasiaKwiatek, Fasia, Bambi85, Gosha, mimka84, weronika86 lubią tę wiadomość

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski, jak mi się dzisiaj nudzi tragicznie w pracy. Mogłam wogóle nie przychodzić, albo co najmniej pójść już do domu ale szefowa będzie późno w biurze dzisiaj i nie ma mnie kto "puścić" wcześniej :/ A w domu tyle roboty :/ szlag mnie trafia

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LILIOE trzymaj się i zdrowych spokojnych świąt życzę również:)
    ja też pewnie na czas świąt zniknę:) ale to zrozumiałe:)

Klaudia hehe to też miałaś wesoło:D dobrze że to już za mną, normalnie nie mogłam usiedzieć na krześle tak mi było źle,

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adk_1989 wrote:
    Laski, jak mi się dzisiaj nudzi tragicznie w pracy. Mogłam wogóle nie przychodzić, albo co najmniej pójść już do domu ale szefowa będzie późno w biurze dzisiaj i nie ma mnie kto "puścić" wcześniej :/ A w domu tyle roboty :/ szlag mnie trafia
    to samo! w domu w ciul roboty a ja siedzę, piernika muszę zrobić, ubrać hoinkę popakować nieszczęsne prezenty i porobić zawieszki do pierników. ehhh kiedy ? kiedy sie pytam:P

a jutro od samego rana u mamy już robimy sałatki i ogólnie przygotowania:)

a mnie uwaga! gardło drapie z powrotem!
    wkurwiłam się na dwóch pracowników bo przyszli zachrypnięci już ze dwa dni i powiedziałam że jak się rozchoruję to mnie już nie zobaczą więcej w pracy!
    ciule! buuu

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:

Alina od 1568 strony. W sumie jej wypowiedzi dają do myślenia :)

Robotka1, AlinaMoon lubią tę wiadomość

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzisiaj trochę leniwie trochę pracowicie bo drugie ciasto juz w piekarniku siedzi potem tylko kremy sałatka i koniec przygotowań świątecznych :) ale się nie mogę doczekać jade dzisiaj do mamy na bigos taka mam na niego ochotę :) cały dzień o nim myślę :P

adk_1989 lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha! To forum ma jakaś moc sprawczą :D Właśnie dzowniła szefowa, że mogę za godzinę iść do domu :) Kochana kobieta :) To tylko musze poczekać na kuriera, który ma przynieść ostatni prezent pod choinkę dla moich rodziców. Teoretycznie miał być do 12 ale coś go nie widać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 12:04

Robotka1, AlinaMoon, Ola89 lubią tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    LILIOE trzymaj się i zdrowych spokojnych świąt życzę również:)
    ja też pewnie na czas świąt zniknę:) ale to zrozumiałe:)

Klaudia hehe to też miałaś wesoło:D dobrze że to już za mną, normalnie nie mogłam usiedzieć na krześle tak mi było źle,
    Zrobiło mi się zimno, później gorąco, zimno, gorąco, zimno, gorąco... i nagle ciemno :P

Robotka1 lubi tę wiadomość

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia90 wrote:
    Alina od 1568 strony. W sumie jej wypowiedzi dają do myślenia :)
    ale to już bardzo dawno ta strona 1568:) a przeleciałam cały wczorajszy dzień i nic nie znalazłam. dasz jakiegoś linka zaczynającego rozmowę??

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka bo Alinka się wczoraj nie odzywała :P Ja zasugerowałam że to trol był :D Bo była zrobiła "zadymę " i znikła :P

• Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    ale to już bardzo dawno ta strona 1568:) a przeleciałam cały wczorajszy dzień i nic nie znalazłam. dasz jakiegoś linka zaczynającego rozmowę??
    https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/kwietniowki-2015,3713,1568.html

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny
    czytam Was cały czas ale jak niektóre pisały w mej obronie,nie mam czasu na pisanie,w pracy nie mogę chyba że w przerwie z tel. jak teraz,wracam późno a wtedy nie mam jak odnieść się do wszystkiego albo już nikogo nie mam na forum.
    Trollem nie jestem, jakby miał ktoś wątpliwości to mieszkam po Warszawą i chętnie się spotkam gdyby jakieś spotkanie było organizowane albo nawet na zwykłą herbatkę i ciacho w mieście.
    Co do moich postów to dziewczyny nie doszukujcie się drugiego czy trzeciego dna bo go nie ma, wiele z Was zgodziło się ze mną, nawet sama Hwesta więc nie wiem skąd nagle teraz takie zamieszanie,napisałam to co wiele z Was myślało a że byłam na świeżo z całym wątkiem to miałam obraz taki jaki miałam i przede wszystkim nikogo nie uraziłam,ani nie miałam takiego zamiaru,przeprosiłam Hwestę gdyby poczuła się mimo wszystko urażona i po raz kolejny przepraszam. Wiem że my baby lubimy robić z igły widły ale w tym przypadku to zbyteczne i nie ma co dramatyzować.
    Dodam że naprawdę bardzo przyjemnie się Was czyta, czasem umilacie mi dzień swym humorem, może jak w końcu pójdę na l4 będę bardziej aktywna.
    Pozdrawiam i życzę Wszystkim Spokojnych i Radosnych Świąt!!!

Krysti, Klaudia90, Angela89, Eweliśka, Hela85, mantissa, KasiaKwiatek, Fasia, Amy, CzaryMary, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AlinaMoon wrote:
    Witam dziewczyny
    czytam Was cały czas ale jak niektóre pisały w mej obronie,nie mam czasu na pisanie,w pracy nie mogę chyba że w przerwie z tel. jak teraz,wracam późno a wtedy nie mam jak odnieść się do wszystkiego albo już nikogo nie mam na forum.
    Trollem nie jestem, jakby miał ktoś wątpliwości to mieszkam po Warszawą i chętnie się spotkam gdyby jakieś spotkanie było organizowane albo nawet na zwykłą herbatkę i ciacho w mieście.
    Co do moich postów to dziewczyny nie doszukujcie się drugiego czy trzeciego dna bo go nie ma, wiele z Was zgodziło się ze mną, nawet sama Hwesta więc nie wiem skąd nagle teraz takie zamieszanie,napisałam to co wiele z Was myślało a że byłam na świeżo z całym wątkiem to miałam obraz taki jaki miałam i przede wszystkim nikogo nie uraziłam,ani nie miałam takiego zamiaru,przeprosiłam Hwestę gdyby poczuła się mimo wszystko urażona i po raz kolejny przepraszam. Wiem że my baby lubimy robić z igły widły ale w tym przypadku to zbyteczne i nie ma co dramatyzować.
    Dodam że naprawdę bardzo przyjemnie się Was czyta, czasem umilacie mi dzień swym humorem, może jak w końcu pójdę na l4 będę bardziej aktywna.
    Pozdrawiam i życzę Wszystkim Spokojnych i Radosnych Świąt!!!

To w takim razie mogę spać spokojnie że nie jesteś trollem :)

AlinaMoon, Amy lubią tę wiadomość

‹‹ 1657 1658 1659 1660 1661 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ