X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha co za uroczy brzusio <3

Gosha, weronika86 lubią tę wiadomość

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy ale z jakiego powodu? bo ja myśle ze jestem w stanie jakos znieść to swędzenie, boje się jakis powikłań u dziecka

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha no co Ty, pewnie do Tordery kawałek masz :-D ale fakt pewnie by padła z wrażenia :-)

• Gosha Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Gosha co za uroczy brzusio <3
    Dzięki AMY! Rośnie bez opamiętania :)

Amy lubi tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha wrote:
    Dzięki AMY! Rośnie bez opamiętania :)
    niech rośnie :D nie wygląda na ogromny, takie jajeczko :D taki brzuch też bym chciała mieć :D

Gosha, hwesta lubią tę wiadomość

• Gosha Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Gosha no co Ty, pewnie do Tordery kawałek masz :-D ale fakt pewnie by padła z wrażenia :-)
    Spokojnie, na plaże z synkiem pojadę pospacerować do mojej Callei :) i tak jeździmy na Costa Brawa często na spacerki wiec moge jechać 3-go w tamta stronę :)

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    Amy ale z jakiego powodu? bo ja myśle ze jestem w stanie jakos znieść to swędzenie, boje się jakis powikłań u dziecka

ze względu na chorobę skóry, głównie są to dłonie, ale przerzuca mi się często na łydki i inne części ciałą, np. bok brzucha.. także smaruję każdą zmianę, nigdy się nie męczę ze świądem

weronika86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    co za pogoda,miał być dziś spacer po starówce a tu du...

GOSHA cudny Twój brzusio0heart.gif

Weronika nie ścinaj włosów, teściowa chce Cie oszpecić nie daj się, poza tym dłuższe to zawsze w kitę, kok lub warkocz i z głowy na tydzień jak się nie przetłuszczają, mogłabyś wstawić fotke, nasza Sylwia wrzuciła to się zachwycałam jej włoskami jak głupia,piękne, długie też blond:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weronika dokładnie nie słuchaj i nie ścinaj! Sama wiesz, że długie łatwe w utrzymaniu, zawsze można umyć i związać w 3 minuty po sprawie... Sama mam długie za łopatki i to najprostsza w utrzymaniu fryzura jaką miałam.
    Gosha będę Ci po stokroć wdzięczna, a w sierpniu lub wrześniu może przylecę do mojej Ani to byśmy się spotkały :-D aaa btw brzuszek rewelka, mój już też wreszcie wygląda na uczciwie ciążowy :-P

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela twoim włosom też niczego nie brakuje! :)
    uciekam na miasto szukać rajstop w które zapakuje Olka :P mam nadzieję że w tym zadupiu będą jakieś ciążowe rajtki

Hela85 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śliczny brzuszek :) mnie coś w gardle drapie i kaszel mnie zlapal,chyba syrop z cebuli z miodem machne. Dziś męża mam w domu,ale póki co cały czas na tel wisi. Dziś sprzątanie łazienki i śledź w pierzynce produkujemy :)

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy i co lekarz na to nie bedzie żadnych powikłań?
    moje swędzenie jest nie do wytrzymania ale głównie w nocy, może jakoś sie przemęcze bo jakos wydygana na te sterydy jestem

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    uciekam na miasto szukać rajstop w które zapakuje Olka :P mam nadzieję że w tym zadupiu będą jakieś ciążowe rajtki
    W H&M sa świetne i tanie dwupaki :(

Amy lubi tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Dzięki Amy:)ja jestem taki włosowy zboczeniec, uwielbiam i zachwycam się jak widzę u kogoś

Dziewczyny z Warszawy myślicie że to dobry pomysł o tej porze podjechać do Arkadii,nie będzie za tłoczno? słyszałam że otworzyli sklep Kiehl,s i chciałam sobie zrobić dodatkowy prezencik:)

Amy lubi tę wiadomość

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja pojedziesz teraz to może nie bedzie tragedii, zresztą tam zawsze jest tłok:)

Hela85 lubi tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 12:57

Eweliśka, Angela89, Amy, Bambi85 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 są mega korki i tloki,wcziraj wszędzie były ;) dziś pewnie tez,ale możesz spróbować

Hela85 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka może coś takiego Ci pomoże http://www.gorvita.com.pl/new/produkty/rodzaje-produktow/skora,56.html
    ja używam tego na skórę głowy głównie ale też na całe ciało i twarz jako tonik, kiedyś nabawiłam się łupieżu po eksperymentowaniu z nowym produktem do włosów i swędziało jak nie powiem co, szybko pomogło, fajnie koi, tanie

Eweliśka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba pojadę samochodem do metra wilanowska a stamtąd metrem, nie zamierzam robić ciężkich zakupów,same duperele i jeden krem tego Kiehl,s jak będzie więc powinno być ok
    zmykam

hwesta, Eweliśka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A rajstopy nosicie pod brzuch czy na brzuch ciążowe? Ja mam te gatta mamma,i to rozmiar 3 sobie kupilam,ale tak jakby je czuje na brzuszku

‹‹ 1656 1657 1658 1659 1660 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ