Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek wrote:Gosha no co Ty, pewnie do Tordery kawałek masz
ale fakt pewnie by padła z wrażenia
i tak jeździmy na Costa Brawa często na spacerki wiec moge jechać 3-go w tamta stronę
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEweliśka wrote:Amy ale z jakiego powodu? bo ja myśle ze jestem w stanie jakos znieść to swędzenie, boje się jakis powikłań u dziecka
ze względu na chorobę skóry, głównie są to dłonie, ale przerzuca mi się często na łydki i inne części ciałą, np. bok brzucha.. także smaruję każdą zmianę, nigdy się nie męczę ze świądemweronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
co za pogoda,miał być dziś spacer po starówce a tu du...
GOSHA cudny Twój brzusio
Weronika nie ścinaj włosów, teściowa chce Cie oszpecić nie daj się, poza tym dłuższe to zawsze w kitę, kok lub warkocz i z głowy na tydzień jak się nie przetłuszczają, mogłabyś wstawić fotke, nasza Sylwia wrzuciła to się zachwycałam jej włoskami jak głupia,piękne, długie też blond:)Gosha, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWeronika dokładnie nie słuchaj i nie ścinaj! Sama wiesz, że długie łatwe w utrzymaniu, zawsze można umyć i związać w 3 minuty po sprawie... Sama mam długie za łopatki i to najprostsza w utrzymaniu fryzura jaką miałam.
Gosha będę Ci po stokroć wdzięczna, a w sierpniu lub wrześniu może przylecę do mojej Ani to byśmy się spotkałyaaa btw brzuszek rewelka, mój już też wreszcie wygląda na uczciwie ciążowy
Gosha, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmy wrote:Hela twoim włosom też niczego nie brakuje!
uciekam na miasto szukać rajstop w które zapakuje Olkamam nadzieję że w tym zadupiu będą jakieś ciążowe rajtki
Dziewczyny z Warszawy myślicie że to dobry pomysł o tej porze podjechać do Arkadii,nie będzie za tłoczno? słyszałam że otworzyli sklep Kiehl,s i chciałam sobie zrobić dodatkowy prezencik:)Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEweliśka może coś takiego Ci pomoże http://www.gorvita.com.pl/new/produkty/rodzaje-produktow/skora,56.html
ja używam tego na skórę głowy głównie ale też na całe ciało i twarz jako tonik, kiedyś nabawiłam się łupieżu po eksperymentowaniu z nowym produktem do włosów i swędziało jak nie powiem co, szybko pomogło, fajnie koi, tanieEweliśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny