Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha co za uroczy brzusio <3

Gosha, weronika86 lubią tę wiadomość

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy ale z jakiego powodu? bo ja myśle ze jestem w stanie jakos znieść to swędzenie, boje się jakis powikłań u dziecka

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha no co Ty, pewnie do Tordery kawałek masz :-D ale fakt pewnie by padła z wrażenia :-)

• Gosha Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Gosha co za uroczy brzusio <3
    Dzięki AMY! Rośnie bez opamiętania :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha wrote:
    Dzięki AMY! Rośnie bez opamiętania :)
    niech rośnie :D nie wygląda na ogromny, takie jajeczko :D taki brzuch też bym chciała mieć :D

Gosha, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Gosha Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Gosha no co Ty, pewnie do Tordery kawałek masz :-D ale fakt pewnie by padła z wrażenia :-)
    Spokojnie, na plaże z synkiem pojadę pospacerować do mojej Callei :) i tak jeździmy na Costa Brawa często na spacerki wiec moge jechać 3-go w tamta stronę :)

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    Amy ale z jakiego powodu? bo ja myśle ze jestem w stanie jakos znieść to swędzenie, boje się jakis powikłań u dziecka

ze względu na chorobę skóry, głównie są to dłonie, ale przerzuca mi się często na łydki i inne części ciałą, np. bok brzucha.. także smaruję każdą zmianę, nigdy się nie męczę ze świądem

weronika86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    co za pogoda,miał być dziś spacer po starówce a tu du...

GOSHA cudny Twój brzusio0heart.gif

Weronika nie ścinaj włosów, teściowa chce Cie oszpecić nie daj się, poza tym dłuższe to zawsze w kitę, kok lub warkocz i z głowy na tydzień jak się nie przetłuszczają, mogłabyś wstawić fotke, nasza Sylwia wrzuciła to się zachwycałam jej włoskami jak głupia,piękne, długie też blond:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weronika dokładnie nie słuchaj i nie ścinaj! Sama wiesz, że długie łatwe w utrzymaniu, zawsze można umyć i związać w 3 minuty po sprawie... Sama mam długie za łopatki i to najprostsza w utrzymaniu fryzura jaką miałam.
    Gosha będę Ci po stokroć wdzięczna, a w sierpniu lub wrześniu może przylecę do mojej Ani to byśmy się spotkały :-D aaa btw brzuszek rewelka, mój już też wreszcie wygląda na uczciwie ciążowy :-P

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela twoim włosom też niczego nie brakuje! :)
    uciekam na miasto szukać rajstop w które zapakuje Olka :P mam nadzieję że w tym zadupiu będą jakieś ciążowe rajtki

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śliczny brzuszek :) mnie coś w gardle drapie i kaszel mnie zlapal,chyba syrop z cebuli z miodem machne. Dziś męża mam w domu,ale póki co cały czas na tel wisi. Dziś sprzątanie łazienki i śledź w pierzynce produkujemy :)

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy i co lekarz na to nie bedzie żadnych powikłań?
    moje swędzenie jest nie do wytrzymania ale głównie w nocy, może jakoś sie przemęcze bo jakos wydygana na te sterydy jestem

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    uciekam na miasto szukać rajstop w które zapakuje Olka :P mam nadzieję że w tym zadupiu będą jakieś ciążowe rajtki
    W H&M sa świetne i tanie dwupaki :(

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Dzięki Amy:)ja jestem taki włosowy zboczeniec, uwielbiam i zachwycam się jak widzę u kogoś

Dziewczyny z Warszawy myślicie że to dobry pomysł o tej porze podjechać do Arkadii,nie będzie za tłoczno? słyszałam że otworzyli sklep Kiehl,s i chciałam sobie zrobić dodatkowy prezencik:)

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja pojedziesz teraz to może nie bedzie tragedii, zresztą tam zawsze jest tłok:)

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 12:57

Eweliśka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bambi85 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 są mega korki i tloki,wcziraj wszędzie były ;) dziś pewnie tez,ale możesz spróbować

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka może coś takiego Ci pomoże http://www.gorvita.com.pl/new/produkty/rodzaje-produktow/skora,56.html
    ja używam tego na skórę głowy głównie ale też na całe ciało i twarz jako tonik, kiedyś nabawiłam się łupieżu po eksperymentowaniu z nowym produktem do włosów i swędziało jak nie powiem co, szybko pomogło, fajnie koi, tanie

Eweliśka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba pojadę samochodem do metra wilanowska a stamtąd metrem, nie zamierzam robić ciężkich zakupów,same duperele i jeden krem tego Kiehl,s jak będzie więc powinno być ok
    zmykam

nick nieaktualny, Eweliśka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A rajstopy nosicie pod brzuch czy na brzuch ciążowe? Ja mam te gatta mamma,i to rozmiar 3 sobie kupilam,ale tak jakby je czuje na brzuszku

‹‹ 1656 1657 1658 1659 1660 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ