Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
KasiaKwiatek wrote:Dzień dobry
Oj wyspałam się, ale dobrze
Weronika u mnie roznica 16,5 i 11,5 roku będziespoko nie jesteś sama. Moje babeczki się cieszą, wspierają i w ogóle super są
hahahaha zarcik
tyle mamy dobrze Kasiu,ze z tak duzymi roznicami wieku twoje babeczki ci pomoga tak jak i moj stas...sam kolo siebie zrobi,ubierze sie do szkoly itd i jeszcze mi pomaga..musielismy go od nowa wychowac bo jak przyjechal od tesciowej to zachowywl sie jak niedorozwinieta dziewczynka..mieslimy duzo roboty ale udalo sie go naprostowac..swoja droga zastanawiam sie co bylo nie tak jak mieazkal u tesciowej skoro teraz nie chce nawet z nia dluzej gadac... wazne ze jest z nami i nie bylo za pozno go wychowac
teraz istny mezczyzna..najgorsze bylo to,ze przez telefon chwalila jaki on zdolny a jak przyjechal musielismy nie tylko uczyc angielakiego ale rowniez podstaw matmy i innych przedmiotow a miala z nim czas na to 24hr na dobe...chooj bylo minelo, teraz jest gitarka i to sie liczy
a jesli chodzi o gluklze to ja mam w poniedzialek w przyszlym tygodniu o 9.25 nie wiem jak wytrzymam bez sniadania czy kqwki inki
myslalam ze dadza wizyte na baardzo wczesna godzine.
KasiaKwiatek, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
hejjj, u mnie skrajne emocje. W nocy o drugiej moja przyjaciolka urodzila coreczke, szybko jej poszlo jak na pierwsze dziecko bo 6h
- tak sie ciesze. Ale odkad dostalam smsa od jej meza tez spac nie moglam.
A my... podjelismy decyzje i nie jedziemy do rodzicow na świeta, zostajemy sami, oszczedzimy mojej szyjce 5h jazdy, wiem ze to rozsadna decyzja i po co to robie tzn dla kogo ale przykro mi <płacze>. -
adk_1989 wrote:Nie no, robienie ciężarnej badań na czczo o godzinie 9:25 to znęcanie się przecież! U mnie w labo trzeba być na teście glukozy o 7 rano całe szczęście
-
Bambi85 wrote:hejjj, u mnie skrajne emocje. W nocy o drugiej moja przyjaciolka urodzila coreczke, szybko jej poszlo jak na pierwsze dziecko bo 6h
- tak sie ciesze. Ale odkad dostalam smsa od jej meza tez spac nie moglam.
A my... podjelismy decyzje i nie jedziemy do rodzicow na świeta, zostajemy sami, oszczedzimy mojej szyjce 5h jazdy, wiem ze to rozsadna decyzja i po co to robie tzn dla kogo ale przykro mi <płacze>.Bambi85 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Ale dziś nieprzytomna jestem. Ledwo oczy mogę otwarte utrzymać, sama nie wiem czemu. Położyłam się o przyzwoitej godzinie, zasnęła szybko, tylko budziłam się co chwilę.
Zaraz wstaję i ruszam na usg.
Tylko ta pogoda, tragedia. ;/ U mnie też na glukozę trzeba być na 7, bo w przychodni pobierają krew 7-9. Nie wiem jak ja wstanę.
Mogłabym jechać prosto do laboratorium trochę później, ale lepiej mieć szybiej z głowy.
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny:)
ja mam siostrę 9 lat starszą, powiem Wam że jak byłam niemowlakiem to podobno mamie bardzo pomagała, potem jak ja urosłam zaczęłam "pyskować" to różnie bywało, a teraz jest wspaniale:)
KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Ja też niewyspana, moje "swędzenie" uruchamia się w nocy i okropnie mnie męczy:( mam od lekarki nowy krem novate czy jakoś tak, niestety na ulotce szału nie ma jeśli chodzi o ciężarne:( nie wiem co robic bo swędzenie jest nie do wytrzymania. Mam plan że może u rodziców jakaś lepsza woda będzie i mi przejdzie, poza tym mam zamiar kupić emolium do kąpieli i smarowania i zacząć stosować a z tych sterydów zrezygnuję tzn nie zacznę używać, najwyżej do kwietnia nie bede spała:(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziękuję Gosha, oczywiście po świętach bo teraz każda z nas ma sporo zamieszania i wystarczająco roboty
gdybyś miała namiar na jakąś kwiaciarnię, która dostarcza kwiaty z bombonierką to byłabym wdzięczna. Może udałoby mi się z nimi dogadać i bezpośrednio zamówić
-
Dziewczyny wypiłam te 100 gram glukozy
po 3 dniach diety przed tym badaniem smakowało strasznie... Mdli jak cholera. Cieżko 3 godziny tu leżeć
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/10120b06ba07.jpg
O 15;30 mam wizytę z ginekologiem, oby wyniki juz były w kompie.
Jeszcze tylko 3 kłucia i do domuKasiaKwiatek, Klaudia90, Hela85, Amy, Rudzia, Krysti, weronika86 lubią tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:Dziękuję Gosha, oczywiście po świętach bo teraz każda z nas ma sporo zamieszania i wystarczająco roboty
gdybyś miała namiar na jakąś kwiaciarnię, która dostarcza kwiaty z bombonierką to byłabym wdzięczna. Może udałoby mi się z nimi dogadać i bezpośrednio zamówić
Dowiem sie wszystkiego i dam Ci znac. Aczkolwiek wiem ze takie usługi tutaj sa dosyć drogie. Najwyżej ja kupie jej bukiet i zawioxe...by Sie zdziwiła jakbym powiedziała ze to prezent od siostry, Haha
KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEweliśka wrote:Ja też niewyspana, moje "swędzenie" uruchamia się w nocy i okropnie mnie męczy:( mam od lekarki nowy krem novate czy jakoś tak, niestety na ulotce szału nie ma jeśli chodzi o ciężarne:( nie wiem co robic bo swędzenie jest nie do wytrzymania. Mam plan że może u rodziców jakaś lepsza woda będzie i mi przejdzie, poza tym mam zamiar kupić emolium do kąpieli i smarowania i zacząć stosować a z tych sterydów zrezygnuję tzn nie zacznę używać, najwyżej do kwietnia nie bede spała:(
ja całą ciążę stosuję maści sterydowe -
Eweliśka wrote:jaką macie pościel do łóżeczka? tzn pytam o rozmiar, moje ma 60x120 i zastanawiam się czy pościel 90x120 bedzie ok? akurat jest wyprzedaz w smyku to bym kupiła?
Łóżeczko mam 60x120, a pościel wzięłam 100x135. Będę zawijać
Eweliśka, weronika86 lubią tę wiadomość