Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No teraz zamowilam te jeansy rozmiar 62-68 i tunika tez a spiochy 56 ale jakies duze sa.. nie mam takich malych zeby do szpitala wziac.. ale juz nic nie kupuje ewentualnie body roz 50 z h&m bo rozmiarowka jest zawyzona i np 56 jest jak 62 ...
-
nick nieaktualnyRudzia - spiochy z kłóickiem sweeet ! Ty miałaś już chyba nie szaleć z ubrankami ?
Ja po ostatnim stwierdziłam że koniec z kupowaniem na razie dobrze się trzymam boje się tylko wyprzedaży
Amy - Twój brzuchsio to chyba też kupkowy coNie wiele wiekszy niż mój tylko twój szpiczasty bardziej
Ale ok pójde do okulisty
Fasia - zazdroszczę zapału do farbowania włosów, ja zawsze byłam blondynka, jak się dowiedziałam że udało się nam zajść to postanowiłam zmienić kolor bo tak musiałam co miesiac się farbować. Teraz ostatni raz u fryzjera byłam w sierpniu i każdy mówi że odrostów nie widać co mnie cieszy
Mimka - różnica 7 lat nie jest duża, myślę że jak by mi się siostra urodziła to by było mi łatwiej.
U mnie już wszystko pogotowane, jeszcze szynka się piecze i finito.
Amy lubi tę wiadomość
-
ANGELA no mialam nie kupowac ale jak to zrobic ? Kiedy wchodza nowe kolekcje i u Nas zaczely sie wyprzedaze
ehh nie da sie normalnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 18:56
mimka84 lubi tę wiadomość
-
Mimka - nie mam doświadczenia z siwymi włosami, bo kilka dnie temu pierwszy raz je zauważyłam !! Staram się farbować rzadko no ale teraz to już musiałam .. Jeszcze 10 min i zmywam ją z głowy
RUDZIA ty zakupoholiczko !!Ty będzie Sofijkę chyba z 15 razy dziennie przebierać i wrzucać nam zdjęcia
a co do fotek to spoko - ja tez wrzucam ich tu dziesiątki także luz
AMY no brzuchOLEK w końcu jest zauważalny!Boję się co to będzie po jutrzejszej kolacji
ANGELA - ostatnio wzięłam sobie ciemniejszą farbę zeby aż tak odrostów nie było widać no ale te siwulceTeraz za sprawą AMY zapragnęłam jasnego blondu, który kiedyś miałam no i za chwilę zobaczymy co wyszło
Rudzia lubi tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Ja jeszcze nic nie kupowałam. Musze pierw przejrzeć jakie rzeczy zostały mi po starszym synku i po nowym roku ja zaczynam szał zakupów!!!
juz Ci zazdroszcze tych zakupowja musze przystopowac
po nowym roku zaczynam kupowac inne rzeczy typu wsnienka, termometry itd
-
Oj Fasia boje sie ze zaczne szybko chciec tez drugie dziecko
jak Ogladam te ubranka na Next na chlopcow sa takie sliczneee !!
niebieskie w samochodziki w misie itd. No piekne nawet ladniejsze chyba niz dla dziewczynek
Fasia lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:juz Ci zazdroszcze tych zakupow
ja musze przystopowac
po nowym roku zaczynam kupowac inne rzeczy typu wsnienka, termometry itd
Tylko pewnie kupując rzeczy będę robić dwa razy takie zakupy bo będę też kupowala starszemu synowiRudzia lubi tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Tylko pewnie kupując rzeczy będę robić dwa razy takie zakupy bo będę też kupowala starszemu synowi
a ile Lat ma Twoj synek? Jaaa pamietam jak moja mama ubierala mnie i siostre tak samo albo podobnie ( dzieli nas 3 lata roznicy) fajniee to wyglada
-
A ja tak jak zawsze chciałam mieć trójkę dzieci tak teraz się zastanawiam nad kolejnym ... Zobaczymy jak sie wszystko dalej potoczy, jak przebiegnie poród itd .. Chciałabym aby na świecie pojawiła się jeszcze mała Hania ale mam mieszane uczucia
Rudzia lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:a ile Lat ma Twoj synek? Jaaa pamietam jak moja mama ubierala mnie i siostre tak samo albo podobnie ( dzieli nas 3 lata roznicy) fajniee to wyglada
Ma 3,5 rokuJa ogólnie nie chce ich tak samo ubierać ale jak wpadnę na jakąś wyprzedaż to od razu dla starszego tez będę szukać
Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa może zaraz usiądę i pochowam rozmiary powyżej 68 do innej szafki bo w komodzie nie mam miejsca na rzeczy z reklamówki
I od nowego roku powoli właśnie jak Rudzia pisze wanienka, i inne mniej atrakcyjne rzeczy trzeba kupować
Rudzia, Fasia lubią tę wiadomość