Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA tak swoją drogą Fasia farbowałaś już włosy na blond sama i to w dodatku na włosy z odrostami?
popełniłam ten błąd dwa razy w życiu i wiem że takie rzeczy są niewykonalne bez pomocy fryzjera ;P najpierw rozjaśniasz odrosty, zmywasz farbę i dopiero poźniej reszta włosów
-
AMY skąd wiedziałam, że się zaczniesz śmiać? Ty mendo
Ok, wysuszyłam, zaczesałam grzywkę na bok a nie do góry i nie jest źle. Mokre włosy wyglądały okropnie, a teraz widzę że to jasny blond ale przyda się fioletowy szampon żeby ten chamski żółty odcień zniwelować. Jak mnie mąż na wejściu nie wyśmieje to będzie nieźle -
FASIA Ty z ciemnych wlosow chcialas blond uzyskac? Ja na moja wyplowiala farbe nalozylam blond bez amoniaku to mi wyszly takie ciemnu blond chociaz na pudelku byly te wlosy az biale.. wiec stwierdzialam ze w ciazy nie warto farbowac..
-
Amy wrote:A tak swoją drogą Fasia farbowałaś już włosy na blond sama i to w dodatku na włosy z odrostami?
popełniłam ten błąd dwa razy w życiu i wiem że takie rzeczy są niewykonalne bez pomocy fryzjera ;P najpierw rozjaśniasz odrosty, zmywasz farbę i dopiero poźniej reszta włosów
Ja tylko ze 3 razy w życiu farbowałam włosy u fryzjera - zawsze sama w domuFarbowałam na jeszcze jaśniejsze blondy niż teraz i czasem wychodziły jasne ale nie pamiętam czy aż takie białe przy samej skórze? Odrosty miałam dość duże, a dziwnie je złapało. Ale nie jest źle - chyba będę żyć
-
Fasia wrote:RUDZIA nie z ciemnych - ostatnio używałam koloru blond, a dziś wzięłam jasny blond. No ale jak widać w ciąży chyba farby inaczej łapią
To jakie Ty mialas wlosy?myslalam ze braz jakis
a jaka farbe teraz uzywalas?
-
Rudzia wrote:To jakie Ty mialas wlosy?
myslalam ze braz jakis
a jaka farbe teraz uzywalas?
No blond miałam, tylko one zawsze mi ciemniejsze wychodzą, dlatego dziś wzięłam jasny blond żeby wyszedł blond, bo blondy wyglądają jak brązyale zamotałam
W każdym razie dzisiejszy Jasny Blond - Garnier Olia wyszedł mi mega jasny, nie spodziewałam się -
Fasia wrote:No blond miałam, tylko one zawsze mi ciemniejsze wychodzą, dlatego dziś wzięłam jasny blond żeby wyszedł blond, bo blondy wyglądają jak brązy
ale zamotałam
W każdym razie dzisiejszy Jasny Blond - Garnier Olia wyszedł mi mega jasny, nie spodziewałam się
Mhm.. Ja chce wrocic do blondu najlepiej przed ta sesja zdj moja ale jakos sie boje ze cos narobie .. Moglabym isc do wryzjera le tez sie boje ze ona wtedy cos narobi
-
Fasia wrote:No ja po dzisiejszym podchodzę sceptycznie do farbowania hehe
Może jeszcze przed porodem jak dotrwam do kwietnia się farbnę na coś ciemniejszego albo i nie. Zobaczymy
A wrzucilabys zdj wlosow teraz po farbowaniu? -
nick nieaktualnyA ja siedze z holterem jutro o 14 sciągają mi to w szpitalu
uff sukienke zaloze i buty na obcasie
da sie zyc z tym normalnie chodze robie sprzatam :)takze lajt no i po lewej jak widać Ignas się ulokował haha. http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6c73a4168f04.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 19:54
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:AMY skąd wiedziałam, że się zaczniesz śmiać? Ty mendo
POZA TYM one się wszystkie śmieją tylko nie mają odwagi się przyznaćWiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 19:59
Fasia, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:No blond miałam, tylko one zawsze mi ciemniejsze wychodzą, dlatego dziś wzięłam jasny blond żeby wyszedł blond, bo blondy wyglądają jak brązy
ale zamotałam
W każdym razie dzisiejszy Jasny Blond - Garnier Olia wyszedł mi mega jasny, nie spodziewałam się
No czyli jasnym blondem pierwszy raz sama się farbowałaśI wszystko jasne
-
Amy wrote:No czyli jasnym blondem pierwszy raz sama się farbowałaś
I wszystko jasne
Nieeee! Bardzo, bardzo jasny blond; jasny blond; piaskowy blond; złocisty blond; platynowy blond; i inne srakie blondy były na mojej głowie i sama je sobie nakładałamAmy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Nieeee! Bardzo, bardzo jasny blond; jasny blond; piaskowy blond; złocisty blond; platynowy blond; i inne srakie blondy były na mojej głowie i sama je sobie nakładałam
jakoś ci nie wierzę
albo jakaś ciulowa farba!przyżydziłaś i masz fryzurę za 6 zł