Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny. Nie zdążyłam przeczytać co dziś pisałyście. Chciałam tylko zakomunikować, że jestem po glukozie. Byłam na 7 rano. Było ciężko, bo 75 glukozy jest wyjątkowo obrzydliwe ale o dziwo ani mnie nie zemdliło ani nie miałam skutków ubocznych w postaci potów itd. Da się przeżyć ale gdybym miała powtarzać to nie wyobrażam sobie tego.
Ja już pewnie nie wejdę przez Święta dlatego chciałabym Wam życzyć zdrowych, wesołych świąt, aby Wasze dzidzie razem z Wami najadły się przy wigilijnym stole i rosły zdrowo, abyście zapomniały o wszelkich problemach, kłótniach i sprzeczkach w rodzinie i chociaż raz w roku nie życzyły teściowej aby wyłysiała.Krysti, Hela85, mimka84, Fasia, Angela89, mantissa, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNadzieja84 wrote:Cześć dziewczyny. Nie zdążyłam przeczytać co dziś pisałyście. Chciałam tylko zakomunikować, że jestem po glukozie. Byłam na 7 rano. Było ciężko, bo 75 glukozy jest wyjątkowo obrzydliwe ale o dziwo ani mnie nie zemdliło ani nie miałam skutków ubocznych w postaci potów itd. Da się przeżyć ale gdybym miała powtarzać to nie wyobrażam sobie tego.
Ja już pewnie nie wejdę przez Święta dlatego chciałabym Wam życzyć zdrowych, wesołych świąt, aby Wasze dzidzie razem z Wami najadły się przy wigilijnym stole i rosły zdrowo, abyście zapomniały o wszelkich problemach, kłótniach i sprzeczkach w rodzinie i chociaż raz w roku nie życzyły teściowej aby wyłysiała.i mam czas na odpoczynek .Zdrowych i Pogodnych Świąt kochana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 20:05
Nadzieja84 lubi tę wiadomość
-
Hela85 wrote:
Fasia nie było foty nowej kiecki whyyyyy???za kare włosy nie wyszły
Osz Ty! może masz rację hehe
Ubranko super !! Ja uwielbiam takie rzeczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 20:07
Hela85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHela85 wrote:ja już w domku:)psy bardziej cieszyły się z mojego powrotu niż synek, spojrzał tylko mruknął mama i bawi się dalej,aż mi smutno że nikt nie tęsknił
Rudzia powinnaś mieć blokadę konta za te zakupy ale śliczne są
Amy Olek idzie ostro w szpic:)
Fasia nie było foty nowej kiecki whyyyyy???za kare włosy nie wyszły
Krysti sexi wdzianko te kabelki;) oby wszystko dobrze dobrze wyszło, trzymamy kciukasyhelcia dzięki nawet nie szlam do znajomych w drugi dzien swiąt idziemy do nich dzis odpuscilam bo dosc ze kabelki to i stanika nie mam i te cyce moje wielkie az tak nie komfortowo bym się czula u nich ,jutro o 14 sciagają i się ubiore w sukienusie wlosy zrobie
juz myslalam ze przy wigilijnym stole bede siedziec z kablami .
Hela85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:KasiaB - ja dopiero kilka dni temu zuważyłam te siwulce! Mam już lekkie odrosty i w ich miejscu patrzę, a tam mi się cos srebrzy .. masakra! Przy dziecku osiwieję do reszty w rok hehe
IWONKA - ja już nie wchodzę w nie ciązowe rajstopy. Zresztą w nic nie ciązowego nie wchodzę, no poza swetrami. Ta dziura dość spora więc jednak lekko przebija przez obcisłą sukienkę. Zamówiłam wczoraj z allegro czarne 100den, mam nadzieje, że jutro dojdą :>
Swoją drogą znowu kupiłam kieckę w Szachownicy! Obiecuję sobie, że więcej do tego sklepu nie wejdę !! No szlag by ich trafił! Co tam jestem to mają coś nowego w czym wyglądam fajnieno i wszystko tanie jak barszcz to jak tu nie kupić ?
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Fasia toner sobie kup jak ci kolor nie wyszedl ten co trzeba .
Już wszystko jest dobrzewysuszyłam, zaczesałam grzywkę na twarz a nie do góry i jest lepiej
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKASIAB wrote:Ok zaczynam robic rybę po grecku choc zajebiscie mi się nie chce! Ale zjadloby się!!!
a łuseczki największe jak co roku chowam do portwela ale najpierw daje by się wysuszyly w ksiązce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 20:19
-
FASIA ladne sa! Wcale nie widac ze cos z nimi nie tak.. w ogole myslalam ze masz taki wiesz bardzo jasny blond
wiesz takie jak ja kiedys mialam ( pewnie widzialas na fb)
ja vhce wlasnie wrocic do tych moich jasnych.. chociaz nie az tak jasnych
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Już wszystko jest dobrze
wysuszyłam, zaczesałam grzywkę na twarz a nie do góry i jest lepiej
Angela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rudzia wrote:FASIA ladne sa! Wcale nie widac ze cos z nimi nie tak.. w ogole myslalam ze masz taki wiesz bardzo jasny blond
wiesz takie jak ja kiedys mialam ( pewnie widzialas na fb)
ja vhce wlasnie wrocic do tych moich jasnych.. chociaz nie az tak jasnych
Wiadomo, że zdjęcie nie oddaje do końca koloru. Nie wyszły całe białe - a pewnie o takie Ci chodzi, taki prawie platynowy blond tak? Też kiedyś takie miałam -
nick nieaktualny