Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHela85 wrote:tak już ją mamy od ponad tygodnia,suczka Lusia, zastanawialiśmy się czy nie zmienić jej imienia bo takie jej w schronisku dali a nie wszystkim domownikom się podoba
w ogrodzie
i zabawy z kotem u babci
nie ma to jak pomóc takim bezbronnym pieskom
Hela85, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Angela też patrzyłam na tą farbę co pisałaś no ale ma amoniak więc odpadła
HELA psinka cudowna !! jaka słooodka)
Ale po ciąży Ci ją polecam - fajnie wychodzą kolory i przede wszystkim nie wychodzi ten blond żółty - na fb w profilowym mam właśnie ją nałożonąFasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHela85 wrote:Krysti ja kocham psy czasem bardziej niż ludzi,jakbym mogła to bym wszystkie przygarnęła ale mam tylko 3 psiny bo mąż na razie na więcej nie da się urobić, wszystkie z odzysku i 2 świnki morskie:) już nawet nie wchodzę na strony schronisk bo od razu skamle mężowi a on i tak uważa że mamy zoo w domu
moją to tak pieszcze lobuzice .A u mamy mam jeszcze dwa psy
spanierke czarno bialą i suczke drugą jak lasiczka taka ladniutka tez
Hela85 lubi tę wiadomość
-
Fasia dawaj focie nie wstydź się
Hej śliczna ta sukienka ale znów czarna? mąż już widział?
chyba najładniejsza ze wszystkichWiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 20:37
Fasia lubi tę wiadomość
-
Jak tak bardzo prosicie to macie
zastanawiam się czy jej jutro na Wigilię nie ubrać
rękawki mają imitację skóry węża
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 20:21
iwonka1077, Rudzia, Hela85, Gosha, KasiaKwiatek, Bambi85, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Fasia super sukienka
a ten kolor nie ciemniejszy od poprzednich bo tak mi się wydaje ze byly jasniejsze tamte twoje wloski.
Ten jest dużo jaśniejszyZawsze miałam kitkę na górze i od swiatła chyba wyglądała na jaśniejszą
) zdjęcia na dodatek przy sztucznym świetle nie wychodzą zbyt realne
Krysti lubi tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Fasiaa jaki wielki brzuszek !! Nie no jak ja mam nie wpadać w kompleksy ?
Sukienka bardzo ładna - elegancka a zarazem seksy przez te rękawy
Ano Julek rośnie to i Jego domek teżCiężko mi już powoli się ubierać, szczególnie buty
A sukienka super wygodna, rozciągliwa, taka właśnie uniwersalna no i kosztowała grosze jak zawsze hehe
Dziękuję -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:A ja karpia będe czyscic z łusek
a łuseczki największe jak co roku chowam do portwela ale najpierw daje by się wysuszyly w ksiązce
Ja tez sobie kiedys dalam ale ta kasa to tak ucieka ojj!
Fasia super wyglądasz!!Krysti, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHela85 wrote:
biale bardzo byly jak sniezek
zero zólci nic bo toner szampon uzywalam swietny
Hela85 lubi tę wiadomość