X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Krysti ja tez takie mialam :D w liceum :D
    :) juz tak nie farbuje bo juz nie chcem wple swoje naturalne .Po porodzie kreatyne sobie zrobie sama i odzywie je .

Rudzia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    A ja chce wrocic do takich wlosow ;)
    312y92q.jpg

Ahhh tesknie za nimi :D
    No to musisz do fryzjera isc najlepiej .Samemu nie radze ja sama tych bialych nie robilam tylko fryzjer .

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti ja blond sama zawsze robilam :P i zawsze mi ladnie wychodzilo .. I teraz tez bym dala rade tylko ze w ciazy to sie boje ze sie zrobi cos nie tak,, :(

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdjecie do pokazania bylo moich dawnych blond wlosów i usunelam na F mozecie zobaczyc moje foty z blond :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia no w ciazy to nie wiadomo jak to jest .

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Rudzia no w ciazy to nie wiadomo jak to jest .

Noo.. Jesli choddzi o blond to wole nie ryzykowac :P c.hyba poczekam az urodze i wtedy :) trudno na sesji bede najwyzej w takim kolorze co mam teraz :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

l22njw4zq8sux6j8.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FASIA jaka sexi mama!!! :) świetna sukienka, ładnemu we wszystkim ładnie :)

KRYSTI jak laleczka w tych włosach!

AMY śliczny zgrabniutki brzuszek! Pisałaś rano ze chciałabyś taki jak ja... A ja bym chciała taki jsk Ty ;) ale nie ma mowy o zamianie, dziećmi sie nie wymieniam :)

To wam poslodzilam na Święta... ;)

Ja nie otrzymałam dzisiaj wyników tej krzywej glukozy, zła byłam u lekarza jak nie wiem. Ale jest i dobra wiadomość!!! Syn sie głowa w dół obrócił juz!!! Bardzo sie cieszę bo siedział mi cały czas tyłkiem w dół, i za miesiąc mi go chcieli obracac masażem... Bałam sie tego panicznie. Tylko ze on taki aktywny ze jeszcze pewnie z 3 obroty wykona. Ale lekarz mówi ze juz teraz jest bardzo duzy i cieżko dzidzi wykonać obrót o 180 st.

nick nieaktualny, Fasia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RUDZIA! Dopiero to zdjecie zauważyłam... Dawaj z powrotem na blond!!! :) super!!!!

Rudzia lubi tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia ide na f zobacze w foty twoje jaki blond mialas

• Fasia Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha dziękuję :)))

Dziewczyny, a wracając do tej mojej sukienki - mam do niej tylko czarne rajstopy .. Nie będę wyglądać zbyt pogrzebowo taka cała na czarno?

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ma 30 lat i jestem siwa jak nie wiem... W sierpniu robiłam włosy, przez okres ciazy sobie odpuszczam, odrosty juz na pol głowy ale z moimi siwymi pasemkami nie rzuca sie tak drastycznie. Z tego tez powodu nie moge mieć innych jsk blond no po tyg juz siwe odrosty widac :(
    A osiwiala mniej wiecej w rok... Niezle, co?

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Gosha dziękuję :)))

Dziewczyny, a wracając do tej mojej sukienki - mam do niej tylko czarne rajstopy .. Nie będę wyglądać zbyt pogrzebowo taka cała na czarno?

E tam... Czarny jest sexy a w tej sukience super wyglądasz :)

Fasia lubi tę wiadomość

• Gosha Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Rudzia ide na f zobacze w foty twoje jaki blond mialas
    Ja tez :)

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha wrote:
    FASIA jaka sexi mama!!! :) świetna sukienka, ładnemu we wszystkim ładnie :)

KRYSTI jak laleczka w tych włosach!

AMY śliczny zgrabniutki brzuszek! Pisałaś rano ze chciałabyś taki jak ja... A ja bym chciała taki jsk Ty ;) ale nie ma mowy o zamianie, dziećmi sie nie wymieniam :)

To wam poslodzilam na Święta... ;)

Ja nie otrzymałam dzisiaj wyników tej krzywej glukozy, zła byłam u lekarza jak nie wiem. Ale jest i dobra wiadomość!!! Syn sie głowa w dół obrócił juz!!! Bardzo sie cieszę bo siedział mi cały czas tyłkiem w dół, i za miesiąc mi go chcieli obracac masażem... Bałam sie tego panicznie. Tylko ze on taki aktywny ze jeszcze pewnie z 3 obroty wykona. Ale lekarz mówi ze juz teraz jest bardzo duzy i cieżko dzidzi wykonać obrót o 180 st.
    Ehh:) tyyy dziękuje .A twoj malenki tyleczkiwm siedzial :) hihi ciekawe jak moj ulozony jest

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha mój facet niedługo kończy 38 lat i powiem Ci, że on osiwial w przeciągu tego roku. Miał taki fajny ciemny kolor a teraz jest szpakowaty.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na f wysylam do znajomych niewiem kto kim :D tylko się domyslam kasia kwiatek wiem rudzia wiem reszta nie kojarze :)

• Fasia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    E tam... Czarny jest sexy a w tej sukience super wyglądasz :)

Dziękuję :) nie chcę żeby mi powiedzieli, że wyglądam jak w żałobie :P ale w sumie racja - czarny to klasyka :D dobrze, że mam blond na głowie to trochę rozjaśni hehe :D

Rudzia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś

KRYSIA jaaK ci ladnie w tym wygolonym boku!!! ( tak mi sie wydaje ze tam na zdj masz taka fryzure) :) superr! :)

l22njw4zq8sux6j8.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Gosha mój facet niedługo kończy 38 lat i powiem Ci, że on osiwial w przeciągu tego roku. Miał taki fajny ciemny kolor a teraz jest szpakowaty.
    On to juz z wiekiem siwieje... Ja miałam 23 lata i z nerwów osiwialam... Życie ;)

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    KRYSIA jaaK ci ladnie w tym wygolonym boku!!! ( tak mi sie wydaje ze tam na zdj masz taka fryzure) :) superr! :)
    Dwa wygolone byly glaca normalnie:)

‹‹ 1669 1670 1671 1672 1673 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna to poważny stan, w którym zarodek zagnieżdża się poza macicą, najczęściej w jajowodzie. Chociaż początkowo może przypominać prawidłową ciążę, kluczowymi sygnałami ostrzegawczymi są ból podbrzusza, krwawienie oraz nieprawidłowy przyrost hormonu HCG. Poznaj przyczyny tego zjawiska oraz metody diagnostyki i leczenia, które pozwalają chronić zdrowie i przyszłą płodność kobiety.

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ