Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Rudzia no w ciazy to nie wiadomo jak to jest .
Noo.. Jesli choddzi o blond to wole nie ryzykowacc.hyba poczekam az urodze i wtedy
trudno na sesji bede najwyzej w takim kolorze co mam teraz
Krysti lubi tę wiadomość
-
FASIA jaka sexi mama!!!
świetna sukienka, ładnemu we wszystkim ładnie
KRYSTI jak laleczka w tych włosach!
AMY śliczny zgrabniutki brzuszek! Pisałaś rano ze chciałabyś taki jak ja... A ja bym chciała taki jsk Tyale nie ma mowy o zamianie, dziećmi sie nie wymieniam
To wam poslodzilam na Święta...
Ja nie otrzymałam dzisiaj wyników tej krzywej glukozy, zła byłam u lekarza jak nie wiem. Ale jest i dobra wiadomość!!! Syn sie głowa w dół obrócił juz!!! Bardzo sie cieszę bo siedział mi cały czas tyłkiem w dół, i za miesiąc mi go chcieli obracac masażem... Bałam sie tego panicznie. Tylko ze on taki aktywny ze jeszcze pewnie z 3 obroty wykona. Ale lekarz mówi ze juz teraz jest bardzo duzy i cieżko dzidzi wykonać obrót o 180 st.Krysti, Fasia, Amy, KasiaKwiatek, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja ma 30 lat i jestem siwa jak nie wiem... W sierpniu robiłam włosy, przez okres ciazy sobie odpuszczam, odrosty juz na pol głowy ale z moimi siwymi pasemkami nie rzuca sie tak drastycznie. Z tego tez powodu nie moge mieć innych jsk blond no po tyg juz siwe odrosty widac
A osiwiala mniej wiecej w rok... Niezle, co? -
Fasia wrote:Gosha dziękuję
))
Dziewczyny, a wracając do tej mojej sukienki - mam do niej tylko czarne rajstopy .. Nie będę wyglądać zbyt pogrzebowo taka cała na czarno?
E tam... Czarny jest sexy a w tej sukience super wyglądaszFasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosha wrote:FASIA jaka sexi mama!!!
świetna sukienka, ładnemu we wszystkim ładnie
KRYSTI jak laleczka w tych włosach!
AMY śliczny zgrabniutki brzuszek! Pisałaś rano ze chciałabyś taki jak ja... A ja bym chciała taki jsk Tyale nie ma mowy o zamianie, dziećmi sie nie wymieniam
To wam poslodzilam na Święta...
Ja nie otrzymałam dzisiaj wyników tej krzywej glukozy, zła byłam u lekarza jak nie wiem. Ale jest i dobra wiadomość!!! Syn sie głowa w dół obrócił juz!!! Bardzo sie cieszę bo siedział mi cały czas tyłkiem w dół, i za miesiąc mi go chcieli obracac masażem... Bałam sie tego panicznie. Tylko ze on taki aktywny ze jeszcze pewnie z 3 obroty wykona. Ale lekarz mówi ze juz teraz jest bardzo duzy i cieżko dzidzi wykonać obrót o 180 st.hihi ciekawe jak moj ulozony jest
-
nick nieaktualny
-
Anka1501 wrote:E tam... Czarny jest sexy a w tej sukience super wyglądasz
Dziękujęnie chcę żeby mi powiedzieli, że wyglądam jak w żałobie
ale w sumie racja - czarny to klasyka
dobrze, że mam blond na głowie to trochę rozjaśni hehe
Rudzia, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny