X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Dziewczyny moge jesc sledzie w oleju :/ tez bo mam ochote i niewiem

Ja jem bo mam teraz taką ochotę :)

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Ja jem bo mam teraz taką ochotę :)
    To ja tez zjem :)

Anka1501 lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    To ja tez zjem :)

Smacznego :)

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra ja też się obrobiłam. Ryba po grecku, śledzie na słodko z rodzynkami, śledzie w oleju z cebulką i czosnkiem, pierniczki udekorowane, jutro tylko wstawię zupę rybną i kaczkę doprawię bo na pierwszy dzień świąt my mamy gości.
    Teraz leżę w wannie, spa robię, golonko, pazury na czerwień, jutro włosy (też mam siwe już, geny lo tacie, a że ciemne to muszę farbować co 6tyg. :-( ).
    Rudzia ciuchy śliczne, Fasia kiecka mega, znalazłam u siebie Szachlownicę i jadę po świętach :-) Amy brzuszek fajowy, ale ja mam większy już :-P sorry Gregory ;-) żaaart.
    Krysti daj znać czy coś wyszło na holterze, ja po świętach też wybieram się chyba do lekarza sprawdzić czy z moim serduchem ok.
    Hela sliczna sunia, ja też dwa podrzutki mam moje kocice, psiur tylko z hodowli ale za to wybrakowany i niewystawowy-ma krzywy zgryz i nikt go nie chciał...

Anka1501, Fasia, Krysti, Amy, Hela85 lubią tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze kubek ciepłego mleka i będę szczęśliwa :)

Fasia, Krysti lubią tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jessu... Zgadnijcie na co mam teraz ochotę...? na hot dog z Ikei :/ i jak tu teraz zasnąć?!

Krysti lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie nie ma Szachownicy! skandal!

mantissa lubi tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka rzeczywiście skandal !! U mnie są dwie :D

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hihi no Fasia nakręciłaś mnie z tymi kieckami, a że tanie to może upoluję jakąś na sylwka :-)
    Ja zeżarłam śledzie a czuję, że zaraz wyjdę z wanny i będę szukać czegoś do zjedzenia jeszcze...

• Fasia Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Hihi no Fasia nakręciłaś mnie z tymi kieckami, a że tanie to może upoluję jakąś na sylwka :-)
    Ja zeżarłam śledzie a czuję, że zaraz wyjdę z wanny i będę szukać czegoś do zjedzenia jeszcze...

Większość jest w kolorze czarnym, ale jak już ustaliłyśmy - czarny to elegancki kolor :D dzisiaj przymierzałam złotą brokatową sukienkę - śliczna! idealna na sylwestra, super leżała no ale mi się nie przyda więc odłożyłam. Kosztowała 29,99zł :D

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    No dobra ja też się obrobiłam. Ryba po grecku, śledzie na słodko z rodzynkami, śledzie w oleju z cebulką i czosnkiem, pierniczki udekorowane, jutro tylko wstawię zupę rybną i kaczkę doprawię bo na pierwszy dzień świąt my mamy gości.
    Teraz leżę w wannie, spa robię, golonko, pazury na czerwień, jutro włosy (też mam siwe już, geny lo tacie, a że ciemne to muszę farbować co 6tyg. :-( ).
    Rudzia ciuchy śliczne, Fasia kiecka mega, znalazłam u siebie Szachlownicę i jadę po świętach :-) Amy brzuszek fajowy, ale ja mam większy już :-P sorry Gregory ;-) żaaart.
    Krysti daj znać czy coś wyszło na holterze, ja po świętach też wybieram się chyba do lekarza sprawdzić czy z moim serduchem ok.
    Hela sliczna sunia, ja też dwa podrzutki mam moje kocice, psiur tylko z hodowli ale za to wybrakowany i niewystawowy-ma krzywy zgryz i nikt go nie chciał...
    Kasienka pewnie dam ci znac to moj drugi w zyciu ostatni raz holter mialam 3 lata temu i mi lekarz leki na wyrównanie cisnienia od reki przepisal .Trzeba sprawdzac wsio bo nawet czlowiek nie czuje ze ma wysokie cisnienie tak jak w moim pezypadku jest .

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Anka rzeczywiście skandal !! U mnie są dwie :D

A u mnie nie ma nawet w promieniu 50km! Maja co prawda sklep online...

• iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia udało ci się pomalować paznokcie u nóg? :)

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwonka1077 wrote:
    Fasia udało ci się pomalować paznokcie u nóg? :)

Coś Ty! Nawet się nie zabrałam :P

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja ginka się dziś przyczepila, że mam ZNOWU podwyższone ciśnienie. A ja kontroluje swoje ciśnienie i jest w najlepszym porządku. Mówię jej ze jak się doczlapie do jej gabinetu po tych schodach to ledwo zipie! to jakie ja mogę mieć ciśnienie??!

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie ja mam tez juz problem z pomalowaniem paznokci u nóg ,zalozeniem skarpetek butów :D wiązaniem :)

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Coś Ty! Nawet się nie zabrałam :P

Poproś męża ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 10:16

KasiaKwiatek, Hela85 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Moja ginka się dziś przyczepila, że mam ZNOWU podwyższone ciśnienie. A ja kontroluje swoje ciśnienie i jest w najlepszym porządku. Mówię jej ze jak się doczlapie do jej gabinetu po tych schodach to ledwo zipie! to jakie ja mogę mieć ciśnienie??!
    A skacze ci czy tylko po wysilku tak masz.

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój brat wziął kiedyś amstaffa ze schroniska, był wychudzony i zaniedbany. Wszystkiego się bal, wyglądał jak po torturach :( teraz już parę lat jest u mojego brata i wygląda jak zupełnie inny pies. Jest śliczny i bardzo kochany :) tylko te stawy... Już miał trzy operacje biedak

weronika86 lubi tę wiadomość

‹‹ 1671 1672 1673 1674 1675 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ