X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Dziewczyny moge jesc sledzie w oleju :/ tez bo mam ochote i niewiem

Ja jem bo mam teraz taką ochotę :)

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Ja jem bo mam teraz taką ochotę :)
    To ja tez zjem :)

Anka1501 lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    To ja tez zjem :)

Smacznego :)

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra ja też się obrobiłam. Ryba po grecku, śledzie na słodko z rodzynkami, śledzie w oleju z cebulką i czosnkiem, pierniczki udekorowane, jutro tylko wstawię zupę rybną i kaczkę doprawię bo na pierwszy dzień świąt my mamy gości.
    Teraz leżę w wannie, spa robię, golonko, pazury na czerwień, jutro włosy (też mam siwe już, geny lo tacie, a że ciemne to muszę farbować co 6tyg. :-( ).
    Rudzia ciuchy śliczne, Fasia kiecka mega, znalazłam u siebie Szachlownicę i jadę po świętach :-) Amy brzuszek fajowy, ale ja mam większy już :-P sorry Gregory ;-) żaaart.
    Krysti daj znać czy coś wyszło na holterze, ja po świętach też wybieram się chyba do lekarza sprawdzić czy z moim serduchem ok.
    Hela sliczna sunia, ja też dwa podrzutki mam moje kocice, psiur tylko z hodowli ale za to wybrakowany i niewystawowy-ma krzywy zgryz i nikt go nie chciał...

Anka1501, Fasia, Krysti, Amy, Hela85 lubią tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze kubek ciepłego mleka i będę szczęśliwa :)

Fasia, Krysti lubią tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jessu... Zgadnijcie na co mam teraz ochotę...? na hot dog z Ikei :/ i jak tu teraz zasnąć?!

Krysti lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie nie ma Szachownicy! skandal!

mantissa lubi tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka rzeczywiście skandal !! U mnie są dwie :D

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hihi no Fasia nakręciłaś mnie z tymi kieckami, a że tanie to może upoluję jakąś na sylwka :-)
    Ja zeżarłam śledzie a czuję, że zaraz wyjdę z wanny i będę szukać czegoś do zjedzenia jeszcze...

• Fasia Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Hihi no Fasia nakręciłaś mnie z tymi kieckami, a że tanie to może upoluję jakąś na sylwka :-)
    Ja zeżarłam śledzie a czuję, że zaraz wyjdę z wanny i będę szukać czegoś do zjedzenia jeszcze...

Większość jest w kolorze czarnym, ale jak już ustaliłyśmy - czarny to elegancki kolor :D dzisiaj przymierzałam złotą brokatową sukienkę - śliczna! idealna na sylwestra, super leżała no ale mi się nie przyda więc odłożyłam. Kosztowała 29,99zł :D

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    No dobra ja też się obrobiłam. Ryba po grecku, śledzie na słodko z rodzynkami, śledzie w oleju z cebulką i czosnkiem, pierniczki udekorowane, jutro tylko wstawię zupę rybną i kaczkę doprawię bo na pierwszy dzień świąt my mamy gości.
    Teraz leżę w wannie, spa robię, golonko, pazury na czerwień, jutro włosy (też mam siwe już, geny lo tacie, a że ciemne to muszę farbować co 6tyg. :-( ).
    Rudzia ciuchy śliczne, Fasia kiecka mega, znalazłam u siebie Szachlownicę i jadę po świętach :-) Amy brzuszek fajowy, ale ja mam większy już :-P sorry Gregory ;-) żaaart.
    Krysti daj znać czy coś wyszło na holterze, ja po świętach też wybieram się chyba do lekarza sprawdzić czy z moim serduchem ok.
    Hela sliczna sunia, ja też dwa podrzutki mam moje kocice, psiur tylko z hodowli ale za to wybrakowany i niewystawowy-ma krzywy zgryz i nikt go nie chciał...
    Kasienka pewnie dam ci znac to moj drugi w zyciu ostatni raz holter mialam 3 lata temu i mi lekarz leki na wyrównanie cisnienia od reki przepisal .Trzeba sprawdzac wsio bo nawet czlowiek nie czuje ze ma wysokie cisnienie tak jak w moim pezypadku jest .

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Anka rzeczywiście skandal !! U mnie są dwie :D

A u mnie nie ma nawet w promieniu 50km! Maja co prawda sklep online...

• iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia udało ci się pomalować paznokcie u nóg? :)

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwonka1077 wrote:
    Fasia udało ci się pomalować paznokcie u nóg? :)

Coś Ty! Nawet się nie zabrałam :P

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja ginka się dziś przyczepila, że mam ZNOWU podwyższone ciśnienie. A ja kontroluje swoje ciśnienie i jest w najlepszym porządku. Mówię jej ze jak się doczlapie do jej gabinetu po tych schodach to ledwo zipie! to jakie ja mogę mieć ciśnienie??!

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie ja mam tez juz problem z pomalowaniem paznokci u nóg ,zalozeniem skarpetek butów :D wiązaniem :)

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Coś Ty! Nawet się nie zabrałam :P

Poproś męża ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 10:16

KasiaKwiatek, Hela85 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Moja ginka się dziś przyczepila, że mam ZNOWU podwyższone ciśnienie. A ja kontroluje swoje ciśnienie i jest w najlepszym porządku. Mówię jej ze jak się doczlapie do jej gabinetu po tych schodach to ledwo zipie! to jakie ja mogę mieć ciśnienie??!
    A skacze ci czy tylko po wysilku tak masz.

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój brat wziął kiedyś amstaffa ze schroniska, był wychudzony i zaniedbany. Wszystkiego się bal, wyglądał jak po torturach :( teraz już parę lat jest u mojego brata i wygląda jak zupełnie inny pies. Jest śliczny i bardzo kochany :) tylko te stawy... Już miał trzy operacje biedak

weronika86 lubi tę wiadomość

‹‹ 1671 1672 1673 1674 1675 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ