Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo dobra ja też się obrobiłam. Ryba po grecku, śledzie na słodko z rodzynkami, śledzie w oleju z cebulką i czosnkiem, pierniczki udekorowane, jutro tylko wstawię zupę rybną i kaczkę doprawię bo na pierwszy dzień świąt my mamy gości.
Teraz leżę w wannie, spa robię, golonko, pazury na czerwień, jutro włosy (też mam siwe już, geny lo tacie, a że ciemne to muszę farbować co 6tyg.).
Rudzia ciuchy śliczne, Fasia kiecka mega, znalazłam u siebie Szachlownicę i jadę po świętachAmy brzuszek fajowy, ale ja mam większy już
sorry Gregory
żaaart.
Krysti daj znać czy coś wyszło na holterze, ja po świętach też wybieram się chyba do lekarza sprawdzić czy z moim serduchem ok.
Hela sliczna sunia, ja też dwa podrzutki mam moje kocice, psiur tylko z hodowli ale za to wybrakowany i niewystawowy-ma krzywy zgryz i nikt go nie chciał...Anka1501, Fasia, Krysti, Amy, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek wrote:Hihi no Fasia nakręciłaś mnie z tymi kieckami, a że tanie to może upoluję jakąś na sylwka
Ja zeżarłam śledzie a czuję, że zaraz wyjdę z wanny i będę szukać czegoś do zjedzenia jeszcze...
Większość jest w kolorze czarnym, ale jak już ustaliłyśmy - czarny to elegancki kolordzisiaj przymierzałam złotą brokatową sukienkę - śliczna! idealna na sylwestra, super leżała no ale mi się nie przyda więc odłożyłam. Kosztowała 29,99zł
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:No dobra ja też się obrobiłam. Ryba po grecku, śledzie na słodko z rodzynkami, śledzie w oleju z cebulką i czosnkiem, pierniczki udekorowane, jutro tylko wstawię zupę rybną i kaczkę doprawię bo na pierwszy dzień świąt my mamy gości.
Teraz leżę w wannie, spa robię, golonko, pazury na czerwień, jutro włosy (też mam siwe już, geny lo tacie, a że ciemne to muszę farbować co 6tyg.).
Rudzia ciuchy śliczne, Fasia kiecka mega, znalazłam u siebie Szachlownicę i jadę po świętachAmy brzuszek fajowy, ale ja mam większy już
sorry Gregory
żaaart.
Krysti daj znać czy coś wyszło na holterze, ja po świętach też wybieram się chyba do lekarza sprawdzić czy z moim serduchem ok.
Hela sliczna sunia, ja też dwa podrzutki mam moje kocice, psiur tylko z hodowli ale za to wybrakowany i niewystawowy-ma krzywy zgryz i nikt go nie chciał...KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Moja ginka się dziś przyczepila, że mam ZNOWU podwyższone ciśnienie. A ja kontroluje swoje ciśnienie i jest w najlepszym porządku. Mówię jej ze jak się doczlapie do jej gabinetu po tych schodach to ledwo zipie! to jakie ja mogę mieć ciśnienie??!
-
Mój brat wziął kiedyś amstaffa ze schroniska, był wychudzony i zaniedbany. Wszystkiego się bal, wyglądał jak po torturach
teraz już parę lat jest u mojego brata i wygląda jak zupełnie inny pies. Jest śliczny i bardzo kochany
tylko te stawy... Już miał trzy operacje biedak
weronika86 lubi tę wiadomość