Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Tez miałam pobudke po 5 na siku ale przed 7 udało mi się jeszcze na chwilę zasnąć. Niestety mąż wstawal do pracy wiec mnie obudził. Nakarmilam kotka, teraz sama zjem śniadanie i będę jechać po ostatnie zakupy. Chce być jak najwcześniej, bo pewnie takich jak ja będzie dużo, a nie chciałabym wrócić o 15, bo paznokcie mam w planach pomalować
Mąż wczoraj wrócił i na wejściu mówi - Cześć rudaEhh będę dziś męczyć włosy fioletowym szamponem to może chociaż odrobinę kolor się zmieni
Krysti, malinka1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lali pralam spodnie i nic się z nimi nie stało. Na pewno jakość jakaś genialna nie jest ale te rzeczy naprawdę są tanie, wyglądają fajnie, super leżą wiec gdyby po kilku praniach mialy sie zniszczyc to nie będzie mi bardzo szkoda
Krysti no niestety trochę rude, nie lubię tego odcienia u siebie na włosach. Wiem, że po kilku myciach dojdą do siebie ale ja dziś chce ładnie wyglądać)
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Lali pralam spodnie i nic się z nimi nie stało. Na pewno jakość jakaś genialna nie jest ale te rzeczy naprawdę są tanie, wyglądają fajnie, super leżą wiec gdyby po kilku praniach mialy sie zniszczyc to nie będzie mi bardzo szkoda
Krysti no niestety trochę rude, nie lubię tego odcienia u siebie na włosach. Wiem, że po kilku myciach dojdą do siebie ale ja dziś chce ładnie wyglądać)
-
Nie wiem o której wrócę z tych zakupów i jak będzie z czasem żeby tu do Was wejść więc życzę Wam wszystkim, moje ulubione Brzuchatki zdrowych, Wesołych Świąt spędzonych w gronie bliskich osób i dużo radości na ten świąteczny czas
poglaskajcie swoje brzuszki od cioci Fasi
Wesołych Świąt!
mantissa, KasiaKwiatek, iwonka1077, Hela85, liloe lubią tę wiadomość
-
Ja również napiszę bo nie wiem czy dam rade jeszcze wejść dzisiaj na forum
Życzę Wam Dziewczyny Zdrowych przede wszystkim Świąt Bożego Narodzenia, szczęśliwych bez kłótni i żalów i radosnych w końcu pod sercami nosimy nasze szczęścia
WESOŁYCH ŚWIĄT !!!!!!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2014, 08:37
Krysti, Lali, mantissa, KasiaKwiatek, Fasia, Ewelcia, Nadzieja84, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny,zdrowych,wesolych Świat spędzonych w rodzinnym gronie. Prezenty najważniejsze nosimy juz w brzuszkach i życzę Wam żebyśmy się rozpakowaly najwcześniej pod koniec marca,a najlepiej w kwietniu.
I żebyśmy za rok miały w domach zdrowe,halasujace bobasy
mantissa, KasiaKwiatek, Fasia, Ewelcia, Krysti, Nadzieja84, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie moje Drogie.
Ja dziś leżakuję z racji profesorskiego przykazania-oszczędzająco-leżący tryb.
Mąż pojechał do teściowej i pojechali na cmentarz zapalić świeczkę teściowi.Ja się nie chcę dużo ruszać,wolę chuchać na zimne.
Dziś Wigilia u moich rodziców,jedziemy na 15:30. Na Wigilii będą: rodzice,babcia,teściowa,szwagier z siostrą i my no i Nasze brzuszki a w nich maluszki.Ja już 27 tydzień zaczęłam a siostra 17ty.
Wszystkim Wam moje Drogie kobietki życzę zdrowych,spokojnych świąt!
Ps. Kupiłam sobię sukienkę na Wigilię http://www.9fashion.pl/Sklep/?product=sukienka-sharon wersja czarna i krateczkaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2014, 09:32
mantissa, Fasia, iwonka1077, Ewelcia, Krysti, Nadzieja84, Hela85 lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hwesta mnie ostatnio ta kość w pachwinie bolała, masakra.
Wesołych Świąt Drogie Koleżanki, dobrego żarełka - co by nam poszło w brzuchy, przyjemnych chwil z rodziną i dobrego samopoczucia!KasiaKwiatek, Fasia, iwonka1077, mantissa, Dajana28, Ewelcia, Krysti, weronika86, Hela85 lubią tę wiadomość