Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Mój brat wziął kiedyś amstaffa ze schroniska, był wychudzony i zaniedbany. Wszystkiego się bal, wyglądał jak po torturach
teraz już parę lat jest u mojego brata i wygląda jak zupełnie inny pies. Jest śliczny i bardzo kochany
tylko te stawy... Już miał trzy operacje biedak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 22:39
-
Krysti wrote:A skacze ci czy tylko po wysilku tak masz.
Kiedyś miałam kłopoty z ciśnieniem ale to jeszcze jak do ogolniaka chodziłam a teraz wszystko jest ok tylko po wysilku. Ale moja ginka mnie nie słucha i każe mi mierzyć 3 razy dziennie i na kartce zapisywać bo ona chce to zobaczyc -
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Kiedyś miałam kłopoty z ciśnieniem ale to jeszcze jak do ogolniaka chodziłam a teraz wszystko jest ok tylko po wysilku. Ale moja ginka mnie nie słucha i każe mi mierzyć 3 razy dziennie i na kartce zapisywać bo ona chce to zobaczyc
-
nick nieaktualnyHela85 wrote:jakie w kostce, gdzie to??
http://www.iherb.com/J-R-Liggett-s-Old-Fashioned-Bar-Shampoo-Herbal-Formula-3-5-oz-99-g/5821
i drugi
http://www.iherb.com/Tierra-Mia-Organics-Sham-Pup-Pet-Soap-Bar-4-2-oz/41252Hela85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobra dziewczynki, jestem.
Uff, posprzątane, sałatka gotowa, babka się kończy piec. Tylko choinki nie zdążyłam, ale to jutro z rana.I słuchajcie, bolą mnie PIĘTY! Ale tak masakrycznie.
I w ogóle zapomniałam wam napisać. Wyobraźcie sobie, że Michaś waży już 900 g. Szalony. Ja nie chcę takiego kloca prawie 5 kg urodzić.Chyba serio skończę jako marcówka, bo po dzisiejszym usg termin 30.03 czyli 26+1. Ja już naprawdę nie wiem jak to liczyć i co brać pod uwagę.
Mam nadzieję, że ten mój synuś sam się na świat będzie pchał w miarę szybko, bo nie wiem jak w takich sytuacjach liczy się od kiedy ciąża przenoszona. Niecałe dwa tygodnie przesunięte. ;/ Ale nie cieszcie się, nie zamierzam was opuszczać.
Najważniejsze, że wszystko w porządku, nie ma się do czego przyczepić, jak to gin powiedział.Ale się trochę spieszyć i mam tylko trzy zdjęcia buziolka 3D i żadnego 2D.
A, i mały się obrócił z miednicowego na główką w dół.
Ale ponoć jeszcze się może przekręcić nie raz.
Anka1501 wrote:To prawda. Moja właśnie mi mówiła, że ciśnienie ma związek ze starzejacym się lozyskiem i dziecko wtedy nie rośnie
To widać mój tak zasuwa przez moje ciągle niskie ciśnienie. xD No, chociaż ostatnio miałam wyższe. Całe 102/61.
A i zapomniałabym. Już na mnie czeka paczka z ciuszkami i kocykami od kuzynki.Muszę ją tylko od cioci odebrać, ale w Święta trochę głupio, nie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 22:57
Fasia, Krysti, KasiaKwiatek, Hela85 lubią tę wiadomość
-
Mantissa właśnie dziś pisałam co moja ginka mi opowiadała. Usg kobiecie pokazało ze jej dziecko ma 6kg wiec zrobili jej cesarke a dziecko miało niecałe 4,5 wiec nie ma co się na tym tak skupiać
ale cieszę się, że z Twoim dzidziolkiem wszystko dobrze
mantissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kristi mi też synek szaleje właśnie,ja donoszę że pomalowane są moje paznokietki u nóg na kolor granatowy tak mi się uwidzialo na taki właśnie
ale następnym razem do kosmetyczki pójdę
ledwo dałam radę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 23:33
Krysti, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwonka1077 wrote:Kristi mi też synek szaleje właśnie,ja donoszę że pomalowane są moje paznokietki u nóg na kolor granatowy tak mi się uwidzialo na taki właśnie
ale następnym razem do kosmetyczki pójdę
kocham z maxfactor używam i dlugo się trzyma . Twoj tez szaleje
hihi pory mają
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
Krysti wrote:Ja uwielbiam lakier granatowy ciemny
kocham z maxfactor używam i dlugo się trzyma . Twoj tez szaleje
hihi pory mają
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry! Ja już się chyba wyspałam
Mantis u mnie taka sama sytuacja, z usg wychodzi że w sobotę zacznę 26 tyd. i też zastanawiam sie jak w takiej sytuacji bedziemy liczyc z lekarzem kiedy ciaza donoszona a kiedy poród przedwczesny. Ale nie ma sie co martwić na zapas!
Ja tradycyjnie wigilijne spa jutro robię. Zawsze jak już wszystko.dopięte na ostatni guzik to mam czas dla siebie ale wlaśnie zdalam sobie sprawe ze prawdopodobnie bedzie to ostatnie wigilijne spa na kilka latmuszę je jakoś specjalnie celebrować
-
Czesc Laseczki
Ja od 6 na nogach, siedze i popijam kawke teraz i niestety musze wyskoczyc o 9 na godzinne zakupy, bo nie mialam z kim zostawic Polci a dzis maz zostaje w domu juz. Ale wszystkie zakupy mam spisane i mam nadzieje wyrobic sie w godzine, na szczescie tylko ciuchy i kosmetyki. Co do pracy we wigilie sama pracowalam swego czasu w galerii handlowej bo moja firma miala tak placowke i powiem Wam, ze spedzalismy ten czas sami na zakupach na zmiane hehe i bylo supernastroj w tym dniu mega swiateczny, wszyscy tacy uprzejmi az chcialoby sie, zeby tak bylo zawsze
Mantissa piety to moj problem juz w pierwszej ciazy, jak sie napracowalam w domu to zawsze piwty odpadaly i teraz mam to samo
Kochane zycze Wam duzo zdrowia, dobrego samopoczucia i miloscibuziaki dla Was!!
Krysti, Fasia, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny