X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Mój brat wziął kiedyś amstaffa ze schroniska, był wychudzony i zaniedbany. Wszystkiego się bal, wyglądał jak po torturach :( teraz już parę lat jest u mojego brata i wygląda jak zupełnie inny pies. Jest śliczny i bardzo kochany :) tylko te stawy... Już miał trzy operacje biedak
    Szkoda takich psów wychudzone biedne w tych schroniskach az się serce kraja.Dobrze ze wziol psiaka psy to najlepsi przyjaciele czlowieka.Mojej soni dzis pokazalam holter to tak patrzala na mnie z takim zrozumieniem jak do niej mowilam .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 22:39

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    A skacze ci czy tylko po wysilku tak masz.

Kiedyś miałam kłopoty z ciśnieniem ale to jeszcze jak do ogolniaka chodziłam a teraz wszystko jest ok tylko po wysilku. Ale moja ginka mnie nie słucha i każe mi mierzyć 3 razy dziennie i na kartce zapisywać bo ona chce to zobaczyc

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Kiedyś miałam kłopoty z ciśnieniem ale to jeszcze jak do ogolniaka chodziłam a teraz wszystko jest ok tylko po wysilku. Ale moja ginka mnie nie słucha i każe mi mierzyć 3 razy dziennie i na kartce zapisywać bo ona chce to zobaczyc
    Ja tez mierze sobie sama trzeba bo przez wysokie cisnienie mozna wczesnie urodzic tez dziecko.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 wrote:
    jakie w kostce, gdzie to??
    przepraszam że z takim opóźnieniem,proszę to ten szampon
    http://www.iherb.com/J-R-Liggett-s-Old-Fashioned-Bar-Shampoo-Herbal-Formula-3-5-oz-99-g/5821
    i drugi
    http://www.iherb.com/Tierra-Mia-Organics-Sham-Pup-Pet-Soap-Bar-4-2-oz/41252

Hela85 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzisiaj już Was nie nadrobię,padam ze zmęczenia, spróbuje rano w autobusie w drodze do pracy,dobranoc

Fasia, Anka1501, Krysti lubią tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Ja tez mierze sobie sama trzeba bo przez wysokie cisnienie mozna wczesnie urodzic tez dziecko.

To prawda. Moja właśnie mi mówiła, że ciśnienie ma związek ze starzejacym się lozyskiem i dziecko wtedy nie rośnie

• mantissa Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra dziewczynki, jestem. :)
    Uff, posprzątane, sałatka gotowa, babka się kończy piec. Tylko choinki nie zdążyłam, ale to jutro z rana. :) I słuchajcie, bolą mnie PIĘTY! Ale tak masakrycznie. :P

I w ogóle zapomniałam wam napisać. Wyobraźcie sobie, że Michaś waży już 900 g. Szalony. Ja nie chcę takiego kloca prawie 5 kg urodzić. :P Chyba serio skończę jako marcówka, bo po dzisiejszym usg termin 30.03 czyli 26+1. Ja już naprawdę nie wiem jak to liczyć i co brać pod uwagę. :( Mam nadzieję, że ten mój synuś sam się na świat będzie pchał w miarę szybko, bo nie wiem jak w takich sytuacjach liczy się od kiedy ciąża przenoszona. Niecałe dwa tygodnie przesunięte. ;/ Ale nie cieszcie się, nie zamierzam was opuszczać. :D
    Najważniejsze, że wszystko w porządku, nie ma się do czego przyczepić, jak to gin powiedział. :) Ale się trochę spieszyć i mam tylko trzy zdjęcia buziolka 3D i żadnego 2D. :P A, i mały się obrócił z miednicowego na główką w dół. :) Ale ponoć jeszcze się może przekręcić nie raz.
    Anka1501 wrote:
    To prawda. Moja właśnie mi mówiła, że ciśnienie ma związek ze starzejacym się lozyskiem i dziecko wtedy nie rośnie

To widać mój tak zasuwa przez moje ciągle niskie ciśnienie. xD No, chociaż ostatnio miałam wyższe. Całe 102/61. :P

A i zapomniałabym. Już na mnie czeka paczka z ciuszkami i kocykami od kuzynki. :D Muszę ją tylko od cioci odebrać, ale w Święta trochę głupio, nie? :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 22:57

Fasia, Krysti, KasiaKwiatek, Hela85 lubią tę wiadomość

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mantissa właśnie dziś pisałam co moja ginka mi opowiadała. Usg kobiecie pokazało ze jej dziecko ma 6kg wiec zrobili jej cesarke a dziecko miało niecałe 4,5 wiec nie ma co się na tym tak skupiać :) ale cieszę się, że z Twoim dzidziolkiem wszystko dobrze :)

mantissa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj Ignaś się wygina tak w brzuchu ze az brzuch mi się rusza z każdej manki:)

• iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kristi mi też synek szaleje właśnie,ja donoszę że pomalowane są moje paznokietki u nóg na kolor granatowy tak mi się uwidzialo na taki właśnie :) ale następnym razem do kosmetyczki pójdę :D ledwo dałam radę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 23:33

Krysti, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwonka1077 wrote:
    Kristi mi też synek szaleje właśnie,ja donoszę że pomalowane są moje paznokietki u nóg na kolor granatowy tak mi się uwidzialo na taki właśnie :) ale następnym razem do kosmetyczki pójdę :D
    Ja uwielbiam lakier granatowy ciemny :) kocham z maxfactor używam i dlugo się trzyma . Twoj tez szaleje :) hihi pory mają

iwonka1077 lubi tę wiadomość

• iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Ja uwielbiam lakier granatowy ciemny :) kocham z maxfactor używam i dlugo się trzyma . Twoj tez szaleje :) hihi pory mają
    Nio u mnie lubi tak w nocy i nad ranem w dzień w miarę spokojny hihi

Krysti lubi tę wiadomość

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę spać chyba bo jutro muszę wcześnie wstać :( kiedy ja się wyspie ...

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwonka1077 wrote:
    Nio u mnie lubi tak w nocy i nad ranem w dzień w miarę spokojny hihi
    Umnie tak samo :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trza nyny isc Dobranoc zyczę Wszystkim

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc Kobietki. Ja spa zaliczyłam, włącznie z maseczką na twarzy, ale paznokcie i maseczka na włosy już jutro.
    Paaaaaa :-)

Krysti, Hela85 lubią tę wiadomość

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 05:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! Ja już się chyba wyspałam :/

Mantis u mnie taka sama sytuacja, z usg wychodzi że w sobotę zacznę 26 tyd. i też zastanawiam sie jak w takiej sytuacji bedziemy liczyc z lekarzem kiedy ciaza donoszona a kiedy poród przedwczesny. Ale nie ma sie co martwić na zapas!

Ja tradycyjnie wigilijne spa jutro robię. Zawsze jak już wszystko.dopięte na ostatni guzik to mam czas dla siebie ale wlaśnie zdalam sobie sprawe ze prawdopodobnie bedzie to ostatnie wigilijne spa na kilka lat :) muszę je jakoś specjalnie celebrować :D

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Lali Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Laseczki :)
    Ja od 6 na nogach, siedze i popijam kawke teraz i niestety musze wyskoczyc o 9 na godzinne zakupy, bo nie mialam z kim zostawic Polci a dzis maz zostaje w domu juz. Ale wszystkie zakupy mam spisane i mam nadzieje wyrobic sie w godzine, na szczescie tylko ciuchy i kosmetyki. Co do pracy we wigilie sama pracowalam swego czasu w galerii handlowej bo moja firma miala tak placowke i powiem Wam, ze spedzalismy ten czas sami na zakupach na zmiane hehe i bylo super :) nastroj w tym dniu mega swiateczny, wszyscy tacy uprzejmi az chcialoby sie, zeby tak bylo zawsze :)

Mantissa piety to moj problem juz w pierwszej ciazy, jak sie napracowalam w domu to zawsze piwty odpadaly i teraz mam to samo :P

Kochane zycze Wam duzo zdrowia, dobrego samopoczucia i milosci :) buziaki dla Was!!

Krysti, Fasia, Hela85 lubią tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tez juz nie spie z 1,5 godzinki :/
    dzisiaj wkraczamy w 26tc wg usg :D :D:
    Dzisiaj czeka mnie pieczenie, bo synus prosil ( u nas wigilii nie ma)..robie babke cytrynowa, zebre, telewizorki i miodownika :D lubie piec.

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2014, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali na wzajem Zdrowych I Wesolych Świąt kochana <3

Lali lubi tę wiadomość

‹‹ 1672 1673 1674 1675 1676 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ