Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZanim znikniecie wszystkie to ja również życzę Wam...
Wesołych Świąt, miłości, spokoju, dużo radości i lekkich, szybkich porodów, które od razu będą porodami a nie fałszywymi alarmamioczywiście dopiero w kwietniu! Spełnienia marzeń Kochane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2014, 11:01
Fasia, iwonka1077, mantissa, Dajana28, Ewelcia, Krysti, weronika86, Hela85 lubią tę wiadomość
-
Ja juz wszystko zrobilam teraz tylko ogarnąć mieszkanie prysznic i czas dla siebie
Ja tez Wam Kochane chciałabym zyczyc zdrowych i spokojnych Świat i oby wszystkie problemy zdrowotne zniknęły a nasze maluchy rosły jak na drożdżach i zdrowo do nas niedługo dołączyłyFasia, iwonka1077, mantissa, Dajana28, KasiaKwiatek, Ewelcia, Krysti, weronika86, Nadzieja84, Hela85 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ode Mnie/ od Nas
również Najserdeczniejsze Życzenia Świateczne...cudownych, rodzinnych Świąt, aby Nasze ciąze już do końca przebiegaly bezproblemowo, łatwych i szybkich porodów ;)i zdrowych, różowych bobasków (następne Boże Narodzneie juz w wiekszym gronie, niesamowite
)Buziaki Kochane.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2014, 12:14
Fasia, Rudzia, iwonka1077, mantissa, Dajana28, KasiaKwiatek, Ewelcia, Krysti, Nadzieja84, Hela85 lubią tę wiadomość
-
Cześć Kobietki
Dawno mnie tu nie było ale zajrzałam na chwilę by życzyć Wam wesołych, spokojnych, spędzonych w rodzinnym gronie - Świąt Bożego Narodzenia, dużo zdrowia przede wszystkim no i bogatego Mikołaja
.. to prawda kolejne Święta będą już w większym gronie - za naszymi maluchami
to jeszcze raz życzę Wam wszystkiego co najlepsze i przesyłam buziaki :*KasiaKwiatek, olka30, mantissa, Krysti, weronika86, Nadzieja84, Hela85 lubią tę wiadomość
-
Wpadam i ja życzyć wszystkim spokojnych, szczęśliwych Świąt oraz wspaniałego roku, który oby przyniósł nam wszystkim cudowne, zdrowe i tylko grzeczne bobaski, naturalnie w terminie i bez żadnych komplikacji
mantissa, Ewelcia, hwesta, Krysti, Nadzieja84, Hela85 lubią tę wiadomość
-
Kochane skończyłam Was czytać na 1599 stronie - chyba już nie nadrobię
Póki co wpadam na chwileczkę powiedzieć że u nas wszystko w porządku - mam nadzieję że u Was też i...
życzę aby przy świątecznym stole nie zabrakło światła i ciepła rodzinnej atmosfery. Odpoczywajcie dużo bo to ostatnie nasze święta w mniejszym gronieKrysti, weronika86, Nadzieja84, Hela85 lubią tę wiadomość
-
Wesołych świat babeczki:)
Nareszcie się odrobilismy teraz chwilą relaksu i kolacja:)
Odzywalam wczoraj wyniki. Cukier chyba w normie. Niewiele urósł po godzinie a po dwóch spadł trochę poniżej wyniku wyjsciowego
Martwi mnie morfologia. Białe krwinki rosną mi w zastraszającym tempie:(KasiaKwiatek, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rowniez Zycze wam WESOLYCH SWIAT I SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU, my swiat nie obchodzimy, ale nam rowniez udziela sie atmosfera..jedno dla nas jest wspolne : rodzina razem i dni wolne od pracy
i tym nalezy sie cieszyc!
My dzisiaj weszlismy w 26 tydzien ciazy, mala wraz z wejsciem w ten tydzien rusza sie caly dzien jak oszalalaKrysti, mantissa, Lali, Nadzieja84, KasiaKwiatek, Hela85, Lwica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez juz po szpitalu ,holter ściągnięty
- Z okazji Świąt Bożego Narodzenia wielu głębokich i radosnych przeżyć, wewnętrznego spokoju, wytrwałości i radości oraz błogosławieństwa Bożego w każdym dniu nadchodzącego Roku
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b991aed24321.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2014, 19:13
mantissa, Lali, weronika86, Nadzieja84, KasiaKwiatek, Hela85, Lwica, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:Wesołych świat babeczki:)
Nareszcie się odrobilismy teraz chwilą relaksu i kolacja:)
Odzywalam wczoraj wyniki. Cukier chyba w normie. Niewiele urósł po godzinie a po dwóch spadł trochę poniżej wyniku wyjsciowego
Martwi mnie morfologia. Białe krwinki rosną mi w zastraszającym tempie:(Robotka1 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, życzę wszystkim zdrowych, pogodnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia. Aby ten świąteczny czas upłynął bez żadnych dolegliwości, aby brzuszki ładnie rosły i szyjki trzymały się długie, twarde i zamknięte. Buziaki Brzuchatki
Lali, weronika86, Nadzieja84, Krysti, Hela85 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, ja już powigilijnie życzę spokojnych Świąt, pełnych ciepła i radości! A także szczęśliwego, nowego roku, lekkiego i szybkiego rozwiązania i mało płaczących bąbli.
weronika86, Fasia, Nadzieja84, KasiaKwiatek, Krysti, Hela85 lubią tę wiadomość
-
Ja też już po Wigilii, było pysznie i wyjątkowo bardzo miło: karpie smazone i w galarecie, pierogi z kapustą i grzybami i ruskie, sałatki śledziowe, śledzie w oleju, ryba po grecku, pieczarki w cieście, barszcz z uszkami, kluski z makiem, ciasta itd.MNIAM. To wspomnienie zostanie we mnie przez rok:)
a ogólnie czułam się okropnie bo brzuch boli, miejsca w żołądku mało i spróbowałam ze 4 potrawy... jakieś ograniczone możliwości mi się zrobiły... Wszystkiego dobrego Dziewczyny jeszcze raz.
Zdrowych Wesołych Świąt!
Hwesta nie martw się mam identyczne bóle a teraz to już nie tylko pachwina ale też podbrzusze jak na okres ale brzuch mi ostatnio szybko rośnie i pewnie się rozciąga wszystko i boli.
Hela85, iwonka1077 lubią tę wiadomość