Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHejka, my też już w domku. Było super, wesoło, rodzinnie i bardzo smacznie. Odpoczywamy przed jutrzejszym najazdem gości.
A mnie zaczęła boleć kość ogonowa...normalnie miednica mi się rozszerzai mam to samo z piętami...jak dużo pochodzę albo jak teraz postoję w kuchni pół dnia to stopy bolą
Ale fajnie się dzisiaj czułam, pojadłam po trochu wszystkiego i kiecka różowa sie sprawdziłaz czarnymi dodatkami czułam się jak ładna ciążówka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2014, 22:21
Hela85, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rudzia wrote:Na prawde uwazacie ze Sofia to ladne imie? Jeszcze nikt ze znajomych mi tego nie powiedzial... zawsze pada pytanie czy mam imie i urywaja temat po mojej odpowiedzi..
sama bym tak nazwala ale nie chce dublowac
u mnie jak mowie, ze bedzie Sarah toludzie milkna..ahh nie dogodzisz...Sofia to naprawde piekne imie!
Rudzia, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mantissa wrote:Mi też się bardzo podoba! I bardzo fajnie, że jest uniwersalne. I tu i tam będzie super. A którzy znajomi tak milkną? Polscy czy szwedzcy?
wlasnie nie dopisalam.. polscy oczywiscie, szwedzcy czy nawet polscy w Szwecji mowia ze sliczne imie ale Ci w Polsce nic.. wydaje mi sie ze to normalne ze imie jest takie a nie np Zofia skoro ja ze Szwecji wyprowadzac sie nie planuje a nawet jesli to to imie bedzie pasowsc wszedzie bo tak jak mowisz jwst uniwersalne..
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rudzia wrote:U mnie od wczoraj wieczorem biało na dworze:)
Łaaa, zazdroszczę! U nas szaro, deszczowo i na plusie. Chociaż dziś jeszcze nie padało.A znajomymi się nie przejmuj, po prostu do dla nich niezrozumiałe, że chcesz imię nie do końca polskie. Chociaż nie rozumiem dlaczego ich to dziwi, skoro wiadomo, że raczej nie będziesz do Polski wracać. Może nie wiedzą, że to to samo, co Zosia.
Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:kristi ja tez sie ledwo tocze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2014, 12:49
-
nick nieaktualny
-
Mi tez brzusio urosl przez te kilka dni
i niestety dzis zobsczylam pierwszego rozstepa po boku ;( ale bardzo malutki.. myslalam na poczatku ze to krostka jakas ale to chyba rozstep.. oby wiecej nie bylo.. musze wiecej balsamowac brzuch.