Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Angela89 wrote:Zazdroszczę śniegu, za to w Szczecinie piękne niebieskie niebo. Coś lepszego od deszczu.
Kluska ja też dopiero wstałam. Dziś weszłam na wagę i po świętach 2+. Wczoraj luzik mieliśmy nigdy się nie wybieraliśmy. Za to dziś znów goście.
Adk zazdroszczę ci Karpacza, Szklarskiej jak mi się marzy snowboard
u mnie identycznieczyli dwa dni świąt i dwa kilo do przodu
mam nadzieję, że to mega kupa
i śnieg jest to faktw Wigilię go nie było i teraz to moim zdaniem może już być wiosna
zwłaszcza, że dziś będę pierwszy raz jechała po lodzie no i pierwszy raz mnie czeka mega skrobanie szyb
Dziś jadę do siostry na obiad, mąż w pracy i nie wiem czy nie pojedziemy na Hobbita na Bemowo
Aaa i też widzę niebieskie niebo pierwszy raz od kilku dniWiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2014, 11:51
-
Witaski.
Faktycznie śniegu w Łodzi jak na lekarstwo ale miło tak za oknem się zrobiło,tak świątecznie.
Co do wagi to u mnie 63kg czyli +7 kg, wróciła mi waga którą miałam przed pobytem szpitalnym.
Udanego świątecznego dnia brzuszki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2014, 12:18
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualny
-
Anka1501 wrote:Witam się z wagą 10kg na +....
Rudzia piękne imie wybralas! poza tym nie musi się innym podobać, jak by wszystkim miały się te same imiona podobać to wszyscy by nosili jedno imię z numerkiem z tyłu.ale...na povzatku cyklu do 5tc wazylam 76,5kg...w 9tc wazona przez polozna 73,5kg...mam liczyc od poczatku cyklu czy od najnizszej zarejestrowanej wagi? bo nie wiem jak liczyc cholerka...liczqc od poczatku cyklu mam 6,5kg na plus...liczac od najnizszej wartosci to 9,5kg na plusie..te 6,5kg baddziej mi sie podoba
haha a jak wy liczylibyscie?
-
Wera od wagi wyjściowej sie liczy:)
My dziś drugi dzień u rodziny:) jest fajnie ale wysiedziec w jednym miejscu graniczy z cudem;)
P.s. Wraca mi choroba gardła czuje że znów będzie antybiotyk:(weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kiedy macie jakies wizyty na dniach? ja mam w styczniu sporo, jak nigdy..29ego, teraz w poniedzialek mam test na glukoze, 8ego stycznia mam polozna, ktora ma mnie umowic na klasy szkoly rodzenia itd, 27ego mam endo i 29ego znow polozna..teraz mam miec polozna co 3tygodnie a wy jak macie?
-
Martwie sie bo od kilku dni nie mam w ogole apetytu jadam prawie tylw co nic i tylko jak burczy mi w brzuchu ;( i dzis strasznie boli mnie glowa.. ide na spacer wlasnie.. Mala daje o sobie znac no ale wiem ze powinnam wiecej jesc.. ale jakos nie moge..
-
Ja mam lekarza co 2-3 tygodnie, nie wiem jak z położna. Czy teraz tez położna trzeba wybrać czy jak... Trzy lata temu nic nie wybieralam tylko ok tydzień po porodzie przyszła położna z przychodni na zdjęcie szwów i popatrzyla jak karmie i to było tyle jeśli chodzi o położna.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U Nas plan taki:
Od 08.01 szkoła rodzenia-czas trwania 5 tyg, po 2 w tygodniu
13.01 -ostatnie usg genetyczne (30w)
14.01- wizyta u ginekologa i pewnie dalej dowiem się co ile wizyty bo do tej pory raz na miesiąc
08.02 - sesja brzuszkowa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2014, 17:05
weronika86 lubi tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
mimka84 wrote:Witam się.
Wercia, no to obie mamy w poniedziałek badanie krzywejJa zamelduję się już o 7.30 w przychodni, coby mnie żadne babcie nie ubiegły hihi. Już mam książkę przyszykowaną, żeby się nie nudzić czekając na korytarzu.
Wizytę mam 2.01 (piątek).
My dziś spędzamy dzień w zaciszu domowym, byliśmy na dość długim spacerze, bo słońce pięknie świeciło i w końcu nie wiało. Ale mrozik czuć.
A teraz zajadam się chipsami o smaku fromage.