Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzia wrote:Mi tez brzusio urosl przez te kilka dni
i niestety dzis zobsczylam pierwszego rozstepa po boku ;( ale bardzo malutki.. myslalam na poczatku ze to krostka jakas ale to chyba rozstep.. oby wiecej nie bylo.. musze wiecej balsamowac brzuch.
wtedy przytylam 30kg od wagi wyjsciowej, tym razem trzymam reke na pulsie bo zaczynalam z duzo wyzszej wagi. tym razem tylko 6kg na plusie
na razie hahaha
ale brzuch mam jak tygrysek, z czasem wyjasnialy, smarowalam codziennie najlepszymi kremami, oliwkami i dupa..wydaje mi sie ze jak sie ma predyspozycje do rozstepow to nieatety beda.
-
nick nieaktualny
-
Hej
ja juz po świętowaniu dzisiejszym było strasznie Milo dzisiaj byliśmy razem z moimi rodzicami u tesciow. Ja tez się juz czuje jak kulka ale tez brzusio juz jest pokaźny
mały praktycznie cały czas daje o sobie znać co bardzo lubię bo wiem ze wszystko z nim dobrze
Teraz natomiast razem z mężem robimy filcowe zwierzaki na karuzele dla małego właśnie powstała kolorowa krowa teraz czas na kuro-ptakamaz rysuje i wycina a ja szyje super spędzanie razem czasu
Rudzia, hwesta, Fasia, weronika86, mantissa lubią tę wiadomość
-
Ola89 wrote:Hej
ja juz po świętowaniu dzisiejszym było strasznie Milo dzisiaj byliśmy razem z moimi rodzicami u tesciow. Ja tez się juz czuje jak kulka ale tez brzusio juz jest pokaźny
mały praktycznie cały czas daje o sobie znać co bardzo lubię bo wiem ze wszystko z nim dobrze
Teraz natomiast razem z mężem robimy filcowe zwierzaki na karuzele dla małego właśnie powstała kolorowa krowa teraz czas na kuro-ptakamaz rysuje i wycina a ja szyje super spędzanie razem czasu
gownianie wychodzi ale ciul w to
wazne ze z serduszka
-
Jest juz krowa i ptako-kurczak wycinany elementy z filcu i wyszywam je wyszły fantastycznie po prostu jutro wystawie zdjęcia
jeszcze kilka zwierzątek i maz zrobi stelaż karuzeli wyjdzie super
jeszcze mam plan na ścianę zrobić chmurke z imieniem
Hela85 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry wszystkim! Jak humorki? Bo ja znalazłam śnieg! Jesteśmy w górach, w okolicach Karpacza, Szklarskiej Poręby i całą noc padał biały puch
cudownie to wygląda!
weronika86, shimmer_lip, Krysti, Ulka84, Angela89, Fasia, Hela85, Gosha lubią tę wiadomość
-
adk_1989 wrote:Dzień dobry wszystkim! Jak humorki? Bo ja znalazłam śnieg! Jesteśmy w górach, w okolicach Karpacza, Szklarskiej Poręby i całą noc padał biały puch
cudownie to wygląda!
ja oczywiscie pobudka o 4 rano i spac nie moge, strasznie ociezale sie czuje..jakbym kilka kilo przytyla a duzej roznicy na wadze nie mamacie problemy z oddychaniem w nocy? moj mezu naukladal mi poduszek ( sam wpadl na pomysl) do prawie pozycji siedzacej i dopiero usnelam...nie moglam zlapac glebszego oddechu. Chyba mala gdzies uciska...brzuch mam baardzo wysoko az pod zebrami, moze dlatego?
dzisiaj wrzuce fotke, zbieram sie juz kilka dni do zrobienia -
nick nieaktualnyadk_1989 wrote:Dzień dobry wszystkim! Jak humorki? Bo ja znalazłam śnieg! Jesteśmy w górach, w okolicach Karpacza, Szklarskiej Poręby i całą noc padał biały puch
cudownie to wygląda!
super Szklarska piękna jest pozdrawiam ,polecam Karpacz zaliczyc
-
nick nieaktualnyDzień dobry Kochane.
U mnie spadł śnieg!Warszawa biała, wrzucę zdjęcia jak się zwlokę z łóżka do kompa.
Święta cudowne, wczoraj goście cały dzień było super
A dziś odpoczywamy sobie, nic nie robimy, tylko do kina na Hobbita się pewnie wybierzemy ale to później jak mój K dojdzie do siebie po raczeniu się nalewkami z przyjacielemiwonka1077, hwesta, Fasia, Krysti, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny. Zazdroszczę Wam śniegu, w Łodzi jest taka minimalna warstewka, która nawet dobrze ziemi nie przykryła. Marzy mi się taki prawdziwy śnieg.
Ja wstałam z pół godziny temu i dziś ciąg dalszy obiadków rodzinnych. Żołądek rozepchany aż strach pomyśleć co waga pokaże.shimmer_lip, malinka1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny