Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia wrote:A ja tak jak zawsze chciałam mieć trójkę dzieci tak teraz się zastanawiam nad kolejnym ... Zobaczymy jak sie wszystko dalej potoczy, jak przebiegnie poród itd .. Chciałabym aby na świecie pojawiła się jeszcze mała Hania ale mam mieszane uczucia
Ja tez bym chciała trójkę tylko, że do trzeciego to bym musiała jakiegoś dawce spermy znaleźćMój się na bank nie zgodzi
-
nick nieaktualnyFasia jutro będzie taki sam
Nie pamiętam kiedy ostatnio się opchałam na święta
Jakoś nie rozumiem tego opychania się... mój się tak opycha jakby miało jedzenia zabraknąć, to samo jego mama i rodzeństwo... jest to dla mnie niezrozumiałe i irytujące... Oni muszą zjeść dosłownie wszystko... już nie mogą ale jedzą dalej o_O
DObrze, że jutro ciast nie będzie na stole, bo pewnie po tak obfitej kolacji i ciasta by znikały...
Andzia - no nie kupkowyale jestem po jedzeniu więc jest okrągły
jutro oczywiście tego już nie będzie, ale pod wieczór znów będzie piłka
-
nick nieaktualny
-
AMY ja tez tego nie rozumiem, no ale to chyba takie ludzkie, że każdy wpiernicza ile się da aż do porzygania
Ja niestety jem teraz małe porcje więc licze chociaz na to, że uda mi się wszystkiego spróbować ..
Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Włosy na skroniach i tuż nad czołem są dosłownie białe !! później przechodzą w żółty aż po rudy .. no to pięknie .. jak je zwiążę do góry to będę wyglądać jak łysa .. Ku*** wyglądam jak kurczak - przecież to nie te Święta
Anka1501, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Szczerze mówiąc nigdy nie słyszałam o tym, żeby farbowanie wzmagało siwienie włosów. Jakoś nie wydaje mi się, żeby to była prawda, bo niby dlaczego? Za to wiem, że niedoczynność tarczycy może powodować przyspieszone siwienie. Ja pierwsze siwe zauważyłam już w wieku 17 lat, jeszcze do zeszłego roku udawało mi się zaczesywać, ale teraz już gdzie przedziałka nie zrobię, to jakiś siwulec wystaje.
Na razie henna względnie daje radę, oby jak najdłużej, bo po drogeryjnych farbach włosy mi lecą na potęgę.
U mnie zakupy prawie zrobione, zaraz będę sałatkę warzywną kończyć i ciasto piec. A jutro już tylko rybka i barszczyk.
Fasia, współczuję.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 19:24
-
nick nieaktualny