Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
sylvia007 wrote:W szpitalu gdzie ją będę rodzic na oddziale wieśniaków są nawet specjalne szpitalne laktatory dla mam, żeby nie musiały swoich nosić ciągle.
Wiem, wiem... Przejęzyczenie, ale sie uśmiałamRudzia, Fasia, weronika86, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
FASIA wiem ze u Ciebie inna sytuacja, nie chce pisać - o mnie tez tak boli, ale faktycznie tak jest, od jakiegoś miesiąca. Każdy obrót to bol, każdy ruch to mocne ciągniecie, wręcz rwanie w dół. Czasami jak wstaje trzymam pipe bo mam wrażenie ze mi cis wypadnie...
Byłam z tym u lekarza... Powiedział mi ze jakikolwiek bol przy ruchu, skręcie itp teoretycznie jest normalny, gorzej jak boli cos jsk leżę i sie nie ruszam.
Mimo wszystko na 8 umówiłam wizytę prywatnie. Ale wiem tez ze brzuch jest duży, przytyłam 10 kg i faktycznie jedt to ciężar do utrzymania i ciśnie wszystko mocno w dół... -
Hwesta u mnie jakby się cały brzuch zaczął spinać to ja od razu na IP jadę, bo kazali gdyby coś takiego się działo. Ale póki co to tylko Julek się gdzieś wypina
Moje dziecko zostanie na tej prawej stronie do końca. Zastanawiam się czy będę mieć bardziej obwisły brzuch po porodzie po tej stronie czy nie ? -
A o to ja w pierwszym dniu III trymestru, 28 tyg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/81ab766e4f89.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cc0ddd2b19bc.jpgiwonka1077, hwesta, Fasia, Rudzia, Amy, Angela89, mantissa, CzaryMary, Hela85, Krysti, sylvia007, weronika86, liloe, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Gosha wrote:FASIA wiem ze u Ciebie inna sytuacja, nie chce pisać - o mnie tez tak boli, ale faktycznie tak jest, od jakiegoś miesiąca. Każdy obrót to bol, każdy ruch to mocne ciągniecie, wręcz rwanie w dół. Czasami jak wstaje trzymam pipe bo mam wrażenie ze mi cis wypadnie...
Byłam z tym u lekarza... Powiedział mi ze jakikolwiek bol przy ruchu, skręcie itp teoretycznie jest normalny, gorzej jak boli cos jsk leżę i sie nie ruszam.
Mimo wszystko na 8 umówiłam wizytę prywatnie. Ale wiem tez ze brzuch jest duży, przytyłam 10 kg i faktycznie jedt to ciężar do utrzymania i ciśnie wszystko mocno w dół...
To co opisałaś na początku postu miałam właśnie przed trafieniem do szpitala i zrobieniem operacji ... Jak wstawałam z łóżka to mnie ciągnęło do dołu, że aż się za pipkę czasem łapałam i musiałam chodzić w pozycji zgiętej w pół. Na takie rzeczy jestem bardzo wyczulona i na pewno będę ich bagatelizować. Natomiast to co mi sie przytrafia jest tylko w nocy i raczej wiążę to właśnie z tym dłuższym leżeniem na jednym boku i z wagą dziecka. Chcąc nie chcąc kg nam przybywa więc i ciało się może trochę buntować. Dobrze, że masz wizytę. Ja do swojej jadę 12.01 i mam nadzieje, że do tego czasu nie będzie potrzeby abym jechała na IP. tak czy siak czeka mnie szpital z końcem stycznia na tą terapię sterydową więc teraz wolałabym sobie odpuścić wizyty w szpitalu jeśli nie ma takiej konieczności -
nick nieaktualny
-
Fasia no luz w brzuchu mam wiec mam nadzieje ze starczy
co do twoich bóli w nocy to ja tez tak miałam kilka nocy z rzedu ale przeszzło widocznie dzidzius mi się tak układal, ale u ciebie inna bajka, więc jak coś cię zaniepokoi to po Nowym Roku do szpitala jedz, ja u nas też zwlekam zawsze ze szpitalem bo u mnie na oddział biorą od razu bez badania nawet dopiero wszystko na oddziale robia..... wiec ja to wole z gin konsultowac a dopiero na ip jakby cos sie działo..Fasia lubi tę wiadomość
-
Nie należę do osób, które bagatelizują takie rzeczy więc gdyby to było coś niepokojącego dla mnie to już dawno byłabym na IP. Pojawia się tylko w nocy więc to raczej nic groźnego. Nie czuję w kazdym razie, że to coś złego, a przeczucia to też ważna rzecz. Pytałam Was, bo chciałam wiedzieć czy też Wam się takie bóle/ciągnięcia zdarzają
IP to dla mnie ostateczność ale w tym wypadku nie o mnie chodzi, a o Julka więc nie mam zamiaru zgrywać bohatera jak coś się będzie dziać
Skoro Wam też się to zdarza to jestem spokojniejszaiwonka1077 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczynki chciałabym Wam zyczyc samych wspanialosci na Nowy Rok, przespanych nocy, łatwych porodów a ze będzie on wyjątkowy to każda z nas wie:-) Buziaki dla Was i Waszych malutkich cudów
ciocia Mary
Amy, mantissa, Fasia, hwesta, Gosha, Hela85, KasiaKwiatek, mimka84, sylvia007, weronika86, kluska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/ae6b87803766.jpg
A tak na poważnie Dziewczynki Kochane, chce Wam życzyć aby Nowy Rok był jeszcze lepszy niż ten który mija.Aby każda z Nas miała poród taki jaki sobie wymarzyAby Nasze maleństwa były grzeczniutkie i chętnie w nocy spały i nie sprawiały żadnych problemów - Życzę tego Wam jak i Sobie
Szczęśliwego NOWEGO ROKU
Amy, Hela85, Gosha, Fasia, KasiaKwiatek, mantissa, mimka84, Krysti, sylvia007, weronika86, kluska, liloe lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:Też taki kupiłam ale jeszcze przed świętami. Mam taki niebieski z groszki i wózki
Zakochałam się w nim i teraz sama się nim przykrywam, jest baaaaaaaaardzo ciepły!
Mam dokładnie ten samteż wzięłaś na promocji?