Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia obie ladne ja mialam taka rozpinana z przodu, dosyc wygodna tylko lepiej jak ma wiecej guzikow
ja juz tez musialam kupic bo sie nie mieszcze w te co mamja mam na dlugi rękaw ale mozna zwinąć na 3/4
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 17:59
-
Dziewczyny Życzę Wam Wszystkiego Dobrego w Nowym Nadchodzącym 2015 roku żeby był lepszy od poprzedniego, żeby szczęśliwie przyszły nasze maluszki na Świat
Żebyście wszystkie były szczęśliwe i żeby się spełniły Wszystkie Wasze Marzenia nawet te najskrytsze
Pozdrowionka ja uciekam bo się stroic trzeba na imprezkemantissa, Amy, Fasia, weronika86, liloe, Hela85 lubią tę wiadomość
-
No u mnie to samo, ja mam wziac tylko swoje ciuchy na wyjscie dla siebie i malej i jak chce to ciuszki na pobyt w szpitalu ale nie musze bo daja.. i oampersy podpaski i kremy itd wszystko w szpitslu bedzie.. ja mam wziac m.in. kamere telefon i papier od poloznej..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 18:06
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:Ida wietrzenie krocza mnie rozwaliło
Nie no ja pidżamach też nie mogę. Pytanie czy to mogą być tshirty zakrywające pośladyzapytam położnej jak będę za tydzień na wizycie
Pewnie ze może tylko zastanów się jak przystawisz dziecko do piersi zaraz po porodzie? Podwiniesz koszulkę pod brodę?weronika86, Hela85 lubią tę wiadomość
-
Dlatego wrzuciłam tą sukienko-piżamę, bo wygląda jak normalna do chodzenia
Też nie lubię długich rękawów. Zgadzam sie z tym wietrzeniem. W koszuli jest bardziej higienicznie. Ze mną teraz na sali leżała dziewczyna po cesarce - cała zakrwawiona, koszula poszła do śmieci od razu więc już wiem, ze na wypadek "w" jedną będę mieć z tych tańszych. Na allegro po jakieś 18zł za sztukęAle też kupię ze dwie inne, pewnie te co w linku wysłałam. osobiscie mi się te drugie bardziej podobają - są ładniejsze ale wydaje mi się, że te kieszonki na biust będą wygodniejsze do karmienia. Praktyki nie mam więc nie wiem
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Pewnie ze może tylko zastanów się jak przystawisz dziecko do piersi zaraz po porodzie? Podwiniesz koszulkę pod brodę?
Kurdę ja sobie jeszcze porodu nie wyobrażam - ale wydaje mi się że chyba po porodzie można się przebrać ? ZIELONA JESTEMwiem że na 100% moja koleżanka rodziła w koszulce.
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
Ja nie wiem w czym się idzie na poród
No ale skoro każą wziąć jedną do porodu to pewnie trzeba się w nią odziać
kupię jakąś tanią i dużą cobym mogła nogi wywalić do góry i żeby mnie nie cisnęła gdzieś
chociaż znając moje szczęscie zrobią mi cc i dupa
Amy lubi tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Kurdę ja sobie jeszcze porodu nie wyobrażam - ale wydaje mi się że chyba po porodzie można się przebrać ? ZIELONA JESTEM
wiem że na 100% moja koleżanka rodziła w koszulce.
Możesz rodzic w czym Ci wygodniej ale od razu po porodzie nie będziesz miała siły się podnieść nawet -
nick nieaktualny
-
Słuchajcie, ale w PL przeciez dają piżamy do porodu..? Mi 9 lat temu dali, i z tego co wiem od sióstr czy koleżanek nic w tej kwestii sie nie zmieniło. Po porodzie przebrali mnie w inna. Swojej nawet nie ubrałam, bo z tamtych mimo ze cyc wypadał to sie dobrze karmilo.
Zdecydowanie radzę koszule nocne, a przeciez jak będziecie kupować to mozna wziasc z odpinanymi guzikami... Bedzie wygodnie, pomyślcie ze koszulkę cała do góry trzeba bedzie podnosić do karmienia.
Majtki poporodowe sa ok, ale w większości oddziałow dadzą wam podpaski i chodzimy na pingwina. Majtek nie ubierajcie... Pomyślcie jsk jest wizyta rano czy wieczorem, wchodzi i lekarz i ekipa i babki podciągają kosxule i pokazują swoje krocze.., tak to wyglada kobitki. Ja pierwszy raz czułam sie z tym niezręcznie, a te co miały majty jednorazowe to lekarze przecinaja...
To nie moge straszne doświadczenia, tak poprostu jest.... Pewnie sa szpitale gdzie sa troszkę inne zasady, mój był super i takie postępowanie norma.mimka84 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki, wpadłam tylko na momencik
Cały dzień spędziliśmy na zakupach : łóżeczko, materac, pościel i mnóstwo innych rzeczy długo by wymieniać
A zajrzałam życzyć Wam spokojnej i udanej nocy sylwestroweji samych pomyślności w Nowym Roku i zdrówka przede wszystkim dla Was i Waszych rodzin z dzieciaczkami na czele oczywiście
Fasia, Amy, mimka84, Gosha, Lali, weronika86, mantissa, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny