Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosha wrote:Kurczę u mnie nie ma oddziału WIEŚNIAKÓW
Wiem, wiem... Przejęzyczenie, ale sie uśmiałam!!!!!
Nienawidzę pisać z tel; ile bym nie edytowała i poprawiała i tak gdzieś się coś zakradnie, ale tym razem mi przynajmniej humor ten błąd poprawił więc niech tak zostanie, może ktoś jeszcze się pośmiejeGosha, Fasia, Anka1501 lubią tę wiadomość
-
Właśnie widzę, że u mnie na oddział też trzeba wziąć jak to napisali :
dla Matki:
wygodna nocna bielizna umożliwiająca karmienie piersią (3 sztuki), biustonosz do karmienia piersią, mały jasiek przydatny przy karmieniu;
szlafrok, obuwie zmienne oraz klapki pod prysznic;
majtki jednorazowe;
dwie paczki zwykłych jednorazowych pieluch np. Bella, paczka zwykłych podpasek;
przybory toaletowe, w tym stosowany dotychczas preparat do higieny intymnej;
dwa ręczniki (kąpielowy i zwykły);
papier toaletowy;
woda mineralna niegazowana 2 litry (istnieje możliwość zakupu w szpitalnym sklepiku), kubek, sztućce;
rzeczy, bez których nie wyobraża sobie Pani spędzenia czasu w Szpitalu;
dla Dziecka:
szpital zabezpiecza bieliznę noworodkową;
jedna paczka jednorazowych pieluch;
chusteczki nawilżająceIda lubi tę wiadomość
-
mimka84 wrote:No bez ściemy. Ten szpital jest uniwersytecki i się tam masa studentów przewija, więc krocze pokazywało się po kilka razy dziennie... No i człowiek wpadł w rutynę a to tylko konserwator był
To dobrze, że u nas tylko raz dziennie rano na obchodzie -
nick nieaktualny
-
Wogóle zapomniałam pisać Wam... Parę dni temu tv nam się zepsuł
no i mój nawet nie podjął najmniejszej próby naprawy. Dziś jak wrócił z pracy to przywiózł nowy Samsung smart tv
pierw byłam zła bo ja tu oszczedzam na czym się da a on tak po prostu kupuje nowy tv. Ale zakomunikowalam mu, ze wtedy ja kupuję nowy wózek o wartości tego telewizora
mimka84, Fasia, Gosha, Angela89, KasiaKwiatek, Krysti, weronika86, Hela85 lubią tę wiadomość