Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Mnie to po jedzeniu bardzo zaczyna cos uciskac w prawe zebro, nie martwie sie tym ale jest to uciazliwe bo siedziec nawet wtedy nie moge,musze od razu na chwile sie polozyc i po jakims czasie przechodzi..
-
nick nieaktualny
-
dziewczynki nadrobilam was i teraz moj komentarz
co do porodu to jak juz wczesniej pisalam mialam mega ciezki...jeszcze 2 miesiace temu bardzo sie balam...dzisiaj przy pisaniu planu porodu jakos ten lek ze mnie uszedl...udalo mi sie zdzremnac po poludniu i snilo mi sie ze rodze...porod byl mega szybki, malo bolesny a mala miala krecone czarne wloski
az mi lzy polecialy jak sie obudzilam i calkiem przestalam sie bac porodu...po orzeleceniu opcji w naszym szpitalu jestem megq spokojna...mam do dyspozycji wszystko..drabinki, pilki, basen i 4 rozne mozliwosci znieczulenia w razie draki...bedzie dobrze! jestem pewna,ze bedzie!
co do naszych poporodowek w uk to mam osobny pokoik z wlasna lazienka i wiem,ze bedzie to mega super...pamietam pierwszy porod 12 lat temu...a raczej 5 dni po...myslalam, ze kurwicy dostane!!! bylysmy 3 na sali poporodowej! jak moj zasypial to inne dzieci sie darly i za nic nie dalo usnac...padalam na pysk...jak juz udalo sie usnac to wyobrazcie sobie, ze przychodzily odwiedziny i kurwa ludzie siedzieli od 9 do 16.00 non stop..po 3 osoby plus latajace dzieci dookola...az sie poplakalam tam i zaczelam krzyczec...czulm sie strasznie bezsilna, potrzebowalm chociqz 30min snu a na sali 6 osob minimum, smichy chichy zero intymnosci...jak sie ciesze,ze teraz bede miala swoj pokoik
aha i zycze wam kochane moje forumki SZCESLIWEGO NOWEGO ROKU i jk nasza zydowska tradycja sadzi...tylko szczescia zycze i nie tylko na przyszly rok! do zobaczenia w 2015!!!!
mantissa, Amy, Bambi85, Krysti, Hela85, Gosha, Fasia, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny życzę Wam dużo prezentów, mało w życiu zakrętów, dużo bąbelków w szampanie, kogoś kto zrobi śniadanie i na każdym kroku szczęścia w Nowym Roku!
No i oczywiście cudownych maluszków w terminie!!!
Co do koszuli polecam takie odpinane aż prawie po pas,jak dzidzia zostanie wysoko punktowana to dają nam ją na gołą klatkę i nie ma wtedy czasu na zdejmowanie koszuli itp.,lepiej szybko odpiąć z zatrzasków, my leżeliśmy tak 2h no i wiadomo do karmienia wygodniej.weronika86, Gosha, hwesta, Krysti, Fasia, liloe lubią tę wiadomość
-
Hela85 wrote:Dziewczyny życzę Wam dużo prezentów, mało w życiu zakrętów, dużo bąbelków w szampanie, kogoś kto zrobi śniadanie i na każdym kroku szczęścia w Nowym Roku!
No i oczywiście cudownych maluszków w terminie!!!
Co do koszuli polecam takie odpinane aż prawie po pas,jak dzidzia zostanie wysoko punktowana to dają nam ją na gołą klatkę i nie ma wtedy czasu na zdejmowanie koszuli itp.,lepiej szybko odpiąć z zatrzasków, my leżeliśmy tak 2h no i wiadomo do karmienia wygodniej.Hela85, Gosha, Fasia lubią tę wiadomość
-
Mam pytanie do mam ktore maja dzieci w wieku ok. 3 lat,ile waza wasze dzieci i ile maja cm wzrostu? Bo Moja Pola to taka drobinka, ma 88 cm i wazy 11 kg. Ma teraz 2 lata i 9 miesiecy, urodzila sie z waga 3300 i 50 cm. Ja jestem niska 160 a maz wysoki 188 cm. Tak mysle czy nie wziac jej na badanie krwi? Ogolnie jest okazem zdrowia, nie choruje, nie je slodyczy bo nie lubi. Martwie sie czy nie jest za drobna
-
te w necie sa uproszczone bo wpisujesz dane i Ci wyskakuje , jak wpisalam Twoje dane wychodzi ze jest na dolnej granicy normy/ ew. ciut ponizej bo spr z ciekawosci w kilku. Bardziej ufam takim papierowym, bedziemy niedlugo rozpakowywac jeszcze przeprowadzkowe pudla z ksiazkami do konca jak znajde siatki to sprawdze, najwyzej jeszcze sie przypomnij. Ale jak sie martwisz idz do dobrego pediatry, zbada ja, zmiewrzy, wrzuci wtez w siatki na pewno, w razie potrzeby zleci badania, moze po prostu taka jej uroda.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 23:06
Lali lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny