Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Angela89 wrote:Kurdę, u nas normalnie może być mąż. Jak tak napisałaś to przypomniało mi się jak mama opowiadała że mnie przez okno pokazywała lub na korytarzu stare dzieje..
Ja uważam, że to dobrze. Już raz rodzilam, wiem jak wygladalam i jak się czułam. Jakby mi ktoś wlazl na salę to bym wyprosila.weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle Kobiety co im ma sie stać w tych kuwetach?
jak my już zbierzemy siły na prysznic to mąż nas ma asekurować, bobas se leży i tyle
Wiem co mówię bo po urodzeniu Oliwii chciałam być dzielna i sama poszłam a tatusiowi kazałam małej pilnować... Zaslablam pod prysznicem i zjechałam po ścianie. Położna mnid zebrała i opierdoliła tatusia, że dziecko nigdzie nie wyjdzie a żony ma pilnować bo wyczerpanaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 19:22
Amy, Angela89, Krysti, mimka84, Fasia, liloe, weronika86, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGosha wrote:Jejku, mnie to myła pielęgniarka, ale wstyd
ale nie mogłam nogi podnieść żeby wejść pod prysznic, ani TAM sie umyć... szybko wymazalam to ze swojej pamięci, hihi
ja pielęgniarkom ufam po to są by pomagać.
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:Ale Kobiety co im ma sie stać w tych kuwetach?
jak my już zbierzemy siły na prysznic to mąż nas ma asekurować, bobas se leży i tyle
Wiem co mówię bo po urodzeniu Oliwii chciałam być dzielna i sama poszłam a tatusiowi kazałam małej pilnować... Zaslablam pod prysznicem i zjechałam po ścianie. Położna mnid zebrała i opierdoliła tatusia, że dziecko nigdzie nie wyjdzie a żony ma pilnować bo wyczerpana
Dokładnie, mnie w sumie mył mąż ostatnio po tym wyrostku. Bo ledwo chodziłam a o długim staniu nie było mowy -
nick nieaktualnyAmy wrote:Oczywiście że chcę i ma być
o ile go służba nie zatrzyma
Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Dlatego ja cicho liczę na CC bo dopiero od 15 kwietnia ma urlop, niby mam termin wg okresu na 24 no ale wiadomo tego zaplanować się nie da. A rodzić z teściową nie chce
Jak Olek wytrzyma do kwietnia to luz bo mój wziął urlop 2 tygodniowy
Gorzej jak mu się przyjdzie posłuchać BABCI i wyjdzie 16 marca -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny