Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kluska wrote:A w przypadku takim jak już ten bezdech się wydarzy to co wtedy się robi? Przerażająca sprawa a ja nawet nie wiem jak reagować?
Ja bym chciała jakiś porządny monitor oddechu a niani nie potrzebuję bo pierwsze rok a może nawet więcej spędzimy z dzidzią w kawalerce. Dom zaczniemy stawiać dopiero na wiosnę i pewnie troszkę to potrwa. -
Fasia wrote:Ale to tyle kosztuje ... 1tys zł .. ja wiem, że na dziecku nie można oszczędzać no ale masakra
chyba zacznę w totka grać!
kluska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:Ja nie kupuje monitora. Chyba ze młody urodzi się jako wczesniak bądź będą ku temu przesłanki o które zapytam lekarza.
-
nick nieaktualny
-
liloe wrote:Snuza Hero nowa to ok 400 zł. Pewnie też bym tego nie brała pod uwagę gdyby nie to, co się wydarzyło. Jak się dobrze założy to nie ma fałszywych alarmów. Ja zakładać umiem wiem jak się posługiwać. AngelCare wg mnie to porażka, nie działa jak trzeba.
400zł to już bardziej rozsądna cena. Nawet godna zainteresowania. Polecany ten model? Pewnie zrobie tak jak dziewczyny piszą - jak będzie wcześniak to pewnie się zdecydujemy .. a jest to bardzo prawdopodobne .. No nic, na dziecku oszczędzać nie będę jeśli trzeba to kupimy. Na chwile obecną nie mam w planach ale zobaczymy -
nick nieaktualny
-
Czytalam opinie na temat monitorow oddechu tu w Szwecji i wiekszosc poleca BabySense II ... moze kupie.. sama jeszcze nie wiem..
Koszt tego monitora to 480zlWiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2015, 19:59
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:Jak urodzę wcześniaka to fakt, nie bedę się nawet zastanawiać. Moje hormony jednak ostatnio szaleją i tak mnie niestety naszło na różne głupie myśli i kurczę nosić, urodzić i stracić przez tą cholerną łóżeczkową francę to chyba najgorsze co może być
Ehhhh niestety ja tez mam takie myśli i pewnie każda z nas czuje obawę przed rożnymi niebezpieczenstwami które czyhaja na nasze malenstwa - uważam ze to norma u normalnych matek -
CzaryMary wrote:Ehhhh niestety ja tez mam takie myśli i pewnie każda z nas czuje obawę przed rożnymi niebezpieczenstwami które czyhaja na nasze malenstwa - uważam ze to norma u normalnych matek
CzaryMary, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:Dziś mam taki humor, ze najchętniej to bym po wyjściu ze mnie owinęła szczelnie w folię bąbelkową i wypuściła jak bedzie koło 30stki
Hahaa i po trzydziestce tez bys ja w tej folii trzymala:-) mogę się założyć.
shimmer_lip, Fasia lubią tę wiadomość
-
Liloe ja też nie kupuję takiej super pościeli chociaż ogromnie mi się podoba! łóżeczko też dostaliśmy, przewijak mamy też zdezelowany. Wózek od znajomych. Na rzeczach typu fotelik na pewno oszczędzać nie będziemy, bo jednak bezpieczeństwo jest najważniejsze.
CzaryMary, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:Dzisiaj tak
Skup się lepiej na ćwiczeniu miesni kegla tak jak podpowiada Ci suwaczek a ja muszę liczyć ruchy maluchaciężka robota
A tak na powaznie to uważam tak jak liloe - niech każda robi tak jak czujeFasia, liloe, shimmer_lip lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja mam taki problem z tymi mięśniami Kegla, że aż wstyd się przyznać ... nie potrafię ich ćwiczyć .. nie wiem kiedy je zaciskam, a kiedy nie. Nie ma opcji żeby strumień moczu wstrzymała nawet na sekundę .. Boje się co to będzie dalej
(
shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Dziewczyny ja mam taki problem z tymi mięśniami Kegla, że aż wstyd się przyznać ... nie potrafię ich ćwiczyć .. nie wiem kiedy je zaciskam, a kiedy nie. Nie ma opcji żeby strumień moczu wstrzymała nawet na sekundę .. Boje się co to będzie dalej
(
chyba
jak siusiasz i tak spróbujesz jakby podciągnąć pochwę aż pod pachy to musi Ci się sik zatrzymać
albo jak sobie wyobrazisz, ze się właśnie kochasz z mężem i dochodzisz i tak Ci tam wszystko trzepie w środku i się zaciska, to tak spróbujmusi się udać
liloe, weronika86, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny