Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ida, bo ja mysle, że Grabówka tak czy siak klientów nie straci. Zbyt wiele lat się utrzymuje i żaden Manekin nie jest jej straszny
naleśniki są płaskie ale mi pod koniec zostało samo nadzienie na talerzu - tyle go było
W każdym razie nam smakowało więc pewnie jeszcze tam zawitamy. Co do kelnerek to jakoś przeżyjemy, najwyżej napiwku nie dostaną skoro są nieuprzejme i trzeba się o wszystko prosić
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:Nie kupujecie z jakich powodów? To znaczy chodzi mi o Wasze nastawienie. Ciekawa jestem.
Ja wlasnie slyszalam,ze czesto zawodza tzn myla sie i wlaczaja bez powodu..
Mala bedzie ze mna w pokoju wiec oko na nia bede miala czaly czas dlatego nie jestem pewna czy potrzebuje ten monitor.. -
Ja monitora oddechu nie kupuje nasluchalam się historii ze zaczął wyd alarm dziecku nic nie byli a rodzice przerażeni. Malo kto to kupuje i jakoś ludzie żyją bez takich wynalazków i pewnie są spokojniejsi
Rudzia, Anka1501, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Ja też słyszałam, że moga się włączyć bez powodu no i wtedy to dopiero jest stres ... No i cena, kosztują dużo więc dla mnie to zbędna rzecz. Tzn jakbym dostała to może i bym używała ale sama na liście zakupów nie mam
-
nick nieaktualnyRobotka jak masz cienkie włosy to oliwa z oliwek może Ci je obciążać, najlepsze będą oleje typu lniany, winogronowy,avocado,z orzechów włoskich, konopny i najlepiej nierafinowane,mieszałabym je z czymś albo z aloesem alb po prostu z odżywką i dopiero wtedy na włosy.
Gosha wysłałam Ci zaproszenie do przyjaciółek i musisz zaakceptować dopiero wtedy mogę Ci coś wysłać na priv.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2015, 20:53
Gosha, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Kluska jakiś czas temu, któraś z dziewczyn (niestety nie pamiętam która ...) polecała ten model termometru -
http://www.elmedico.pl/product-pol-2856-Termometr-bezdotykowy-ThermoFlash-LX-26-Evolution.html?gclid=CjwKEAiA2JqkBRDshIOY_9eMghkSJABvNd1QAf-DW36WSzkWpXAccEjWxHpvZYNz1LK2FIJiomlSxBoCiZLw_wcB
Nie wiem jaka kwota Cię interesuje. On podobno jest używany w szpitalach. Ma dobre opinie. Sama się nad nim zastanawiam. Cena jak dla mnie jest wysoka ale do przejścia, bo brałam pod uwagę inne w podobnych graniach cenowych. Ten przynajmniej sprawdzony więc pewnie też posłuży kilka latFasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykluska wrote:Dzięki Fasia. No tak planowałam wydać ze 120zł żeby nie kupić bubla, który się nie sprawdzi. Faktycznie patrzyłam na zupełnie inne firmy więc dziękuję za podpowiedź.
Ja kupilam ten termometr z polecenia iwonki. Z tego co widzę to mierzy dokładnie. Dodatkowo możesz mierzyć temperaturę pomieszczenia i np. Temperaturę wody w wanience lub mleczka w butelce.
Tak w ogóle to witam się posylwestrowodzisiaj weszlismy w 3 trymestr
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2015, 19:19
kluska, Fasia, shimmer_lip, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:Nie kupujecie z jakich powodów? To znaczy chodzi mi o Wasze nastawienie. Ciekawa jestem.
i nie wiem
głupia jestem
niby kiedyś kobiety w burakach rodziły i takich gadżetów nie potrzebowały, z drugiej strony gdybym miała to bym spała spokojniej (nawet jeśli by mnie fałszywe alarmy raz na jakiś czas budziły). Znalazłam tu wątek o tych maszynkach i ogólnie dziewczyny polecają i nie piszą, że tych fałszywek jest sporo.
No nie wiem, a Ty co robisz? -
A w przypadku takim jak już ten bezdech się wydarzy to co wtedy się robi? Przerażająca sprawa a ja nawet nie wiem jak reagować?
Ja bym chciała jakiś porządny monitor oddechu a niani nie potrzebuję bo pierwsze rok a może nawet więcej spędzimy z dzidzią w kawalerce. Dom zaczniemy stawiać dopiero na wiosnę i pewnie troszkę to potrwa.